Toxo <3 lover Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, παιδιά! Αναζητείται tablet για αξιοπρεπή χρήση των παρακάτω απαιτούμενων... Για τους βιαστικούς: Για παιχνίδια (candy crash, looney tunes dash κλπ), facebook, λίγο browsing, android, από Ελλάδα, wifi. Και μαζεμένο όσο γίνεται 7-8". Στην τιμή επειδή δεν είναι μεγάλες οι απαιτήσεις ελπίζω να μην έχω πρόβλημα. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως δεν αρκεί 1GB Ram, οπότε και ανεβαίνει η κατηγορία. Για όσους δε βαριούνται να διαβάσουν την ιστορία της ζωής μου: Λοιπόν, προσφάτως χάρισα το παλιό μου κινητό στη μητέρα μου. Το χρησιμοποιούσε σαν PSP γιατί κυρίως έπαιζε, ανέβαζε καμιά φωτογραφία στο facebook, μιλούσε με τις φίλες της και εμάς όποτε λείπαμε και για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, την κάρτα της την είχα αφήσει στο παλιό της τηλέφωνο. Το ζήτημα είναι πως το έκανε μπάνιο και πάει... Την βολέψαμε με έναν αρχαίο Γαλαξία, ωστόσο επειδή είναι κρίμα, λέω να της πάρω ένα tablet πλέον αφού θα τη βολέψει και η μεγαλύτερη οθόνη και δεν κυκλοφορεί με αυτά εκτός σπιτιού, ασχολείται μόνο όποτε έχει χρόνο αντί να βλέπει TV. Δεν ψάχνω, λοιπόν, κάτι fancy, απλώς να μπορεί να παίζει άνετα χωρίς πολλά κολλήματα και να χρησιμοποιεί λίγο facebook, 1-2 ώρες το πολύ μέσα στην ημέρα. Επιμένω σε android γιατί αυτό ξέρει και θα της πάρει κάποιο χρόνο να μάθει κάτι άλλο. Μερικά που έχω δει και μου άρεσαν με τιμές στα 100€ λίγο πάνω, λίγο κάτω: Lenovo IdeaTab A3500 Lenovo IdeaTab A7-10 LG G Pad v400 Huawei Mediapad 7 Asus Memo pad 7 Samsung Galaxy Tab 4 Κάθε πρόταση δεκτή κι ευχαριστώ!
axouu Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Έχω το πρώτο και είναι μια χαρά για τα 61 ευρώ που κοστίζει
girly14 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Κι εγω το πρωτο εχω και το συνιστω ανεπιφυλακτα. Πολυ καλη αποδοση για την τιμη του, κοντραριζεται ανετα με ακριβοτερα της κατηγοριας! Το μονο αρνητικο ειναι οτι εχει μικρο αποθηκευτικο χωρο αλλα αν δεν θες καμια σουπερ τεραστια εφαρμογη ( 1GB+) χωραει αρκετες και με μια sd λυνεται το θεμα!
Toxo <3 lover Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Να μην το φοβηθώ δηλαδή; Είναι δελεαστική η τιμή του πραγματικά και για τη χρήση που προορίζεται μια χαρά...
Athens44 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) εγω θα ξανα-επαιρνα το 6 το samsung ειδικα τωρα που εχει super τιμη σε μερικα καταστηματα! πιανει αμεσως wi-fi γρηγορο 1,5GB RAM!!!!!!!!!!!! φουλ φωτεινοτητα με το 40- 50% μέσα και 60%-70% εξω εισαι μια χαρα! -εικονιδια- μενου σουπερ πανεμορφο πολυ ελαφρυ ονομα-εγγυηση-ποιοτικοτατο χρήση που το εκανα (αρκετο σερφαρισμα-και πολύ facebook-αψογο) για games δε ξερω! αρνητικο? μετριες φωτο ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! αν ειχε 5αρα camera θα ηταν το καλυτερο 7αρι σε τιμη γυρω στα 120.... και μη ξεχνας οτι εχει 1280Χ800 + 1,5 GB RAM !!!!(πολυ σημαντικο αυτο) ειναι και 4πύρηνο! (θα παρεις ομως και θηκη που κουμπωνει -που μπαινει "μεσα"του το tablet και το προστευτεις απολυτα.18€.+1 ζελατινα..) Επεξ/σία 27 Απριλίου 2015 από Athens44
zaf_4 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Θα συμφωνήσω και εγώ με το samsung όπως έγραψε ο athens44 λόγω ραμ και ανάλυσης. Το βλέπω σε σκρουτζομάγαζα 120€ .
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Να πω την αλήθεια πλέον είμαι μεταξύ Gpad και Galaxy. Ναι, το galaxy έχει λίγη RAM παραπάνω, ενώ το Gpad αυτή τη στιγμή είναι σε L 5.0.2 με πολλά θετικά σχόλια από χρήστες. Marvell από τη μία, Snapdragon από την άλλη. Αν κάτι με κρατάει από το να πάρω το πρώτο είναι ότι το άλλο είναι πιο όμορφο και με πιο λεπτά bezels
Grey29 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Στη θέση σου θα προτιμούσα το Galaxy γιατί εκτός από το αισθητικό κομμάτι έχει και λίγο καλύτερη RAM
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Και touchwiz όμως. Δεν ξέρω πόση σημασία έχει σε τελική εμπειρία χρήσης του tab 4, αλλά πολλά διαβάζω (δεν ξέρω) για την επιβάρυνση των συσκευών της Samsung από αυτόν τον παράγοντα.
Athens44 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) το samsung πεταει φιλε μου. οποτε γινετε "μαχη" μεσα σου ποιο θα επιλεξεις....LG ή samsung..... ****(οποιος πουλαει το samsung ας μου το πει-εχω βαλει αγγελια σχετικη που το ζηταω...) συγκριση μεταξυ lg samsung εδω http://www.devicespecifications.com/en/comparison/f4e2d3c2 Επεξ/σία 27 Απριλίου 2015 από Athens44 1
jacobthir Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Mακριά απο τα φθηνά ASUS. Πήρα το Fonepad 7 (150 ευρω) και τα κλαίω κάθε μέρα. Η οθόνη είναι άθλια απο ολες τις απόψεις. Ανάλυση της πλάκας, χρώματα ανύπαρκτα, φωτεινότητα σαν λάμπα. Ενα Samsung που εχω είναι άριστο (Galaxy Tab 2). Θα πήγαινα με Samsung.
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Τελικά πήρα το Gpad, παιδιά, ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Θα σας γράψω εντυπώσεις από την εμπειρία χρήσης του.
Athens44 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 καλορίζικο φίλε...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να μας πεις εντυπώσεις! πόσο το πήρες? θήκη πήρες? δώσε κανά λινκ....έχεις μανία εσυ με LG.....οκ......
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Βέβαια θα σας πω εντυπώσεις, να το χρησιμοποιήσω λίγο πρώτα όμως. Δεν πήρα καθόλου αξεσουάρ για την ώρα. 102.5€ βγήκε με μεταφορικά και θα το έχω αύριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα