Προς το περιεχόμενο

Note 4 N910F ή N910C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όσο για το πρώτο το έχω διαβάσει σε πολλά άρθρα και πολλοί κάτοχοι του note 4 με exynos έχουν κάνει τα παράπονα του... Οσο για το δεύτερο δεν θα σου απαντήσω... μάλλον είσαι και συ ενας από τους άσχετους που δεν έχουν ιδέα και πανε με την λογική ..... α είναι οχταπηρινο, είναι καλύτερο πιο γρήγορα και λοιπα παρακαλώ πολύ μην απαντας σε θέματα που δεν ξες

Εγώ καταρχάς δεν σε πρόσβαλα και κάθε άλλο παρά άσχετος είμαι. Κάτοχος υπήρξα στην αρχή του F και τώρα του C και επιβεβαιώνω οτι ούτε η μπαταρία του 1ου είναι καλύτερη ουτε και ο snapdragon είναι πιο αξιόπιστος για οποιοδήποτε λόγο. Ότι και να πάρει ο ts διάφορα δύσκολα θα δει αλλά ότι ο συγκεκριμένος exynos αλλά και αυτός του S6 κάνουν παπάδες και από πλευράς αποδόσεων αλλά και εξοικονόμησης ενέργειας πράγμα το οποίο δεν το λέω μόνο εγώ αλλά όλος ο κόσμος καθώς και τα reviews

• Like 3
Δημοσ.

Σε όποιον δεν αρέσει... ας αποχωρήσει από την συζήτηση... φίλε πάρε το f καλύτερη μπαταρία, καλύτερα γραφικά,καλύτερη υποστήριξη από την ελληνική αντιπροσωπία Samsung καθώς εισάγει μόνο το f και έχει ανταλλακτικά μόνο γι αυτο

Δημοσ.

Εντάξει δεν θα καθίσω να λύσω τα ψυχολογικά του καθενός εδώ μέσα.Όχι φίλε μην πάρεις το F γιατί ούτε καλύτερη μπαταρία θα δεις ούτε καλύτερα γραφικά και για το θέμα ανταλλακτικών και σερβις μια χαρά στο αναγνωρίζουν όλα τα επίσημα σερβις της samsung

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εντάξει δεν θα καθίσω να λύσω τα ψυχολογικά του καθενός εδώ μέσα.Όχι φίλε μην πάρεις το F γιατί ούτε καλύτερη μπαταρία θα δεις ούτε καλύτερα γραφικά και για το θέμα ανταλλακτικών και σερβις μια χαρά στο αναγνωρίζουν όλα τα επίσημα σερβις της samsung

Προσυπογραφω. Εννοειται πως δεν υπαρχει σημαντικη διαφορα στην μπαταρια (και αν υπαρχει ελαχιστη ειναι υπερ του exynos). Επισης επειδη το C προοριζεται για την αγορα της ευρωπης εννοειται πως υποστηριζεται απο το service.

Και τελος (τυπου τελευταια προειδοποιηση φαση) μην κανετε υποδειξεις για το ποιος θα συμμετεχει ή οχι στις συζητησεις.

Δημοσ.

Προσυπογραφω. Εννοειται πως δεν υπαρχει σημαντικη διαφορα στην μπαταρια (και αν υπαρχει ελαχιστη ειναι υπερ του exynos). Επισης επειδη το C προοριζεται για την αγορα της ευρωπης εννοειται πως υποστηριζεται απο το service.

Και τελος (τυπου τελευταια προειδοποιηση φαση) μην κανετε υποδειξεις για το ποιος θα συμμετεχει ή οχι στις συζητησεις.

παιδιά δεν θα κάτσουμε για το αν το c ή τοf είναι καλύτερο και οποία παρεξήγηση δημιουργήθηκε ας σταματήσει εδω... απλός ή πρώτη σου απαντηση μου φα· ηκε καπως επιθετική

Και πάλι όμως απαντας χωρίς να δεις τι έγραψα...Όσον αφορά το service & εν καλύπτεται απο την Samsung Ελλάδας ειπα... service θα έχει κανονικα απλα όχι απο την Samsung Ελλάδας... και πάλι το ξανά λεω δεν απαντάμε χωρίς να ξέρουμε...Ναι μεν το c προορίζεται για ευρωπαϊκές χώρες όμως δεν εισάγετε στην Ελλάδα...Δηλαδι δεν φέρνουν και ανταλλακτικα για προϊόντα που δεν εισαγουν(αυτό σου λενε δήθεν οι αντιπροσωπιες) Και μου έχει γίνει και το λέω... είχα lg g2 32gb και μου είπαν οτι δεν με καλύπτει η εγγύηση για τον πα4απανω λόγο ... Έτσι απευθυνθηκα στην υπεύθυνη επιδιόρθωσης lg, Apple, zte την Procordia και όλα καλα

Με λίγα λόγια δεν σε καλύπτει η Samsung Ελλάδας άλλα κάποιος εκπρόσωπος τους

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδι δεν φέρνουν και ανταλλακτικα για προϊόντα που δεν εισαγουν(αυτό σου λενε δήθεν οι αντιπροσωπιες) Και μου έχει γίνει και το λέω... είχα lg g2 32gb και μου είπαν οτι δεν με καλύπτει η εγγύηση για τον πα4απανω λόγο ... Έτσι απευθυνθηκα στην υπεύθυνη επιδιόρθωσης lg, Apple, zte την Procordia και όλα καλα

Με λίγα λόγια δεν σε καλύπτει η Samsung Ελλάδας άλλα κάποιος εκπρόσωπος τους

Απο τη σελιδα της Samsung ελλαδας τα επισκευαστικα κεντρα της Samsung Ελλαδας ειναι τα παρακατω http://www.samsung.com/gr/support/servicelocation/

Αν καποιο smartphone της samsung με ευρωπαικη εγγυηση σου χαλασει θα απευθυνθεις στα παραπανω. Ειτε το smartphone προοριζεται για την ελληνικη αγορα είτε για την ολλανδικη. Αυτο.

Επισης το Mediamarkt εφερνε κανονικα κομματια με τον exynos. Ελληνικο καταστημα, case closed :)

Δημοσ.

Αν καποιο smartphone της samsung με ευρωπαικη εγγυηση σου χαλασει θα απευθυνθεις στα παραπανω. Ειτε το smartphone προοριζεται για την ελληνικη αγορα είτε για την ολλανδικη

Και πάλι δεν κατάλαβες... Η αντιπροσωπία σε καλύπτει μόνο για προϊόντα με ευρωπαικη εγγυηση... όμως μόνο για προϊόντα που τα εισάγει και η ίδια το c δεν το εισάγει δεν πα να ναι και ευρωπαϊκό δεν έχει σημασία...Αν και τα c και f είναι ιδια... αν σου καεί η μητρική ρε φίλε τι θα σου βάλουν εφόσον δεν εισαγουν ανταλακτικο για το c... θα στο στείλουν έξω ή θα σου παραγγειλουν για σενα 1 κομμάτι (μια μητρική) αυτη είναι και η δικαιολογία που άκουσα απο την Lg ... γι αυτο σου λεω οτι ακομη και αν είναι έτσι και με τον exynos είσαι καλυμμένος αλλα όχι απο την Samsung hellas ρώτα στο μαγαζι που το αγόρασες και σου λενε τι γίνεται... εμένα μου ειχαν πει από το μαγαζί που το αγορασα μια εταιρεία για το service που την εμαθα τοτε δεν την είχα καν ακουστά... την Procordia και μου το εφτιαξαν κανονικά

• Moderators
Δημοσ.

Αν καποιο smartphone της samsung με ευρωπαικη εγγυηση σου χαλασει θα απευθυνθεις στα παραπανω. Ειτε το smartphone προοριζεται για την ελληνικη αγορα είτε για την ολλανδικη

Και πάλι δεν κατάλαβες... Η αντιπροσωπία σε καλύπτει μόνο για προϊόντα με ευρωπαικη εγγυηση... όμως μόνο για προϊόντα που τα εισάγει και η ίδια το c δεν το εισάγει δεν πα να ναι και ευρωπαϊκό δεν έχει σημασία...Αν και τα c και f είναι ιδια... αν σου καεί η μητρική ρε φίλε τι θα σου βάλουν εφόσον δεν εισαγουν ανταλακτικο για το c... θα στο στείλουν έξω ή θα σου παραγγειλουν για σενα 1 κομμάτι (μια μητρική) αυτη είναι και η δικαιολογία που άκουσα απο την Lg ... γι αυτο σου λεω οτι ακομη και αν είναι έτσι και με τον exynos είσαι καλυμμένος αλλα όχι απο την Samsung hellas ρώτα στο μαγαζι που το αγόρασες και σου λενε τι γίνεται... εμένα μου ειχαν πει από το μαγαζί που το αγορασα μια εταιρεία για το service που την εμαθα τοτε δεν την είχα καν ακουστά... την Procordia και μου το εφτιαξαν κανονικά

Πες μου κατι. Που μπορω να δω ποια συσκευη εισαγει η αντιπροσωπεια?

Επισης η Procordia ειναι το επισημο service της LG

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403707&page=2

Mια συζητηση δεκαδων-εκατονταδων σελιδων.

Για εφαρμογες και Multitasking καλυτερος και δροσεροτερος ο exynos.Εαν καποιος θελει και την λεπτομερεια στα games παει F.

Απλα και κατανοητα.Ο ενας ειναι octa(4+4)πολυ πιο ανετος και ο αλλος ειναι(4).

Kαλυτερη διαχειριση και μεγαλυτερο φορτιο σηκωνει και με διαφορα ο exynos.Εχει 4 πυρηνες στα 1,9 και αλλους 4 στα 1.3.

Οπως και να εχει και τα 2 ειναι Note 4.Ο καθενας με τα γουστα του.

Σε ψηφους και σε sites που ειδα το 910c ειναι μια διαφορα μπροστα.Aυτο ειδα εγω τουλαχιστον.

http://forum.xda-developers.com/note-4/general/to-snapdragon-805-to-exynos-5433-t2868247

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...