Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όλες και για όλους υπάρχει «κοινό» :)

Το ένα είναι αυτό^

δε το μπορω καθολου αυτο το στυλ αντρα (αντρες που φουσκωνουν σα ντουλαπες στα γυμναστηρια(κι ενιοτε και με χαπια) και νομιζουν μετα πως μπορουν να εχουν οποια θελουν)/Μου εχει τυχει περιπτωση που δε μπορουσε να το χωνεψει πως δε γουσταρω!!  και το χειροτερο ειναι πως ολοι ετσι προσπαθουν να γινουν γιατι νομιζουν πως αυτο χρειαζομαστε  :-(

Το άλλο είναι οτι εμένα π.χ. πιο πολύ με ενδιαφέρει ότι κάποιος ξεκίνησε γυμναστήριο για να βρει γκόμενα, έμαθε κιθάρα για να ρίχνει μ@@νια και τα σχετικά παρά το γεγονός αυτό καθεαυτό(Ας πηγαίνει και 7φορές τη βδομάδα γυμναστήριο τί με νοιάζει) γιατί στην πρώτη περίπτωση είναι φελλός.

Κατά τα άλλα, ας καταλάβουμε κάτι απλό. Είτε πάει ο άλλος για σχέση είτε για φορτωτική,η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση είναι η προϋπόθεση και τα υπόλοιπα προσόντα. Όπως και να 'χει πριν μιλήσεις στην άλλη και χωρίς να σε ξερει ρόλο παίζει η εμφάνιση(mix από φάτσα/σώμα/στυλακι γενικότερα) για τον απλούστατο λόγο ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή μόνο αυτό ξέρεις γι αυτήν.

Αυτό που ίσως αλλάζει σχετικά με την εμφάνισγη είναι ο συντελεστής βαρύτητας όπου στη μεν φορτωτική είναι υψηλός εώς αρκετά υψηλός ενώ στη δε σχέση σίγουρα χαμηλότερος.

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ένα είναι αυτό^

Το άλλο είναι οτι εμένα π.χ. πιο πολύ με ενδιαφέρει ότι κάποιος ξεκίνησε γυμναστήριο για να βρει γκόμενα, έμαθε κιθάρα για να ρίχνει μ@@νια και τα σχετικά παρά το γεγονός αυτό καθεαυτό(Ας πηγαίνει και 7φορές τη βδομάδα γυμναστήριο τί με νοιάζει) γιατί στην πρώτη περίπτωση είναι φελλός.

Κατά τα άλλα, ας καταλάβουμε κάτι απλό. Είτε πάει ο άλλος για σχέση είτε για φορτωτική,η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση είναι η προϋπόθεση και τα υπόλοιπα προσόντα. Αυτό που αλλάζει είναι ο συντελεστής βαρύτητας όπου στη μεν φορτωτική είναι υψηλός εώς αρκετά υψηλός ενώ στη δε σχέση κινείται πιο χαμηλά. Όπως και να 'χει πριν μιλήσεις στην άλλη και χωρίς να σε ξερει ρόλο παίζει η εμφάνιση(mix από φάτσα/σώμα/στυλακι γενικότερα)

καλα αυτο που το πας. αυτο ειναι το χειροτερο. οταν κανει κατι καποιος απλως για να ριχνει γυναικες. που αν οι γυναικες που θα ριξει θα ειναι μονο και μονο για τα μουσκουλα του ειναι αυτονοητο πως δεν αξιζουν ετσι κι αλλιως. σιγουρα η εμφανιση παιζει καποιο ρολο αλλα δε χρειαζεται να εισαι ουτε σαν μοντελο ουτε να εχεις το σωμα κούρου. αν ο αντρας εχει την τελεια εμφανιση αλλα μυαλο σταφιδας και το μονο για το οποιο θα μπορουμε να μιλαμε ειναι για το ποσες ωρες χτυπιεται στο γυμναστηριο τι να το κανω?

Δημοσ.

καλα αυτο που το πας. αυτο ειναι το χειροτερο. οταν κανει κατι καποιος απλως για να ριχνει γυναικες. που αν οι γυναικες που θα ριξει θα ειναι μονο και μονο για τα μουσκουλα του ειναι αυτονοητο πως δεν αξιζουν ετσι κι αλλιως. σιγουρα η εμφανιση παιζει καποιο ρολο αλλα δε χρειαζεται να εισαι ουτε σαν μοντελο ουτε να εχεις το σωμα κούρου. αν ο αντρας εχει την τελεια εμφανιση αλλα μυαλο σταφιδας και το μονο για το οποιο θα μπορουμε να μιλαμε ειναι για το ποσες ωρες χτυπιεται στο γυμναστηριο τι να το κανω?

Σε άλλες μπορεί να φτάνει αυτό ή να το θεωρούν πιο σημαντικό! Επίσης μπορεί κάποιος να είναι και έξυπνος και ενδιαφέρων και όμορφος και γυμνασμένος...:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσυ γυμνάζεσαι καθολου? ενταξει ο καθενας και η καθεμια το βλεπει διαφορετικα εγω αμα δεν κάνω 3 φορές την εβδομάδα προπονηση δεν την παλεύω. Αλλοι δεν γυμναζονται καθολου και δεν γουστάρουν αυτο το τροπο ζωής με το κουπονι του ντελιβερά στο χέρι ειναι και καθισιο.

Οποτε οπως δεν θα αρχιζουμε να κράζουμε αυτους που τεμπελιάζουν ετσι δεν θα κράξουμε και το γυμνασμενο πληθυσμο. Ουτε θα τον τσουβαλιάσουμε. Και παλι 3 φορές την εβδομάδα ειναι λιγο ισα να κρατιεμαι αμα γραφτω ξανα σε γυμναστηριο θα πηγαινω 4 στάνταρ.

Εννοείται δεν κράζουμε όσους γυμνάζονται ούτε λέμε να καταντήσουμε σαπιοκοιλιάδες-λαπάδες που δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας και μετά να απορρούμε γιατί δεν μας κοιτάζει καμία...

Όπως και να χει την άποψη μου την έχω ξαναπεί.

Γυμναστική και προσεγμένη διατροφή κάνουμε για την υγεία μας πάνω από όλα και γιατί το γουστάρουμε... Εαν το κάνεις με στόχο να βρεις γκόμενα ή γενικά να αρέσεις δεν είσαι στο σωστό δρόμο και πολλοί που το κάνουνε γι αυτό το λόγο "φαίνονται" αργά η γρήγορα.

Και όπως έχω ξανατονίσει τσάμπα κωλοχτυπιούνται στα γυμναστήρια κάποιοι με αυτό το σκεπτικό...

Η γυναίκα σήμερα αν δε δει αυτό που θέλει στον άλλο για να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία της δεν υποκύπτει...

Και αυτό που θέλει πέρα από τη φιλολογία που αναμασάται συνέχεια είναι το γεμάτο πορτοφόλι και οι ανέσεις που θα βρει δίπλα σε κάποιον.

Ο μ.ο αυτών των γυναικών ελάχιστα ενδιαφέρεται για την εμφάνιση, εκτός και αν είσαι στα επίπεδα του Κουασιμόδου, αλλά και στην τελευταία περίπτωση δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά...

article-2279647-04160AF20000044D-407_634

hot_chicks_and_rich_guys_03.jpg

181cbc75265e231fb6e31b6b96313b27.jpg

και μην ξεχνάμε και τις δικιές μας

Επεξ/σία από fotaras13
  • Like 1
Δημοσ.

τωρα κανω τρεξιμο 2-3 φορες την εβδομαδα. αναλογα ποσο προλαβαινω. εχω παει και σε γυμναστηριο. οταν πηγαινω ομως δεν χτυπιεμαι παντως ολη μερα. ουτε φυσικα ειμαι με το ντελιβερι ολη μερα αγκαλια. ολα μετρο θελουν. ουτε να εισαι φουσκα σαν μπαλονι αλλα ουτε να γινεσαι και σαν βουνο απο το πολυ γυμνασμα.

παρεπιπτοντως ειμαι και κοριτσι οποτε μη συγκρινεσαι μαζι μου.

ειπα απλως την αποψη μου για τους αντρες που φουσκωνουν σα ντουλαπες στα γυμναστηρια(κι ενιοτε και με χαπια) και νομιζουν μετα πως μπορουν να εχουν οποια θελουν.

Άσχετα τι θα γράψουμε εμεις εδω μέσα υπάρχουν εκει εξω γυναικες που οντως μασάνε απο ενα γυμνασμένο σώμα οπως υπάρχουν και γυναικες που μασάνε απο λεφτά ή απο μια καλη θέση εργασιας ενος άντρα.

Δεν υπάρχει γυναικα που δεν θα γυρισει να χαζέψει ενα αντρικο γυμνασμένο σώμα στο δρομο οπως και άντρας ενα ωραιο γυναικειο. Εντάξει κάποιους/κάποιες θα τους πονάει αυτο γιατι δεν μπορουν να αποχωριστουν τα πατατάκια και τα πιτογυρα. Ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να φτιάξεις ενα ωραιο σωμα γιατι απαιτει κυριως θυσιες εκτος απο το 2ωράκι στο γυμναστηριο μέρα παρα μέρα. Επισης προυποθετει πειθαρχια και επιμονη στο στοχο και φυσικα να ακους αυτους που ξέρουνε και να μη κάνεις του κεφαλιου σου. Πχ δεν λεει τιποτα να χάσεις 10 κιλα απο τη ζυγαρια σαν νουμερο μεσα σε 1 μηνα καλυτερα να έμενες με αυτα και να μην τα έχανες ποτέ.

Η αληθεια ειναι οτι ειτε ειναι κάποιος πνευματικα αναπτυγμένος ειτε οχι .... σε γαμο μπορει να μη καταληξει , σχεση μπορει να μη στεριώσει στο κρεβάτι δεν θα μεινει ποτε πεινασμένος πάντως. Αντε 10-20 στις 100 να λενε "Η κοιλιτσα στον αντρα ειναι γοητεια" και να το εννοουν. Οι υπολοιπες γέρνουν προς το αγαλματενιο που ειπες πριν :P

ΥΓ Και οπως ειπα και πριν απο τη στιγμη που μια γυναικα γυρισει στο δρομο να σε χαζέψει αμα της πιάσεις με καποιο τροπο την κουβεντα και εισαι ευγενικος και χαλαρος το χεις τσιμπησει το κινητο στο 10λεπτο ή εχετε παει απευθειας και για καφέ. Δεν στα λενε ολα οι φιλες σου :P ουτε ολες έχουν ξινο υφάκι σε ολους!

Δημοσ.

μπορεί κάποιος να είναι και έξυπνος και ενδιαφέρων και όμορφος και γυμνασμένος... :)

Mε έδωσες στεγνά, πάω ν' αδειάσω το inbox...

• Like 6
Δημοσ.

Η γυναίκα σήμερα αν δε δει αυτό που θέλει στον άλλο για να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία της δεν υποκύπτει...

Και αυτό που θέλει πέρα από τη φιλολογία που αναμασάται συνέχεια είναι το γεμάτο πορτοφόλι και οι ανέσεις που θα βρει δίπλα σε κάποιον.

Ο μ.ο αυτών των γυναικών ελάχιστα ενδιαφέρεται για την εμφάνιση, εκτός και αν είσαι στα επίπεδα του Κουασιμόδου, αλλά και στην τελευταία περίπτωση δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά...

Δε θα αρνηθω οτι συμβαινει αλλα οι γυναικες,που στοχευουν σε αυτο,δεν εχουν καθολου αυτοπεποιθηση ακομα και αν οι ιδιες ειναι εμφανισιμες. 

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται δεν κράζουμε όσους γυμνάζονται ούτε λέμε να καταντήσουμε σαπιοκοιλιάδες-λαπάδες που δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας και μετά να απορρούμε γιατί δεν μας κοιτάζει καμία...

Όπως και να χει την άποψη μου την έχω ξαναπεί.

Γυμναστική και προσεγμένη διατροφή κάνουμε για την υγεία μας πάνω από όλα και γιατί το γουστάρουμε... Εαν το κάνεις με στόχο να βρεις γκόμενα ή γενικά να αρέσεις δεν είσαι στο σωστό δρόμο και πολλοί που το κάνουνε γι αυτό το λόγο "φαίνονται" αργά η γρήγορα.

Και όπως έχω ξανατονίσει τσάμπα κωλοχτυπιούνται στα γυμναστήρια κάποιοι με αυτό το σκεπτικό...

article-2279647-04160AF20000044D-407_634

hot_chicks_and_rich_guys_03.jpg

181cbc75265e231fb6e31b6b96313b27.jpg

και μην ξεχνάμε και τις δικιές μας

kontominas-3.jpg

κ.α

Καλα ντάξ ειναι φως φανάρι οτι οι παραπανω τυπισσες ... βασικα για την τελευταια δεν λεω γιατι εκεινος που ειπε τον έτρεχε στα δικαστηρια!!! Ολες λοιπον οι παραπανω εκτος απο την τελευταια μολις μυρισουνε μαρουλι κοπιάζουν. Αλλα ειναι άλλη καυλα να ξέρεις οτι η γκομενα ηρθε οχι για τα φράγκα αλλα για την πάρτη σου και μετα ..... ας γυρισει πισω στον σπονσορα της πάλι λιγο θα με ενδιέφερε.

Εγω δεν λεω να φτιάξεις σωμα για να ριξεις γκομενα αλλα να φτιαξεις μια καλη εμφάνιση ειναι πάντα ενα μεγαλο πλεονεκτημα.... το βάζεις στοχο μακροπροθεσμα οσο εισαι 25αρης ή 30αρης και ειναι καλη φάση μετα να το έχεις και αυτο σαν ατου δεν ειπαμε να εισαι μπιχλας πάντα ευγενικος με τα κοριτσια και χαλαρος το εκτιμάνε!

Δε θα αρνηθω οτι συμβαινει αλλα οι γυναικες,που στοχευουν σε αυτο,δεν εχουν καθολου αυτοπεποιθηση ακομα και αν οι ιδιες ειναι εμφανισιμες. 

Ολοι και ολες έχουμε ανασφάλειες :D γιατι να μην πάει με κάποιον που θα της παρέχει ανεσεις???? και θα έχει και ενα στατους? και θα ειναι επιτυχημενος? αυτο ομως δεν θα πρεπει να κομπλεξάρει οσους δεν ειναι σε αυτη τη κατηγορια καθενας με το τροπο του.

Και να ξέρεις οτι πάντα θα υπάρχουν "κενα" αν ο πετυχημενος ειδικα τρωει αρκετες ωρες στη δουλεια του και έχει αρχισει να παραμελει την γυναικα που μπορει να χωθει κάποιος άλλος.

Υπαρχει και κοσμος που δεν ανηκει στις παραπανω κατηγοριες αλλα έχει βρει τροπους να περνάει καλα!!! o.O

Δημοσ.

Ολοι και ολες έχουμε ανασφάλειες :D γιατι να μην πάει με κάποιον που θα της παρέχει ανεσεις???? και θα έχει και ενα στατους? και θα ειναι επιτυχημενος? αυτο ομως δεν θα πρεπει να κομπλεξάρει οσους δεν ειναι σε αυτη τη κατηγορια καθενας με το τροπο του.

Και να ξέρεις οτι πάντα θα υπάρχουν "κενα" αν ο πετυχημενος ειδικα τρωει αρκετες ωρες στη δουλεια του και έχει αρχισει να παραμελει την γυναικα που μπορει να χωθει κάποιος άλλος.

Υπαρχει και κοσμος που δεν ανηκει στις παραπανω κατηγοριες αλλα έχει βρει τροπους να περνάει καλα!!! o.O

Προσωπικα δε με κομπλεξαρει αλλα ως γυναικα με "αδικει" (αν μπορω να το θεσω ετσι). Και το λεω γιατι οντως υπαρχει μια γενικευμενη φημη οτι κοιταμε τσεπη. Εμενα μου φαινεται επιφανειακο κριτηριο και μου μοιαζει λιγο "υποκριτικη" η προσεγγιση.

Η γυναικα θελει κατα βαση συναισθηματικη ασφαλεια και αυτο δεν παρεχεται με τα "μυρια".

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα δε με κομπλεξαρει αλλα ως γυναικα με "αδικει" (αν μπορω να το θεσω ετσι). Και το λεω γιατι οντως υπαρχει μια γενικευμενη φημη οτι κοιταμε τσεπη. Εμενα μου φαινεται επιφανειακο κριτηριο και μου μοιαζει λιγο "υποκριτικη" η προσεγγιση.

Η γυναικα θελει κατα βαση συναισθηματικη ασφαλεια και αυτο δεν παρεχεται με τα "μυρια".

Δεν σε αμφισβητω μια και το ξεκαθαριζεις ρητά οτι δεν ανηκεις σε αυτη τη κατηγορια. Ομως αυτα θα τα φάς στη μάπα θες δεν θες μέχρι να αποδειξεις έμπρακτα οτι δεν ανηκεις σε αυτη τη κατηγορια. Και εμεις έχουμε γενικευμενα την φημη του πέφτουλα ή του λιγούρη επειδη κάποιος ή καποιοι ηλιθιοι δεν ξέρουν να χώνονται διακριτικά και επισης συνεχιζουν ενω το εδαφος δεν τους ευνοει και αμα χάσουν κράζουν, βριζουν κτλπ κτλπ με μια λέξη απαράδεκτοι. Ως ένα βαθμο τα κλισε δεν θα τα αποφυγεις αλλα ειναι στο χέρι σου να βγεις στις εξαιρεσεις.

Τωρα αν παρολαυτα συνεχιζει κάποιος ή καποια καταλαβαινεις οτι τα θεματα ειναι απο το παρελθον και πριν απο σενα οποτε εσυ δεν φέρεις καμια ευθυνη. Πχ βγαινει μια και λέει οτι οι άντρες ειναι το ένα και το αλλο επειδη αυτη η ηλιθιια πηγαινε με τέτοια κατηγορια. Εχω δει και εγω κάποιες φορές γυναικες να πηγαινουν με κακη κατηγορια αντρων και μετα να μας παιρνει ολους η μπάλα. Συνηθως βεβαια και αυτες τα ιδια σκατά ειναι γιατι λογικο ανθρωπο δεν στεριωνουν με τέτοια συμπεριφορα οποτε μένουν με τους ομοιους. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο και για να αλλαξεις θέλει προσπαθεια οχι λογια ουτε παραπονα....

• Like 2
Δημοσ.

Οι γυναίκες αυτές καταρχάς δεν είναι λίγες και δε θα έλεγα ότι δεν έχουν αυτοπεποίθηση, το αντίθετο μάλιστα.

Μόλις βρουν το σπόνσορα να τους παρέχει ότι θέλουν αυτομάτως μετατρέπονται σε ντίβες αποκτώντας άλλον αέρα από ματαιόδοξες βλάχες που ήταν πριν.

Τεσπα ας μη ξεφύγουμε άλλο από το θέμα.

Αλλα ειναι άλλη καυλα να ξέρεις οτι η γκομενα ηρθε οχι για τα φράγκα αλλα για την πάρτη σου...

Αυτό είναι μεγάλη συζήτηση...

Και να ερχόταν δίπλα σου για τα φράγκα δεν θα το έλεγες ούτε θα το έβλεπες έτσι.

Το πιο πιθανό να ένιωθες μάγκας που έχεις λεφτά, περιουσία και μπορείς να διαλέξεις ότι θες να είναι δίπλα σου. Και για την παρτη σου να ερχότανε πάλι το ίδιο θα ένιωθες...

Τώρα στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου, αν βγάλουμε την παράμετρο "τσέπη" όμως από την εξίσωση.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...