ReKeira Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 ReKeira δεν σε ξέρω αλλα .... πρέπει να εισαι μεγάλο τρελοκομείο Μη τα λες αυτα on air καποιοι ακομα προσπαθουν να με χώσουν μεσα και να δεις στην αρχη πίστευα οτι ηταν προσκληση για ΚΙαμο οαοχοαοχοοαοχοοαοχοαο 1
DDevil Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μη τα λες αυτα on air καποιοι ακομα προσπαθουν να με χώσουν μεσα και να δεις στην αρχη πίστευα οτι ηταν προσκληση για ΚΙαμο οαοχοαοχοοαοχοοαοχοαο Δεν θα σε πειράξει κανεις , εγω ειμαι εδώ. 1
Glikos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Είμαι ο μόνος που περιμένω σχόλιο από στάβι? Οφ τόπικ, κρίμα που δεν υπάρχει ανάλογο νήμα για το πως θέλουμε εμείς οι άνδρες τις γυναίκες. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Είμαι ο μόνος που περιμένω σχόλιο από στάβι? Οφ τόπικ, κρίμα που δεν υπάρχει ανάλογο νήμα για το πως θέλουμε εμείς οι άνδρες τις γυναίκες. Βυζια και κωλο. Case closed. (δεν το υποστηριζω αυτο προσωπικα) 1
Glikos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Βυζια και κωλο. Case closed. (δεν το υποστηριζω αυτο προσωπικα) Ούτε εγώ. Καλό θα ήταν να ανοίξει ένα ανάλογο νήμα για πολιτισμένη κουβέντα αλλά θα καταλήξει σε βυζιά και κώλο.
Pokemon640 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 ReKeira, δεκτό ότι λες, αν είσαι και αστυνομικός η δικηγόρος (ξανθιά η μελαχρινή). Το κανονίζουμε 1
stavi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Είμαι ο μόνος που περιμένω σχόλιο από στάβι? δε γουστάρω να παίζω σε στημένα παιχνίδια αλλά μπαίνω στον πειρασμο να απαντήσω τον θέλω όμορφο, γοητευτικό, εξυπνο, χαλαρο και ακομπλάριστο 1
Glikos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 δε γουστάρω να παίζω σε στημένα παιχνίδια αλλά μπαίνω στον πειρασμο να απαντήσω τον θέλω όμορφο, γοητευτικό, εξυπνο, χαλαρο και ακομπλάριστο Μόνο στημένο δεν είναι κορίτσι μου. Όσον αφορά το σχόλιο σου ελπίζω να τον βρεις!
βασίλης33 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 άν και το πόστ απευθύνεται στις γυναίκες θα ήθελα να τοποθετηθώ λέγοντας πώς πλέον (τουλάχιστων απο κουβέντες γνωστών φίλων κτλ γυναικών) πλέον το πρότυπα στους άντρες ψηλός ξανθός γαλανά μάτια γραμμωμένος κτλ δέν ησχύουν. όπως και στις γυναίκες ψηλή ξανθιά με μεγάλα βυζιά και στρογγυλό κωλαράκι. θεωρώ οτι πλέον και τα δύο φύλα ψάχνουν έναν σωστό καταρχάς άνθρωπο -σίγουρα εμφανίσιμο- να έχει κάτι έξυπνο- σωστό να πεί να έχει άποψη -άν είναι γυναίκα- να κάνει χιούμορ και πλάκες αλλά ταυτόχρονα να είναι και όσο πρέπει σοβαρός/η. προσωπικά δέν έχω κάποια συγκεκριμένη "φόρμα" για το πώς θα ήθελα την γυναίκα, σίγουρα θα την ήθελα απλά "σωστή". νομίζω οτι κατά βάθος όλοι αυτό ψάχνουμε και ίσως η ομορφιά σε κάποιον να μήν κρύβεται μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση. και μήν ξεχνάτε οτι όλοι κάπου εκεί έξω έχουμε το άλλο μας μισό. απλά δέν έχει τύχει να το συναντήσουμε ακόμη
Vapir Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 άν και το πόστ απευθύνεται στις γυναίκες θα ήθελα να τοποθετηθώ λέγοντας πώς πλέον (τουλάχιστων απο κουβέντες γνωστών φίλων κτλ γυναικών) πλέον το πρότυπα στους άντρες ψηλός ξανθός γαλανά μάτια γραμμωμένος κτλ δέν ησχύουν. όπως και στις γυναίκες ψηλή ξανθιά με μεγάλα βυζιά και στρογγυλό κωλαράκι. θεωρώ οτι πλέον και τα δύο φύλα ψάχνουν έναν σωστό καταρχάς άνθρωπο -σίγουρα εμφανίσιμο- να έχει κάτι έξυπνο- σωστό να πεί να έχει άποψη -άν είναι γυναίκα- να κάνει χιούμορ και πλάκες αλλά ταυτόχρονα να είναι και όσο πρέπει σοβαρός/η. προσωπικά δέν έχω κάποια συγκεκριμένη "φόρμα" για το πώς θα ήθελα την γυναίκα, σίγουρα θα την ήθελα απλά "σωστή". νομίζω οτι κατά βάθος όλοι αυτό ψάχνουμε και ίσως η ομορφιά σε κάποιον να μήν κρύβεται μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση. και μήν ξεχνάτε οτι όλοι κάπου εκεί έξω έχουμε το άλλο μας μισό. απλά δέν έχει τύχει να το συναντήσουμε ακόμη κατα το μεζέ κ το πιρούνι 1
Irene.j Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Υπαρχουν αντρες,που βγαινουν σε καλοκαιρινη ή χειμερινη εκδοση? 7
ReKeira Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 ReKeira, δεκτό ότι λες, αν είσαι και αστυνομικός η δικηγόρος (ξανθιά η μελαχρινή). Το κανονίζουμε ελα βρε τωρα που περασαν οι αποκριες γμτ είχαμε μια ευκαιρια να....... Υπαρχουν αντρες,που βγαινουν σε καλοκαιρινη ή χειμερινη εκδοση? σε χειμερινή εκδοση ο Αι-Βασιλης οι υπολοιποι είναι για καλοκαιρινα σπορ χοχο
revolver1990 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 άν και το πόστ απευθύνεται στις γυναίκες θα ήθελα να τοποθετηθώ λέγοντας πώς πλέον (τουλάχιστων απο κουβέντες γνωστών φίλων κτλ γυναικών) πλέον το πρότυπα στους άντρες ψηλός ξανθός γαλανά μάτια γραμμωμένος κτλ δέν ησχύουν. όπως και στις γυναίκες ψηλή ξανθιά με μεγάλα βυζιά και στρογγυλό κωλαράκι. θεωρώ οτι πλέον και τα δύο φύλα ψάχνουν έναν σωστό καταρχάς άνθρωπο -σίγουρα εμφανίσιμο- να έχει κάτι έξυπνο- σωστό να πεί να έχει άποψη -άν είναι γυναίκα- να κάνει χιούμορ και πλάκες αλλά ταυτόχρονα να είναι και όσο πρέπει σοβαρός/η. προσωπικά δέν έχω κάποια συγκεκριμένη "φόρμα" για το πώς θα ήθελα την γυναίκα, σίγουρα θα την ήθελα απλά "σωστή". νομίζω οτι κατά βάθος όλοι αυτό ψάχνουμε και ίσως η ομορφιά σε κάποιον να μήν κρύβεται μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση. και μήν ξεχνάτε οτι όλοι κάπου εκεί έξω έχουμε το άλλο μας μισό. απλά δέν έχει τύχει να το συναντήσουμε ακόμη I need to survive from dat shiet 1
fotaras13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 θεωρώ οτι πλέον και τα δύο φύλα ψάχνουν έναν σωστό καταρχάς άνθρωπο -σίγουρα εμφανίσιμο- να έχει κάτι έξυπνο- σωστό να πεί Τέτοια γράφεις και στεναχωρείς τον Vapir...
Προτεινόμενες αναρτήσεις