Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ReKeira δεν σε ξέρω αλλα .... πρέπει να εισαι μεγάλο τρελοκομείο B)

Μη τα λες αυτα on air καποιοι ακομα προσπαθουν να με χώσουν μεσα και να δεις στην αρχη πίστευα οτι ηταν προσκληση για ΚΙαμο οαοχοαοχοοαοχοοαοχοαο

• Like 1
  • Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μη τα λες αυτα on air καποιοι ακομα προσπαθουν να με χώσουν μεσα και να δεις στην αρχη πίστευα οτι ηταν προσκληση για ΚΙαμο οαοχοαοχοοαοχοοαοχοαο

Δεν θα σε πειράξει κανεις , εγω ειμαι εδώ. :ph34r: 

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που περιμένω σχόλιο από στάβι?

Οφ τόπικ, κρίμα που δεν υπάρχει ανάλογο νήμα για το πως θέλουμε εμείς οι άνδρες τις γυναίκες.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Οφ τόπικ, κρίμα που δεν υπάρχει ανάλογο νήμα για το πως θέλουμε εμείς οι άνδρες τις γυναίκες.

Βυζια και κωλο. Case closed. (δεν το υποστηριζω αυτο προσωπικα)

• Like 1
Δημοσ.

Βυζια και κωλο. Case closed. (δεν το υποστηριζω αυτο προσωπικα)

Ούτε εγώ. Καλό θα ήταν να ανοίξει ένα ανάλογο νήμα για πολιτισμένη κουβέντα αλλά θα καταλήξει σε βυζιά και κώλο.

Δημοσ.

ReKeira, δεκτό ότι λες, αν είσαι και αστυνομικός η δικηγόρος (ξανθιά η μελαχρινή). Το κανονίζουμε :P

• Like 1
Δημοσ.

δε γουστάρω να παίζω σε στημένα παιχνίδια αλλά μπαίνω στον πειρασμο να απαντήσω

τον θέλω όμορφο, γοητευτικό, εξυπνο, χαλαρο και ακομπλάριστο

• Like 1
Δημοσ.

δε γουστάρω να παίζω σε στημένα παιχνίδια αλλά μπαίνω στον πειρασμο να απαντήσω

τον θέλω όμορφο, γοητευτικό, εξυπνο, χαλαρο και ακομπλάριστο

Μόνο στημένο δεν είναι κορίτσι μου.

Όσον αφορά το σχόλιο σου ελπίζω να τον βρεις!

Δημοσ.

άν και το πόστ απευθύνεται στις γυναίκες θα ήθελα να τοποθετηθώ λέγοντας πώς πλέον (τουλάχιστων απο κουβέντες γνωστών φίλων κτλ γυναικών) πλέον το πρότυπα στους άντρες ψηλός ξανθός γαλανά μάτια γραμμωμένος κτλ δέν ησχύουν. όπως και στις γυναίκες ψηλή ξανθιά με μεγάλα βυζιά και στρογγυλό κωλαράκι. 

θεωρώ οτι πλέον και τα δύο φύλα ψάχνουν έναν σωστό καταρχάς άνθρωπο -σίγουρα εμφανίσιμο- να έχει κάτι έξυπνο- σωστό να πεί να έχει άποψη -άν είναι γυναίκα- να κάνει χιούμορ και πλάκες αλλά ταυτόχρονα να είναι και όσο πρέπει σοβαρός/η.

προσωπικά δέν έχω κάποια συγκεκριμένη "φόρμα" για το πώς θα ήθελα την γυναίκα, σίγουρα θα την ήθελα απλά "σωστή".

νομίζω οτι κατά βάθος όλοι αυτό ψάχνουμε και ίσως η ομορφιά σε κάποιον να μήν κρύβεται μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση.

και μήν ξεχνάτε οτι όλοι κάπου εκεί έξω έχουμε το άλλο μας μισό. απλά δέν έχει τύχει να το συναντήσουμε ακόμη

Δημοσ.

άν και το πόστ απευθύνεται στις γυναίκες θα ήθελα να τοποθετηθώ λέγοντας πώς πλέον (τουλάχιστων απο κουβέντες γνωστών φίλων κτλ γυναικών) πλέον το πρότυπα στους άντρες ψηλός ξανθός γαλανά μάτια γραμμωμένος κτλ δέν ησχύουν. όπως και στις γυναίκες ψηλή ξανθιά με μεγάλα βυζιά και στρογγυλό κωλαράκι. 

θεωρώ οτι πλέον και τα δύο φύλα ψάχνουν έναν σωστό καταρχάς άνθρωπο -σίγουρα εμφανίσιμο- να έχει κάτι έξυπνο- σωστό να πεί να έχει άποψη -άν είναι γυναίκα- να κάνει χιούμορ και πλάκες αλλά ταυτόχρονα να είναι και όσο πρέπει σοβαρός/η.

προσωπικά δέν έχω κάποια συγκεκριμένη "φόρμα" για το πώς θα ήθελα την γυναίκα, σίγουρα θα την ήθελα απλά "σωστή".

νομίζω οτι κατά βάθος όλοι αυτό ψάχνουμε και ίσως η ομορφιά σε κάποιον να μήν κρύβεται μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση.

και μήν ξεχνάτε οτι όλοι κάπου εκεί έξω έχουμε το άλλο μας μισό. απλά δέν έχει τύχει να το συναντήσουμε ακόμη

κατα το μεζέ κ το πιρούνι 

• Like 1
Δημοσ.

ReKeira, δεκτό ότι λες, αν είσαι και αστυνομικός η δικηγόρος (ξανθιά η μελαχρινή). Το κανονίζουμε :P

ελα βρε τωρα που περασαν οι αποκριες γμτ είχαμε μια ευκαιρια να....... :P  :P  :P

Υπαρχουν αντρες,που βγαινουν σε καλοκαιρινη ή χειμερινη εκδοση?  :blink:  :-D

σε χειμερινή εκδοση ο Αι-Βασιλης οι υπολοιποι είναι για καλοκαιρινα σπορ χοχο 

Δημοσ.

I need to survive from dat shiet  :-D

sfaxgvkyzfu2a5jujhpo.gif

• Like 1
Δημοσ.

θεωρώ οτι πλέον και τα δύο φύλα ψάχνουν έναν σωστό καταρχάς άνθρωπο -σίγουρα εμφανίσιμο- να έχει κάτι έξυπνο- σωστό να πεί

Τέτοια γράφεις και στεναχωρείς τον Vapir...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...