dionisis1925 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Λοιπόν έρχεται το καλοκαίρι ο ήλιος θα λάμπει, άρα αφόρητη ζέστη, άρα πάμε παραλία. Και για να λέμε και τη "καυτή" αλήθεια (μιας και ταιριάζει με την εποχή που έρχεται) το καλοκαίρι είναι η καταλληλότερη περίοδος για σχέσεις, φάσεις, αταξιούλες και τα λοιπά. Εσείς τα κορίτσια πείτε μας ΤΩΡΑ πως θέλετε να 'ναι το αγόρι σας για το καλοκαίρι του 2015, κοιλιακοί και τέννις στις παραλίες. Πέιτε μας και δώστε μας και εμάς ένα κίνητρο με τη γυναικοσυζήτηση σας, για να βελτιωθούμε για το καλοκαίρι του 2016 γιατί για το 15 δεν προλαβαίνουμε .. Ήμαρτον ρε άνθρωπε...το θέμα είναι να δίνεις εσύ ο ίδιος κίνητρα στον εαυτό σου,δηλαδή άμα βγουν οι 5-6 κοπέλες που είναι στο φόρουμ και σου πούνε να πλακωθείς στο γυμναστήριο γιατί εμάς μας αρέσουν οι κοιλιακοί θα πας και θα το κάνεις ? Το θέμα είναι να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου,γιατί οκ πας γυμναστήριο,άντε πες μαθαίνεις και ρακέτες..άμα είσαι γενικά "στούρνος" και δεν το έχεις με το μπλα μπλα πως περιμένεις να βρεις κοπέλα ? Το καλοκαίρι είναι η χειρότερη εποχή για σχέσεις κτλπ που λες..τουλάχιστον για εμένα,που περιμένω πως και πως να πάρω άδεια να πάω 2-3 βδομάδες διακοπές για να ξελαμπικάρω και όχι να ασχολούμαι με το τι αρέσει στην κάθε πυροβολημένη που πηγαίνει στην παραλία με τις φίλες της και σχολιάζει τα πάντα. 2
DDevil Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εισαι σιγουρος πως ειναι μονο 5-6 αυτες που τους αρέσουν οι κοιλιακοι???? και μονο στο ινσομνια???
fotaras13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αν φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε λαπά ή μέτριο τον hugh jackman μάλλον έχουμε ξεφύγει. To αστείο είναι ότι αυτά γράφονται από άτομα που αν δεις τη φάτσα τους γελάς... (Λέω φάτσα γιατί το iq τους ουτως η αλλως βρίσκεται στο πάτωμα)
dionisis1925 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εισαι σιγουρος πως ειναι μονο 5-6 αυτες που τους αρέσουν οι κοιλιακοι???? και μονο στο ινσομνια??? Αναφέρομαι μόνο στις κοπέλες του φόρουμ γιατί από αυτές ζητάει συμβουλές.
nikos-thess Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αν ο ts ζητάει παρόμοιες συμβουλές από το αντίθετο φύλλο και στην πραγματική ζωή υπάρχει μεγάλο πρόβλημα
the other one Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ήμαρτον ρε άνθρωπε...το θέμα είναι να δίνεις εσύ ο ίδιος κίνητρα στον εαυτό σου,δηλαδή άμα βγουν οι 5-6 κοπέλες που είναι στο φόρουμ και σου πούνε να πλακωθείς στο γυμναστήριο γιατί εμάς μας αρέσουν οι κοιλιακοί θα πας και θα το κάνεις ? Το θέμα είναι να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου,γιατί οκ πας γυμναστήριο,άντε πες μαθαίνεις και ρακέτες..άμα είσαι γενικά "στούρνος" και δεν το έχεις με το μπλα μπλα πως περιμένεις να βρεις κοπέλα ? Το καλοκαίρι είναι η χειρότερη εποχή για σχέσεις κτλπ που λες..τουλάχιστον για εμένα,που περιμένω πως και πως να πάρω άδεια να πάω 2-3 βδομάδες διακοπές για να ξελαμπικάρω και όχι να ασχολούμαι με το τι αρέσει στην κάθε πυροβολημένη που πηγαίνει στην παραλία με τις φίλες της και σχολιάζει τα πάντα. ό,τι φτιάχνει ο καθένας στον εαυτό του καλό είναι και σαν γενική εικόνα μαζί ανεβαίνει και η αυτοπεποίθηση 1
DDevil Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 ό,τι φτιάχνει ο καθένας στον εαυτό του καλό είναι και σαν γενική εικόνα μαζί ανεβαίνει και η αυτοπεποίθηση Ε μεταξυ μας τωρα οσο και μυαλωμένος να εισαι .... αμα εισαι σαν την αρκουδα θα πρέπει να χαμηλωσεις λιγο τα στανταρ σου. Και ειναι ωραιο να φροντιζεις το σώμα σου οπως φροντιζεις και το μυαλο σου. Συμφωνω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ε μεταξυ μας τωρα οσο και μυαλωμένος να εισαι .... αμα εισαι σαν την αρκουδα θα πρέπει να χαμηλωσεις λιγο τα στανταρ σου. Και ειναι ωραιο να φροντιζεις το σώμα σου οπως φροντιζεις και το μυαλο σου. Συμφωνω. Μόνο που στη σημερινή εποχή η πλειοψηφία κάνει μόνο το πρώτο.
livefreeordie Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 δεν εχει σημασια να εχει ενας αντρας το σουπερ αγαλματενιο σωμα ουτε την τελεια εμφανιση. αυτα ειναι μαλακιες κι ειναι για τις επιφανειακες. σημασια εχει ο χαρακτηρας κι η πνευματικη παιδεια για να γοητευσεις καποια (αν ειναι κι αυτην φυσιολογικη φυσικα κι οχι καμια μπιμπο). τωρα εννοειται πως αν εισαι σαν ρινοκερος υπαρχει καποιο θεμα εκει. αρκει να προσεχεις σε λογικα πλαισια τον ευατο σου. να εισαι καπως περιποιημενος και φυσικα οχι βρωμιαρης. ολα τα αλλα ειναι χαζα. κι η κοιλιτσα γενικα ειναι γοητεια στους αντρες για πολλες να το ξερεις αυτο!
DDevil Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 δεν εχει σημασια να εχει ενας αντρας το σουπερ αγαλματενιο σωμα ουτε την τελεια εμφανιση. αυτα ειναι μαλακιες κι ειναι για τις επιφανειακες. σημασια εχει ο χαρακτηρας κι η πνευματικη παιδεια για να γοητευσεις καποια (αν ειναι κι αυτην φυσιολογικη φυσικα κι οχι καμια μπιμπο). τωρα εννοειται πως αν εισαι σαν ρινοκερος υπαρχει καποιο θεμα εκει. αρκει να προσεχεις σε λογικα πλαισια τον ευατο σου. να εισαι καπως περιποιημενος και φυσικα οχι βρωμιαρης. ολα τα αλλα ειναι χαζα. κι η κοιλιτσα γενικα ειναι γοητεια στους αντρες για πολλες να το ξερεις αυτο! Εσυ γυμνάζεσαι καθολου? ενταξει ο καθενας και η καθεμια το βλεπει διαφορετικα εγω αμα δεν κάνω 3 φορές την εβδομάδα προπονηση δεν την παλεύω. Αλλοι δεν γυμναζονται καθολου και δεν γουστάρουν αυτο το τροπο ζωής με το κουπονι του ντελιβερά στο χέρι ειναι και καθισιο. Οποτε οπως δεν θα αρχιζουμε να κράζουμε αυτους που τεμπελιάζουν ετσι δεν θα κράξουμε και το γυμνασμενο πληθυσμο. Ουτε θα τον τσουβαλιάσουμε. Και παλι 3 φορές την εβδομάδα ειναι λιγο ισα να κρατιεμαι αμα γραφτω ξανα σε γυμναστηριο θα πηγαινω 4 στάνταρ.
livefreeordie Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Εσυ γυμνάζεσαι καθολου? ενταξει ο καθενας και η καθεμια το βλεπει διαφορετικα εγω αμα δεν κάνω 3 φορές την εβδομάδα προπονηση δεν την παλεύω. Αλλοι δεν γυμναζονται καθολου και δεν γουστάρουν αυτο το τροπο ζωής με το κουπονι του ντελιβερά στο χέρι ειναι και καθισιο. Οποτε οπως δεν θα αρχιζουμε να κράζουμε αυτους που τεμπελιάζουν ετσι δεν θα κράξουμε και το γυμνασμενο πληθυσμο. Ουτε θα τον τσουβαλιάσουμε. Και παλι 3 φορές την εβδομάδα ειναι λιγο ισα να κρατιεμαι αμα γραφτω ξανα σε γυμναστηριο θα πηγαινω 4 στάνταρ. τωρα κανω τρεξιμο 2-3 φορες την εβδομαδα. αναλογα ποσο προλαβαινω. εχω παει και σε γυμναστηριο. οταν πηγαινω ομως δεν χτυπιεμαι παντως ολη μερα. ουτε φυσικα ειμαι με το ντελιβερι ολη μερα αγκαλια. ολα μετρο θελουν. ουτε να εισαι φουσκα σαν μπαλονι αλλα ουτε να γινεσαι και σαν βουνο απο το πολυ γυμνασμα. παρεπιπτοντως ειμαι και κοριτσι οποτε μη συγκρινεσαι μαζι μου. ειπα απλως την αποψη μου για τους αντρες που φουσκωνουν σα ντουλαπες στα γυμναστηρια(κι ενιοτε και με χαπια) και νομιζουν μετα πως μπορουν να εχουν οποια θελουν.
the other one Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 ... σημασια εχει ο χαρακτηρας κι η πνευματικη παιδεια για να γοητευσεις καποια (αν ειναι κι αυτην φυσιολογικη φυσικα κι οχι καμια μπιμπο). καλά αυτά μας τα παν κι άλλες
Irene.j Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 ειπα απλως την αποψη μου για τους αντρες που φουσκωνουν σα ντουλαπες στα γυμναστηρια(κι ενιοτε και με χαπια) και νομιζουν μετα πως μπορουν να εχουν οποια θελουν. Και αν καποια κοπελα δε θελει, εκεινη κραζουν για ψωνιο! 1
livefreeordie Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Και αν καποια κοπελα δε θελει, εκεινη κραζουν για ψωνιο! ακριβωωως!! μου εχει τυχει περιπτωση που δε μπορουσε να το χωνεψει πως δε γουσταρω!! δε το μπορω καθολου αυτο το στυλ αντρα και το χειροτερο ειναι πως ολοι ετσι προσπαθουν να γινουν γιατι νομιζουν πως αυτο χρειαζομαστε καλά αυτά μας τα παν κι άλλες μη μας βαζεις ολες στο ιδιο τσουβαλι εγω παντως το εννοω και με το παραπανω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις