Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όπως πολύ σωστά είπε ο spect ανεξαρτήτως σε ποια κατηγορία είσαι υπάρχει για όλους σεξ κ έρωτας εκει έξω αρκεί να τον αναζητήσουν , σίγουρα δε θα σου έρθει η άλλη με ανοιχτά πόδια να σου μπει μπες , όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται , μόνος του , δίπλα στα μωρομάντιλα που την σκούπιζε λίγο πριν

Θεωρώ βέβαια σημαντικό αυτό π έχω ξαναπεί , πως αρκετοί κ αρκετές έχουν υψηλά στάνταρντς που αν και καλώς τα έχουν γιατι ο καθένας είναι ελεύθερος να γουστάρει ότι θέλει , δεν τα θυσιάζουν με αποτέλεσμα να μένουν μόνοι.
Δηλαδή η άλλη θέλει κάποιον με κορμάρα ενώ η ίδια είναι αγύμναστη-χοντρή whatever επειδή είναι τεμπέλα κ γουστάρει να κάθεται κ να τρώει λες κ δεν υπάρχει αύριο, μαγκιά της , όμως στην πλειοψηφία αυτών που έχουν σώμα δεν θα φαίνεται καθόλου ελκυστική για να φτάσουν να γνωριστούν κ να τον κερδίσει με το χιούμορ της (τα μάτια που βλέπουμε τους άλλους έχουν να κάνουν με το πως είμαστε εμείς κ αυτό π έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. 

και αυτό ισχύει κ για τα δύο φύλα ίσως κ λιγότερο για τις γυναίκες 

πέρα απο τα παραπάνω υπάρχουν κ κόμπλεξ , ναι και οι γκόμενες φοβούνται οτι είναι μπάζα, ακόμα κ όταν δεν είναι κ οι πιτσιρικάδες δεν τις κυνηγάνε γιατι "Link.png Site: #σιγά_μη_σε κυνηγήσω_όλες_ψυλομίτες_δεν_μου ανοίγετε_τα_ πόδια_ με_το_καλημέρα " aka "έφαγα μια χυλόπιτα και απο τότε μ έχει κάτσει βαριά στο στομάχι κ δε μπορώ να τη χωνέψω " με αποτέλεσμα να κάθονται να κοιτιούνται σε ένα χαζό παιχνίδι με κοιτάς όταν δεν σε κοιτάζω σε κοιτάζω όταν δε με κοιτάς , όπως δεν κάναμε ούτε στο Δημοτικό , τουλάχιστον εκεί κοιταζόμασταν direct κ ρίχναμε κ κανα φιλί και ότι γίνει γιατι απλά στα @@ μας , ήμασταν πιτσιρίκια δεν μας ένοιαζε 

αν και το thread το θεωρώ ελεεινό by default που υπάρχει καν , καλό είναι να ξεσκαλώσουν μερικοί κ μερικές τα μυαλά τους γιατι το προηγούμενο καλοκαίρι ίσως πέρασε "είμαι καλά" , το επόμενο ίσως κ να σας κακοφανεί 

Επεξ/σία από Vapir
  • Like 4
  • Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα αν η κοπέλα που εχω δίπλα μου με ολοκληρώνει ψυχή τε και σώματι τοτε ειμαι κομπλέ. Ας λενε οτι θέλουνε οι άλλοι. Ερωτευτείτε γιατί χανόμαστε. (θα έλεγα μαμάτε, αλλα θέλω να είμαι κόσμιος. :))

Δημοσ.

Φιλε αμα ερωτευτεις καριολα την έκατσες την βάρκα. Δεν το συνιστώ. :P

Θα σε μαδησει οικονομικα και συναισθηματικα. Οι ξύπνιοι ποτε δεν μπλέκουν με τέτοιες. Την μυριζονται τη δουλεια γρηγορα.

Όλα είναι επιλογές μας, είμαστε οι επιλογές μας (διαφορετικά ειπωμενο, το ίδιο πράγμα). Ο καθένας επιλέγει, για τους δικούς του λόγους, αυτό που τον κάνει να αισθάνεται όμορφα, ασφάλεια, εμπιστοσύνη, αγάπη, χαρά ή και όλα μαζί αν είναι και λίγο τυχερός
  • Like 1
Δημοσ.

Όλα είναι επιλογές μας, είμαστε οι επιλογές μας (διαφορετικά ειπωμενο, το ίδιο πράγμα). Ο καθένας επιλέγει, για τους δικούς του λόγους, αυτό που τον κάνει να αισθάνεται όμορφα, ασφάλεια, εμπιστοσύνη, αγάπη, χαρά ή και όλα μαζί αν είναι και λίγο τυχερός

Ναι. Και μετά μπαινει .... να ανοιξει θρεντ στο ινσομνια επειδη κάηκε :cry: 

Δημοσ.

Όταν είχα πρωτοδεί τον τίτλο του θρεντ το μακρινό 2015 δεν περίμενα μεγάλη συμμετοχή είναι η αλήθεια κορίτσια. Βλέποντας τώρα πως οι πρoτάσεις σας για το καλοκαίρι του 2015 έχουν φτάσει αισίως τις 25 σελίδες τρελάθηκα! Τόσα κορίτσια στο ινσόμνια ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα

• Like 4
Δημοσ.

Όταν είχα πρωτοδεί τον τίτλο του θρεντ το μακρινό 2015 δεν περίμενα μεγάλη συμμετοχή είναι η αλήθεια κορίτσια. Βλέποντας τώρα πως οι πρoτάσεις σας για το καλοκαίρι του 2015 έχουν φτάσει αισίως τις 25 σελίδες τρελάθηκα! Τόσα κορίτσια στο ινσόμνια ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα

Τέτοια λες και φρακάρει το inbox...

• Like 3
Δημοσ.

Τις 24 άντρες πρέπει να τις έχουν γράψει....:P

• Like 1
Δημοσ.

Αμα ανοιχθει εδω μεσα θρεντ για σχολιασμο των Guru Beauty Youtuber θα δεις τι γυναικομανι θα πλακώσει :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Φουσκωτοι, κοντοι,ψηλοι, βυζαρουδες,χαζες,καγκουρες,καριολες υπαρχουν τα παντα! Ερωτευτειτε αυτη/ον που σας κανει να χαμογελατε και αφηστε ολα τα αλλα στην ακρη!

και αν εισαι ερωτευμενος με δυο και σε κανουν και οι δυο να χαμογελας τι κανεις?

sasha-threesome-19feb13.jpg

• Like 1
Δημοσ.

και αν εισαι ερωτευμενος με δυο και σε κανουν και οι δυο να χαμογελας τι κανεις?

sasha-threesome-19feb13.jpg

Τις γνωρίζεις μεταξύ τους και κει να δεις γέλια!!!!!!

Δημοσ.

Πάντως δεν θα ήθελα να είμαι ο Charlie Sheen.

(Τι μωρά είναι αυτά. :P)

λαλαλαλα τί να το κάνουμε το αγόρι το καλοκαίρι; στα τσακίδια :)

Βρε θα τον έχεις και τον χειμώνα. :P

Δημοσ.

Πάντως δεν θα ήθελα να είμαι ο Charlie Sheen.

(Τι μωρά είναι αυτά. :P)

Βρε θα τον έχεις και τον χειμώνα. :P

Εσύ είσαι από αυτούς που αγοράζουν χειμωνιάτικα το καλοκαίρι επειδή έχουν έκπτωση ε; :P :D

• Like 5
Δημοσ.

Εσύ είσαι από αυτούς που αγοράζουν χειμωνιάτικα το καλοκαίρι επειδή έχουν έκπτωση ε; :P :D

Αν είναι καλό το ρούχο το κρατάω όσο μπορώ. :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...