Προς το περιεχόμενο

Ποια ψυκτρα να βαλω στον i5-4690k?

Johnboy21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα δεν ξερω ποια υδροψυξη να βαλω στον επεξεργαστη μου γιατι ανεβαζει θερμοκρασιες με μια του εμποριου των 30 ευρω

εχω βρει αυτες :

https://www.skroutz.gr/s/5720549/CoolerMaster-Nepton-240M.html

https://www.skroutz.gr/s/5734056/CoolerMaster-Nepton-120XL.html

εχω ακουσει πολλη καλα λογια κι για τις 2 ! 

αλλα για την nepton 240m που αυτη θελω φοβαμαι πως δεν χοραει στο κουτι μου . 

το κουτι μου ειναι αυτο :https://www.skroutz.gr/s/2009953/Zalman-Z11-Plus.html?from=autocomplete&keyphrase=zalman+z11+plus

το συστημα μου αυτο: 

cpu : intel i5-4690k 

mb : msi z87-g45 gaming

gpu : gigabyte gtx 960 g1 gaming

ram : consair 8 gb 2133

psu : consair rms 750 watt 

ssd : samsung evo 

hdd : wd blue 

Αν μπορειτε να μου πειτε εαν χωρανε οι ψυκτρες στο κουτι μου η να μου προτεινεται καποια αλλη θα με βοηθησετε πολυ σας ευχαριστω πολυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι θερμοκρασίες ανεβάζει δηλαδή; Δώσε τιμές για idle και για ζόρικη χρήση (π.χ. ενώ παίζεις κάποιο απαιτητικό game). Επίσης, τον έχεις σε στοκ ρολόγια ή έχεις κάνει overclock; 

Αν μπορείς δώσε και λίγες πληροφορίες για την διάταξη των ανεμιστήρων του κουτιού σου και για την ψύκτρα που έχεις τώρα επάνω.

Τι θερμοκρασίες ανεβάζει δηλαδή; Δώσε τιμές για idle και για ζόρικη χρήση (π.χ. ενώ παίζεις κάποιο απαιτητικό game). Επίσης, τον έχεις σε στοκ ρολόγια ή έχεις κάνει overclock; 

Αν μπορείς δώσε και λίγες πληροφορίες για την διάταξη των ανεμιστήρων του κουτιού σου και για την ψύκτρα που έχεις τώρα επάνω.

φιλε μου  σε idle κατσταση ειναι γυρω στους 30-33 βαθμους αλλα οταν παιζω hight -ultra καποια παιχνιδια βαραει 70 καποιες φορες εχει παει κι 80 λιγες ομως τα ανεμιστηρακια που εχω μεσα στο κουτι ειναι μια χαρα εχω ενα 120 να βαζει αερα εχω ενα να φυσαει απο κατω την καρτα γραφικων 2 στο πανω μερος να βαζουν αερα κι ενα πισω να βγαζει τον ζεστο αερα ! ολα ειναι 120 ! oc δεν εχω κανει καθολου γιατι φοβαμαι τις θερμοκρασιες που θα ανεβασει .! αλλα ετσι κι αλλιως θα παρω ψυκτρα οπως κι να εχει ! απλα θελω να δω εαν χωρανε αυτες που θελω στο κουτι μου 

Ποιά ψυκτρούλα έχεις τώρα πάνω όμως; Το mounting της γίνεται με βίδες, ή με τον κλασσικό τρόπο της Intel (με τα pins); Μήπως έχει λασκάρει κάποιο απ' αυτά; Θερμοαγώγιμη πάστα από πότε έχεις ν' αλλάξεις; 

Καλό θα ήταν επίσης, να δοκιμάσεις οι πάνω ανεμιστήρες να βγάζουν επίσης αέρα. 

Στα λέω όλα αυτά γιατί ο συγκεκριμένος επεξεργαστής δεν θεωρείται ιδιαίτερα ζεστός, ακόμα κι όταν δουλεύει με τη "μαμάτη" ψύκτρα της Intel. Κάτι άλλο φταίει λοιπόν στην περίπτωσή σου, δεν χρειάζεσαι υδρόψυξη. 

Ποιά ψυκτρούλα έχεις τώρα πάνω όμως; Το mounting της γίνεται με βίδες, ή με τον κλασσικό τρόπο της Intel (με τα pins); Μήπως έχει λασκάρει κάποιο απ' αυτά; Θερμοαγώγιμη πάστα από πότε έχεις ν' αλλάξεις; 

Καλό θα ήταν επίσης, να δοκιμάσεις οι πάνω ανεμιστήρες να βγάζουν επίσης αέρα. 

Στα λέω όλα αυτά γιατί ο συγκεκριμένος επεξεργαστής δεν θεωρείται ιδιαίτερα ζεστός, ακόμα κι όταν δουλεύει με τη "μαμάτη" ψύκτρα της Intel. Κάτι άλλο φταίει λοιπόν στην περίπτωσή σου, δεν χρειάζεσαι υδρόψυξη. 

φιλε μου ολα ειναι μια χαρα ολα αυτα που μου λες τα εχω δοκιμασει !!! υδροξυ3η θα βαλω οπως κι να εχει τηνθελω γιατι θα παω κι σε sli  σε λιγο καιρο και 2x960 δεν 3ερω κι εγω τι θα βγαζει! για ψυκτρα εχω αυτη https://www.skroutz.gr/s/417111/CoolerMaster-Hyper-412S.html

ναι τις εχω δει κι τις 2 απλα δεν ξερω εαν χωρανε στο κουτι μου αυτο ειναι που φοβαμαι! μην τις παρω τσαμπα

αυτό πρέπει να το προσέξεις ιδαιτερα μην εχεις θεμα. εχω εχω  αυτο...

post-310548-0-68575200-1430052636_thumb.jpg

post-310548-0-39594300-1430052665_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...