demflou Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Τελικά μετά απο πολυ ψάξιμο και αλλάζοντας 10000 φορές γνώμη αποφάση να δώσω λιγάκι παραπάνω και να πάω στα σίγουρα. Κατευθείαν για Note 4. Αλλά ειμαί σε διλημμα πια απο τις δυο συσκευες να πάρω. Στο skroutz.gr εχουν 20 ευρω διαφορα και με προβληματιζει μηπως υπαρχει καποιος λογος που ενω φαινομενικα το Ν910C ειναι πιο δυνατο ειναι ομως και πιο φτηνο απο το N910F. Καλυτερα να παω στο Ν910F μιας και αυτη τη στιγμη η διαφορες ειναι σχεδον μηδενικες. Απλα αυτο που σκεφτομαι ειναι πως το N910C ειναι και σε αχιτεκτονικη των 64-bit.
fouskmech Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 και εγώ, μετά από αρκετό ψάξιμο και αρκετές γνώμες, κατέληξα στο note 4. Υποψήφια ήταν τα ascend mate 7 και vibe z2 pro. και όλοι έπεφταν να με φάνε ότι το note 4 είναι ο "βασιλιάς" και άλλα διάφορα. Μετά από πολλά video στο youtube και σε συνάρτηση με τη δουλειά που το θέλω, κατέληξα στο note 4 για το πενάκι και το πραγματικό multi-tasking. Πήρα το C δε νομίζω ότι ο απλός/μέσος χρήστης θα καταλάβει διαφορά.
demflou Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Το οτι δεν εχει πολλη διαφορα τωρα το γνωριζω. Απλα αυτο που σκεφτομαι ειναι αργοτερα οταν θα υπαρξουν και αλλα updates μηπως το 64-bit θα ανταποκρινεται καλυτερα απο τον Snapdragon? Ή μηπως η υποστηριξη του N910F ειναι καλυτερη;
StigmaX Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Το οτι δεν εχει πολλη διαφορα τωρα το γνωριζω. Απλα αυτο που σκεφτομαι ειναι αργοτερα οταν θα υπαρξουν και αλλα updates μηπως το 64-bit θα ανταποκρινεται καλυτερα απο τον Snapdragon? Είναι κλειδωμένο στα 32bit. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι με update.. Ασε που για τα επόμενα 2-3 χρόνια δεν θα δεις την παραμικρή διαφορά στα 32 και 64 bit.
demflou Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Εχω ακομα διαβασει πως το N910F θερμενεται περισσοτερο ενω το N910C καθολου. Ισχυει?? Ακομη το N910C λενε πως εχει καλυτερη καρτα γραφικων παρα το N910F
StigmaX Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Εχω ακομα διαβασει πως το N910F θερμενεται περισσοτερο ενω το N910C καθολου. Ισχυει?? Ακομη το N910C λενε πως εχει καλυτερη καρτα γραφικων παρα το N910F Και τα δύο αν βάλεις να γράψεις 4κ η παίξεις βαρύ Game θα ζεσταθουν. Αν το gaming είναι προτεραιότητα σου, πήγαινε για Snapdragon, αν όχι στον exynos για το "θεωρητικά" καλύτερο multitasking και εξοικονόμησης ενέργειας. Στο κάτω κάτω της γραμμής όποιο και να πάρεις φυσεκι θα πηγαίνει. Μόνο το s6 το περνάει στην ταχύτητα.
Calexako Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Το F έχει καλύτερη κάρτα γραφικών (sic) αλλά μιλάμε για λεπτομέρειες
Voodooman Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Το κοιτάω και εγώ σιγά σιγά το 4 και αν τελικά καταλήξω σε αυτό, μάλλον θα πάω στο F, έχω μείνει με την εντύπωση ότι μόνο για αυτό κυκλοφορούν custom ROMs, ισχύει;
kataramenos32 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Το κοιτάω και εγώ σιγά σιγά το 4 και αν τελικά καταλήξω σε αυτό, μάλλον θα πάω στο F, έχω μείνει με την εντύπωση ότι μόνο για αυτό κυκλοφορούν custom ROMs, ισχύει; Όχι απλά ίσως να υπάρχουν περισσότερες για αυτό. Γενικά εγώ το C θα πρότεινα 1
kostas8080 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 +1 στο f λόγω σημαντικά καλύτερης μπαταρίας και την αξιοπιστία του snapdragon
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 To F εχει οντως καλυτερη υποστηριξη απο την xda κοινοτητα. Κατατα οποιο και να παρεις δε θα εχεις προβλημα. Ασε που νομιζω πως ο μεσος χρηστης δεν καταλαβαινει διαφορα αναμεσα στα δυο
kataramenos32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 +1 στο f λόγω σημαντικά καλύτερης μπαταρίας και την αξιοπιστία του snapdragon Ποιος σου είπε οτι το F έχει καλύτερη μπαταρία και απο που και ως που ειναι πιο αξιόπιστος ο Snap?
kostas8080 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ποιος σου είπε οτι το F έχει καλύτερη μπαταρία και απο που και ως που ειναι πιο αξιόπιστος ο Snap? όσο για το πρώτο το έχω διαβάσει σε πολλά άρθρα και πολλοί κάτοχοι του note 4 με exynos έχουν κάνει τα παράπονα του... Οσο για το δεύτερο δεν θα σου απαντήσω... μάλλον είσαι και συ ενας από τους άσχετους που δεν έχουν ιδέα και πανε με την λογική ..... α είναι οχταπηρινο, είναι καλύτερο πιο γρήγορα και λοιπα παρακαλώ πολύ μην απαντας σε θέματα που δεν ξες
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Παρακαλώ προσεχετε τη συμπεριφορά σας, τους χαρακτηρισμους σας και τις υποθέσεις σας. Ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα