bluesattack Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δεν θελω να υπονοησω κατι αλλα.. http://www4.pictures.zimbio.com/fp/Nicole+Bahls+Nicole+Bahls+Enjoying+Ocean+Brazil+yN5z521LWTql.jpg
dimitrisOP Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Εσεις που κοιτατε το μυαλο ειστε η μιωψηφια αγαπητη μου , αυτο δεν σημαινει τιποτα ομως , αν δεν αντιλαμβανεστε οτι υπαρχουν και αλλες , οι περισσοτερες κατ'εμε , που κοιτανε την τσεπη ειστε η μικρη η ρομαντικη επιτρεψτε μου να σας πω .. προσωπικη αποψη ? μακαρι να ηταν ολες σαν και σας , ή η πλειοψηφία τουλαχιστον .. Ποσο δικιο εχεις.... 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 + χορτοφαγους + με ξυρισμενα ποδια!! Καλα να παθεις βλακα! + με tattoo
MT60RS Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 να μην κοιταει τσουλαρες στην παραλια :devil: οι ανθρωποι πρεπει να ξενοκοιτανε, ωστε να ειναι σιγουροι οτι εχουν διπλα τους το καλυτερο
Iris_89 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 + με tattoo Ευτυχώς μου αρέσουν τα tattoo Sapiosexuals unite! 2
Mau-Maus Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 οι ανθρωποι πρεπει να ξενοκοιτανε, ωστε να ειναι σιγουροι οτι εχουν διπλα τους το καλυτερο Παντου υπαρχει νομος - στα ματια οχι ομως
ADHD Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Όλοι κοιτάνε και άντρες και γυναίκες το να δεις κάτι ωραίο και να μη το θαυμασεις ειναι ηλίθιο. Εγώ πάντα με όσες ήμουν σχολιαζαμε βυζια,κωλους λτλ Ναι και εγω το ιδιο κανω και δεν θα μπορουσα να ειμαι με μια που με καταπιεζει ετσι, αν και καμια φορα ξεπερνάω λιγο τα ορια και ragearei η αλλη.. 1
MT60RS Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Εσεις που κοιτατε το μυαλο ειστε η μιωψηφια αγαπητη μου , αυτο δεν σημαινει τιποτα ομως , αν δεν αντιλαμβανεστε οτι υπαρχουν και αλλες , οι περισσοτερες κατ'εμε , που κοιτανε την τσεπη ειστε ή μικρη ή ρομαντικη επιτρεψτε μου να σας πω .. προσωπικη αποψη ? μακαρι να ηταν ολες σαν και σας , ή η πλειοψηφία τουλαχιστον .. αν κουνας την μηλια, μην περιμενεις να πεσουν πορτοκαλια Παντου υπαρχει νομος - στα ματια οχι ομως αν κανεις καμπινγκ με γυμνιστες, μετα απο 2 μερες δεν θα σε ενδιαφερει τιποτα. Το μονο που ισως θα προσεχεις ειναι κατι το εντελως ξεχωριστο-καλλιτεχνικο 1
Sellers Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 οι ανθρωποι πρεπει να ξενοκοιτανε, ωστε να ειναι σιγουροι οτι εχουν διπλα τους το καλυτερο Μπράβο. Συνδύασες μπανιστήρι με Κοέλιο. 26
kirileman Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 To λάικ γιατί διάβασα μόνο την 1η σελίδα και ... ιν μπιφόρ.
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 To λάικ γιατί διάβασα μόνο την 1η σελίδα Λίκε is the new trend. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Λοιπόν έρχεται το καλοκαίρι ο ήλιος θα λάμπει, άρα αφόρητη ζέστη, άρα πάμε παραλία. Και για να λέμε και τη "καυτή" αλήθεια (μιας και ταιριάζει με την εποχή που έρχεται) το καλοκαίρι είναι η καταλληλότερη περίοδος για σχέσεις, φάσεις, αταξιούλες και τα λοιπά. Εσείς τα κορίτσια πείτε μας ΤΩΡΑ πως θέλετε να 'ναι το αγόρι σας για το καλοκαίρι του 2015, κοιλιακοί και τέννις στις παραλίες. Πέιτε μας και δώστε μας και εμάς ένα κίνητρο με τη γυναικοσυζήτηση σας, για να βελτιωθούμε για το καλοκαίρι του 2016 γιατί για το 15 δεν προλαβαίνουμε .. 1
Gtr34 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Αυτό που έχει σημασία είναι να βρούμε καθαρές παραλίες χωρίς νταβατζιδες, ρακέτες και γενικά σπασαρχίδ€ς που ζουν στην κοσμάρα τους και ενοχλούν τους άλλους με τα χούγια τους. 4
MT60RS Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 ^ το χειροτερο ειναι παραλια γεματη κωλοπαιδα και κωλογονεις 2
21century Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Αυτό εινσι το θεμα σε τέτοιες μη ανθρώπινες παραλίες....παντως το μοντέλο της δεκαετίας του 60-70 που ήθελε άλλες επιλογές στις παραλίες εχει ξεπεραστεί....θελω να μάθω αν οι κοπέλες περιμένουν σε διακοπες στη γενέτειρα τους ή στη πόλη που μεγάλωσαν αν περιμένουν μια περιπετεια, μια σχέση ή απλα μονο διασκέδαση κσι one night stand...γιατί η γκλαμουριά χωρις περιεχόμενο παρά την κρίση υπαρχει ακόμα στην επαρχία και σε αστικά κέντρα, σήμερα έβλεπα αυτοκίνητα στη πένα, για χθες, μαγκιά, αλλα οι γκόμενες έριχναν φτύσιμο στη παραλία....απλα κάποιοι νομίζουν οτι τα ξέρουν και τα εχουν ολα....οπως λέει και το τραγουδάκι Δυστυχία μου ΕΛΛΑΣ ´στο ένα πόδι λουστρίνι και στο άλλο τσαρούχι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις