Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστούμε πολύ!

Όπως υποσχέθηκα ήρθα να καταθέσω τις εντυπώσεις μου.  :D 

Να ξεκινήσω από το εξωτερικό... Πλαστικό πίσω με καλό grip, αλλά πολύ πλαστικό όμως, σου δίνει αίσθηση παιδικού παιχνιδιού, χαριτωμένο όμως στην εμφάνισή του, τα bezels είναι okay, περίμενα να με ενοχλούν, οι διαστάσεις της οθόνης μια χαρά και το βάρος στο χέρι επίσης. 

Αναφορικά με την οθόνη.. Δεν είναι και crystal clear, έχω συνηθίσει την qhd του G3 και έχω άλλο μέτρο σύγκρισης. Όμορφη είναι πάντως, καθαρή, φωτεινή, ίσως με κάπως υπερκορεσμένα χρώματα που δεν τα εκτιμώ εγώ. Έκανα το update σε 5.0.2 όπως το έβγαλα από το κουτί και ένα factory reset μετά την ενημέρωση. Είναι μια χαρά γρήγορο σε όλα χωρίς να έχει την αμεσότερη απόκριση που έχω δει βέβαια, παίζει άνετα minions rush, candy crush και τα συναφή (σώθηκα!), τις κάμερες λίγο που τις είδα δεν με εντυπωσίασαν, αξιοπρεπής κάπως φάνηκε η πίσω και είναι γρήγορη, το ηχείο του απλώς okay.

Γενικά το βρίσκω πολύ τίμιο με μια γρήγορη ματιά που έριξα, ήταν καλή αγορά σε σχέση πάντα με τις απαιτήσεις και την τιμή του.  :)

• Like 1
Δημοσ.

οκ με έβαλες σε σκέψεις  τώρα.να το πάρω η όχι
...η κάμερες ίσως θα έπρεπε να ήταν λίγο καλύτερες !μια χαρά το περιέγραψες πάντως
:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλεις, μπορώ να σου στείλω ένα δείγμα φωτογραφιών να δεις πώς είναι, ortiki. :)  

Να προσθέσω πως έχει πολύ καλή αυτονομία και από την πρώτη φόρτιση μάλιστα (δεν πρόλαβα να δω ώρες οθόνης για να σας πω ακριβώς). Έτυχε η μητέρα μου να αρρωστήσει και το έχει στα χέρια της όλη την ώρα και παίζει, οπότε δοκιμάστηκε επαρκώς.

Δεν έχει κολλήσει κάπου πέρα από κάποια crash σε εφαρμογές που οφείλονται αποκλειστικά σε αυτές (κακογραμμένο facebook π.χ.), όλα τέλεια και η μάνα ευχαριστημένη. :P

Επεξ/σία από Toxo <3 lover

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...