Mikri Nefeli Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Για κοίτα ανάμεσα στους ελέγχους του δημοτικού.. Η ΜΝΗΜΗ ΔΕ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ,ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ PINS. 2
hitman123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Στο υπογειο κοιταξες? Ναι Για κοίτα ανάμεσα στους ελέγχους του δημοτικού.. Η ΜΝΗΜΗ ΔΕ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ,ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ PINS. Και ομως λειτουργει
Mikri Nefeli Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Και ομως λειτουργει Εγώ είπα πως δε πουλιέται. Πράξε ό,τι πιστεύεις.
conkal Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μπορει αν θελει να την δωσει φτηνα /χαρισει αφου βαλει φωτο και περιγραψει το προβλημα.
spgkolem Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μπορει αν θελει να την δωσει φτηνα /χαρισει αφου βαλει φωτο και περιγραψει το προβλημα. Εγω οταν το ειπα αυτο,η απαντηση που πηρα ειναι οτι δεν βρισκει την αποδειξη.
Mikri Nefeli Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τι να περιγράψει και τι να δείξει.. Θα την έβαζε κάποιος από εσάς στο pc του,για να γλυτώσει 5 ευρώ;
conkal Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 στο πισι μου οχι δεν θα την εβαζα για κανενα λογο. αν ομως εστηνα ενα σαπιο-low-budget htpc με κομματια που περισσεψαν στα συρταρια δεν θα ειχα προβλημα να την εβαζα αν την εδινε τσαμπα ή ξερω γω 5 ευρω.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τέτοια ραμ καλύτερα χάρισέ την ή πέτα την, είναι το λιγότερο ανήθικο και αναξιοπρεπές να πουλήσεις ραμ σε τέτοια κατάσταση ακόμα και αν δουλεύει κανονικά. Πως να στο πω, πουλώντας κάτι τέτοιο χαλάς την εικόνα σου ως πωλητής.
Mikri Nefeli Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 οχι δεν θα την εβαζα για κανενα λογο Τίποτα άλλο μην πεις ....τέλος.. :-D
conkal Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τίποτα άλλο μην πεις ....τέλος.. :-D προσπαθησα να περιγραψω το σεναριο που θα χρησιμοποιουσα "περιεργο" hardware χεχε ,,,, Μαλλον δεν ηταν πολυ πετυχημενο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα