Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχθές έκανα εγκατάσταση το πρώτο παιχνίδι στο laptop μου και ξεκίνησα..! Ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά με πέταξε χωρίς κανένα error! Όταν ξαναπροσπάθησα όμως να το ανοίξω φαίνεται ότι πάει να το τρέξει (σβήνει χαρακτηριστικά η οθόνη) αλλά να που με εμφανίζει ξανά στην επιφάνεια εργασίας χωρίς να τρέχει καν το παιχνίδι..! Έχω win 8.1 και DirectX 11..! Το παιχνίδι δεν είναι καινούργιο (Return to Mysterious Island 2)..! Μπορεί κάποιος να με φωτίσει γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει;;!!

Δημοσ.

Δοκίμασε τα κλασσικά.

1) Εκτέλεση ως Διαχειριστής

2) update drivers gpu και directX

3) μιας και είσαι αρχή ακόμα, ρίξε μια απεγκατάσταση, καθάρισμα την registry με κάποιο πρόγραμμα (π.χ CCleaner) και ξανά install.

Επίσης, παίζει να είχε πρόβλημα κατά το installation και να είναι corrupt κανένα αρχείο..

Δημοσ.

Μήπως το σύστημα δεν το σηκώνει το παιχνίδι;

Για πές μας και τα χαρακτηριστικά του laptop σου.

Έχω το Dell Inspirion 3537 (i7, 2gb κάρτα γραφικών, 8gb ram)

Δοκίμασε τα κλασσικά.

1) Εκτέλεση ως Διαχειριστής

2) update drivers gpu και directX

3) μιας και είσαι αρχή ακόμα, ρίξε μια απεγκατάσταση, καθάρισμα την registry με κάποιο πρόγραμμα (π.χ CCleaner) και ξανά install.

Επίσης, παίζει να είχε πρόβλημα κατά το installation και να είναι corrupt κανένα αρχείο..

Έκανα επανεγκατάσταση τα drivers της κάρτας και το ίδιο το παιχνίδι..! Έλεγξα το DirectX.. Θα τσεκάρω αν είναι και το gpu..! Το παιχνίδι δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, γιατί εκτός του ότι η εγκατάσταση πήγε καλά, ένα μισαωράκι περίπου έπαιξα..! 

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου πω κάτι άλλο εγώ. Σαν ακόμα ένα βήμα, δοκίμασε να Google-άρεις το πρόβλημα σου μήπως είναι πρόβλημα του παιχνιδιού.

Όσο για το ότι έπαιξες ένα μισάωρο χωρίς πρόβλημα, δεν έχει και μεγάλη σημασία γιατί μπορεί απλά τότε να έφτασες στο προβληματικό αρχείο. Εγώ στο DS2 στη προτελευταία πίστα είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά εμένα έφταιγε κάτι άλλο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...