Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Παίδες! :shifty:  :-)

Πέρσι Αναβάθμισα την ΡΑΜ μου στα 8 giga, Πριν απο κατι μηνες όμως είδα οτι Αντι για 8 γιγα εχω 6 γιγα στο pc,*στην αρχη ολα δουλευαν ρολοι. (Στα windows λεει 8 γιγα installed 5,90 usable) οποτε εψαξα τα στικακια τις ραμ και κατάλαβα οτι το ενα στικ, G-Skill ( http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-10666cl9d-4gbnq-4gb-2x2gb-ddr3-pc3-10666-dual-channel-kit-p-PER.552237λογικα αυτες ειναι) ηταν καμένο καθώς αλαξα θεσεις κτλ.. Επίσης δεν φταίνε τα windows 7 ultimate που εχω απο οτι καταλαβα, Το ερωτιμα μου ειναι, τι μπορω να κάνω ωστέ να χρεωθω λιγοτερο κ να έχω καλυτερη απόδωση.. Θα με βόλευε να εχω και παραπανω απο 8 giga ram καθως παίζω κυριος παιχνιδια, και στο GTA V Τρωω κατι κολληματα που και που, λόγο λιγης RAM στα medium+ γραφικα. θα Ήθελα να ξέρω πώς μπορώ να συνδυάζω τις Ram καθώς δεν μπορώ να βρώ εναν οδηγο που να με βοηθάει.

SoS : Δεν διαθέτω πολλα χρηματα  :X

Το Σύστημα μου ειναι: 

ΜΟΒΟ : M5A97 EVO R2.0

CPU : FX 8320 BLACK EDITION

GPU : R7 265 SAPHIRE

RAM : 8G  2X2GIGA G-SKILL http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-10666cl9d-4gbnq-4gb-2x2gb-ddr3-pc3-10666-dual-channel-kit-p-PER.552237

ΚΑΙ 2X2 G-SKILL F3-10666CL8D

Υ.Γ: Στον FX8320 δεν εχω αλαξει ακομα τον στοκ ανεμιστηρα, ποιόν μου προτείνετε στην καλύτερη τιμη? Και πάστα  :-)

Ευχαριστώ εκ των προταίρων! :-(  :rolleyes:

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρησιμοποιεί το gta v παραπάνω από 8 γίγα ραμ;

Τα κολλήματα τα τρως για την 265.

Οι μνήμες έχουν εγγύηση,να πας να πάρεις άλλο dimm,και να είναι το ίδιο.

Τι εννοείς να συνδυάζεις;

Δημοσ.

Το GTA V Χρησιμοποιει 5 περιπου απο τα 6 που εχω πλεον, μαζι με τα κλασικα προγραμματα π εχω ανοιχτά οπως steam, chrome κτλ. Η καρτα δεν τρεχει πανω απο 70% με το GTA V ενω η ραμ μαξαρει, Επισης η GPU εχει 2 γιγα RAM και στο Game την ρυθμίζω να τρεχει λιγο παρακάτω απο τα 2 και δεν εχω κανενα θεμα. Ουτε καν στο Arma 3 δεν εχω θεμα με την GPU, μονο λιγο με τον CPU που θερμαίνεται λογο stock Ψυκτρας.

Αυτό που δεν μπορω να καταλάβω με τις  RAM ειναι αν μπορώ ενω εχω ενα Σετ 2χ2, να βάλω ενα αλλο σετ πχ 4x4 giga. Και επίσης αν μπορώ να βγάλω την καμμένη Ram και να βάλω μια αλλη 2αρα αλλα απο οτι ξερω πανε διπλές.. 

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις ότι θες, 2x2+2x4, συνδυασμούς, ή και να βρεις ακόμα και μεταχειρισμένο ένα dimm να βάλεις πάνω να κάνεις την δουλειά σου.

Η κάρτα σου να παίζει στο 70% λίγο δύσκολο, ειδικά στο GTA που δεν ιδρώνει να μαξάρει και τέρατα υπό προϋποθέσεις.

Εκτός και αν δεν εννοείς GPU usage, και απλά κοιτάς την vram..

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις ότι θες, 2x2+2x4, συνδυασμούς, ή και να βρεις ακόμα και μεταχειρισμένο ένα dimm να βάλεις πάνω να κάνεις την δουλειά σου.

Η κάρτα σου να παίζει στο 70% λίγο δύσκολο, ειδικά στο GTA που δεν ιδρώνει να μαξάρει και τέρατα υπό προϋποθέσεις.

Εκτός και αν δεν εννοείς GPU usage, και απλά κοιτάς την vram..

Δλδ μονο αν βρω ενα στικ μονο του, μεταχειρισμένο, αλλιος παω για ενα σετακι και καταργω και την καμενη και την αλλη..

Οσο για την καρτα, ουτε 75% δεν εχει activity Βασικά.. http://imgur.com/ZGQc0JX  Στο Loading πιανει παραπανω μερικες φορές αλλα εχω πειράξει τις ρυθμίσεις ωστε να μην εχω θεματα..

Και Επίσης για την Ψυκτρα, λεω για μια Coolermaster αλλα καποιος που εχει αλλάξει θα με βοηθούσε πολυ..

Δημοσ.

Καλησπερα

Για παστα προτεινω την arctic silver 5, σε συνδιασμο με την ψυκτρα coolermaster hyper 212 evo. Νομιζω οτι ειναι μια οικονομικη και αξιοπιστη λυση

Δημοσ.

Καλησπερα

Για παστα προτεινω την arctic silver 5, σε συνδιασμο με την ψυκτρα coolermaster hyper 212 evo. Νομιζω οτι ειναι μια οικονομικη και αξιοπιστη λυση

Σε ευχαριστώ, αυτην την ψυκτρα λεω και εγω αν και φοβαμαι οτι δεν θα αφινει χωρο στις RAM μου.. Για παστα θα κρατησω της ψυκτρας..

Δημοσ.

Εχεις εγγυηση, γιατι να αγορασεις ραμ δεν καταλαβα,.

Δεν ξερω αν εχω καν την αποδειξη η την εγγυηση.. οσο εψαξα δεν βρηκα τπτ :/

Δημοσ.

Να καλέσεις το κατάστημα να τους πεις πως κάηκε η μνήμη (που μάλλον εξαρχής ήταν καμμένη)

Θα τους πεις τα στοιχεία σου και πότε την αγόρασες αν είναι φιλικοί θα σε βοηθήσουν αλλιώς ψάξε την απόδειξη ή κάνε επικοινωνία με την εταιρία των καρτών για αλλαγή τους

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

H RAM Τελικά εφτιαξε απο μόνη της, Αφου αλλαξα CPU cooler επρεπε να βγάλω την μητρικη, οταν τα συνδεσα ολα ξανά οι RAM Δούλεψαν ολες.. Δεν καταλαβα τι φταιει, τις ειχα αφαιρέσει πολλες φορες..

Τελος πάντων με τις RAM είμαι κομπλε, προέκυψε αλλο θέμα ομως, Ο CPU μου με την καινούργια ψυκτρα Υπερθερμενεται σε 15-20 λεπτα gaming GTA V/Arma 3.. Idle εχει 35-37 βαθμους.. Αγορασα την Cooler Master Gemin II m4 και απο την πρωτη φορα που την εγκατέστησα οι θερμοκρασιεσ ηταν πιο υψηλες απο την stock του fx 8320.. Μαλον βλακεία έκανα που πηρα αυτην την ψυκτρα? Ή φταίει κατι αλλο? παστα εβαλα την δικιά της και επισης αλλαξα τρόπο εφαρμογής και τοποθέτηση της ψύκτρας πολλες φορές χωρίς αποτελεσμα..

Δημοσ.

Την Εχω Ξανατοποθετησει 3-4 φορες, εβαλα παστα οπως ειδα σε πολλα guides, με διαφορους τροπους και παλι τα ιδια.. ποτε δεν πετυχα χαμιλότερες θερμοκρασιες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...