DhZou Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Προς αυτούς που λένε ότι οι γυναίκες θέλουν άντρες γυμνασμένους/ξυρισμένους ή χοντρούς-φραγκάτους και αυτό είναι κανόνας και δεν υπάρχει τίποτε άλλο: Ο κάθε άνθρωπος μέσα από τις επιλογές του για τα μέρη στα οποία συχνάζει και από τη γενικότερη συμπεριφορά του και τρόπο ζωής, συναναστρέφεται με "like minded" κόσμο του ίδιου και αντίθετου φύλλου. Υπάρχουν άνθρωποι για όλα τα γούστα σε διαφορετικά μέρη. 6
De@th L0rd Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Προς αυτούς που λένε ότι οι γυναίκες θέλουν άντρες γυμνασμένους/ξυρισμένους ή χοντρούς-φραγκάτους και αυτό είναι κανόνας και δεν υπάρχει τίποτε άλλο: Ο κάθε άνθρωπος μέσα από τις επιλογές του για τα μέρη στα οποία συχνάζει και από τη γενικότερη συμπεριφορά του και τρόπο ζωής, συναναστρέφεται με "like minded" κόσμο του ίδιου και αντίθετου φύλλου. Υπάρχουν άνθρωποι για όλα τα γούστα σε διαφορετικά μέρη. Kι αυτό είναι ένας πολύ καλός λόγος αυτοί οι άνθρωποι να μη συναντηθούν ποτέ μεταξύ τους 2
redhotstef Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 κοριτσια... το αγορι σας... με γενια η χωρις?..
Iris_89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Αν και προτιμώ άντρες χωρίς κουβέρτα στο πρόσωπο, ΑΝ έχει, τουλάχιστον να είναι περιποιημένη και...νορμαλ 1
thomasG4 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Αν και προτιμώ άντρες χωρίς κουβέρτα στο πρόσωπο, ΑΝ έχει, τουλάχιστον να είναι περιποιημένη και...νορμαλ Σαν αυτό ας πούμε; Το μούσι Σουλειμαν ως γνωστόν.
gatokoritso Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 τελικα τι να κανω να ξυριστω η οχι? ε που ειναι η φωτο να σου πουμε? νταξει ειναι τα γενια αν ειναι περιποιημενα.
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Άσε τη χαίτη ν' ανεμίζει, όπως απάν του Τσουλεϊμάν.
d3monhunter Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εμάς που ανέκαθεν μας άρεσε το τάκα-τούκα στην παραλία και πλέον έχει ξεφτιλιστεί και αυτό, πως το διαχειριζόμαστε;
haris_216 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ναι ναι, ολοι οι κλισεδιαριδες εδω μαζευτηκαν. Ή θα είναι καλογυμνασμενος ή δεν θα ειναι αλλά να ειναι φουσκωτος στη τσεπη. Δλδ ποσο πιο κλισε..... Εμεις που προτιμαμε τη 3η περιπτωση, δλδ το να εχει εξυπνο μυαλο, τι κερδιζουμε;;;; Ιιιιιιιιισα ρε. Τιποτα δε μετραει, γιατι πολυ απλα η καθε μια σκεφτεται διαφορετικα. Δεν ειναι ολες λουσα, πο^τσ@ και χορό. Ε μην μου πεις ότι ομοίως δεν είναι κλισέ το "εγώ αυτό που κοιτάω σε έναν άντρα είναι να έχει χιούμορ και να μπορείς να μιλήσεις μαζί του" Ειδικά αυτό το "χιούμορ" έχει "φορεθεί" τόσο πολύ και είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία δεν ξέρει καν τι εννοούμε λέγοντας "αυτός/ή έχει χιούμορ" 2
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εμάς που ανέκαθεν μας άρεσε το τάκα-τούκα στην παραλία και πλέον έχει ξεφτιλιστεί και αυτό, πως το διαχειριζόμαστε; Mε σύνεση; Πάντως το πολύ το τάκα-τούκα το γουστάρει κι η Ματσούκα. 3
Adon1s Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Το μηνυμα του TS εν τω μεταξυ μου θυμιζει τον πρόλογο απο τος διαφημίσεις στο παλαι ποτε "ΑΜΑΝ Teleshoping"
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Αν και προτιμώ άντρες χωρίς κουβέρτα στο πρόσωπο, ΑΝ έχει, τουλάχιστον να είναι περιποιημένη και...νορμαλ τι αλλα απο αυτα που δεν θες μου βρηκες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις