PETROS13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, απέκτησα πρόσφατα το TP LINK TL-WPA4226KIT http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/TP-LINK-TL-WPA4226KIT,99452,486116,1219253.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr όσο καιρό το έχω λειτουργεί χωρίς κάποιο πρόβλημα. έχω όμως κάποιες ερωτήσεις: 1. όπως αναφέρει το μοντέλο αυτό υπάρχει το κουμπί Wi-Fi Clone το οποίο είναι για την επέκταση της εμβέλειας. Λειτουργεί ουσιαστικά σαν extender? 2. Όταν το αγόρασα θεωρούσα ότι η πρίζα (στο άλλο δωμάτιο μέσω του άλλου powerline) θα είχε εκτός ethernet και wifi. Ισχύει ή λάθος πίστευα; 3. Τώρα θέλω να βάλω σε 2 ακόμα δωμάτια στο σπίτι powerlines για να έχω σε 2 υπολογιστές καθαρά ethernet συνδέοντάς τα στο δίκτυο που έχει δημιουργηθεί. έχετε να μου προτείνετε κάποιο να πάρω? 4. Με αυτό τον τρόπο θα μπορώ να φτιάξω και απευθείας δίκτυο με τους υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι στα powerline?
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, απέκτησα πρόσφατα το TP LINK TL-WPA4226KIT http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/TP-LINK-TL-WPA4226KIT,99452,486116,1219253.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr όσο καιρό το έχω λειτουργεί χωρίς κάποιο πρόβλημα. έχω όμως κάποιες ερωτήσεις: 1. όπως αναφέρει το μοντέλο αυτό υπάρχει το κουμπί Wi-Fi Clone το οποίο είναι για την επέκταση της εμβέλειας. Λειτουργεί ουσιαστικά σαν extender? 2. Όταν το αγόρασα θεωρούσα ότι η πρίζα (στο άλλο δωμάτιο μέσω του άλλου powerline) θα είχε εκτός ethernet και wifi. Ισχύει ή λάθος πίστευα; 3. Τώρα θέλω να βάλω σε 2 ακόμα δωμάτια στο σπίτι powerlines για να έχω σε 2 υπολογιστές καθαρά ethernet συνδέοντάς τα στο δίκτυο που έχει δημιουργηθεί. έχετε να μου προτείνετε κάποιο να πάρω? 4. Με αυτό τον τρόπο θα μπορώ να φτιάξω και απευθείας δίκτυο με τους υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι στα powerline? 1.Το TL-WPA4226KIT, AV500 Powerline Kit WiFi TP-LINK επεκτείνει τη σύνδεσή σας στο Internet σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μέσα από το οικιακό ηλεκτρικό κύκλωμα. Το TL-WPA4220 διαθέτει ένα κουμπί Clone Wi-Fi με το οποίο μπορεί να επεκταθεί αυτόματα το ασύρματο σήμα του router σας, κάνοντας απρόσκοπτη τη περιαγωγή εντός του οικιακού σας δικτύου. Το TL-PA4020P διαθέτει ενσωματωμένη πρίζα και επιτρέπει μια πρόσθετη συσκευή ή power bar να συνδεθεί με τον προσαρμογέα σαν να ήταν μια κανονική πρίζα. 2.ισχυει οσο καταλαβαινω. 3.... 4.ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα