zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το μυαλό πάει πρώτα στο πιο κοινό - συνηθισμένο Δηλαδή, εσύ θα έπρεπε να διευκρινήσεις ότι δεν είσαι παντρεμένος με γυναίκα, όχι αυτός που απευθύνεσαι. Το ίδιο και με το θέμα, αν αφορούσε γκέι κορίτσια τότε θα ήθελε διευκρίνιση ο τίτλος. (έτσι το βλέπω τουλάχιστον)
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ο περισσότερος κόσμος σκέφτεται πως ο άντρας έχει γυναίκα και μια γυναίκα έχει άντρα, δεν σημαίνει πως ούτε..."βλάχοι" είναι ούτε κάτι άλλο. Αν είναι έτσι να ρωτάω κι εγώ αν κάποιος έχει παντρευτεί άντρα/γυναίκα ή σκύλο πρώτα για να μην θεωρούμαι βλάχα. Εκτός κι αν ήξερε οτι δεν είσαι straight και το είπε επίτηδες. Chill out Το ζητούμενο είναι να μάθει να μην σκέφτεται έτσι.Στα Αγγλικά υπάρχει ένας υπέροχος όρος που χρησιμοποιεί πλέον η πλειοψηφία του κόσμου για λόγους ευγένειας.Πετάς ένα gender neutral ''spouse'' κ ξεμπερδεύεις.Ναι καραβλαχάρα είναι στο μυαλό μου εαν αυτόματα υποθέτει πως είμαι str8. Στη τελική σε ποιά κοσμάρα νομίζετε οτι ζείτε?Δικτατορία των μειονοτήτων λέμε.Θα σας κατακτήσουμε ούλουςςςςςς
Iris_89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το ζητούμενο είναι μάθει να μην σκέφτεται έτσι.Στα Αγγλικά υπάρχει ένας υπέροχος όρος που χρησιμοποιεί πλέον η πλειοψηφία του κόσμου για λόγους ευγένειας.Πετάς ένα gender neutral ''spouse'' κ ξεμπερδεύεις.Ναι καραβλαχάρα είναι στο μυαλό μου εαν αυτόματα υποθέτει πως είμαι str8. Στη τελική σε ποιά κοσμάρα νομίζετε οτι ζείτε?Δικτατορία των μειονοτήτων λέμε.Θα σας κατακτήσουμε ούλουςςςςςς Φιλικά τώρα, γιατί νιώθεις την ανάγκη να μάθεις εσύ τους ανθρώπους πως θα σκέφτονται? Let them be. Όπως εσύ δεν γουστάρεις κάποιοι να σκέφτονται κάπως, έτσι κι αυτοί γουστάρουν να μην ανακατεύεσαι στο πως θα σκέφτονται ή τι θα λένε. Oh the irony mate 2
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Φιλικά τώρα, γιατί νιώθεις την ανάγκη να μάθεις εσύ τους ανθρώπους πως θα σκέφτονται? Let them be. Όπως εσύ δεν γουστάρεις κάποιοι να σκέφτονται κάπως, έτσι κι αυτοί γουστάρουν να μην ανακατεύεσαι στο πως θα σκέφτονται ή τι θα λένε. Oh the irony mate Στα πλαίσια της επιμόρφωσης αντιδρώ.Είτε για το αν ανακατεύονται στη ζωή μου είτε για το πως σκέφτονται γενικά.Είτε θα μάθουν να σκέφτονται σαν άνθρωποι είτε θα σφυρίξω 2-3 φωνήεντα στη γκέι μαφία κ θα γίνει του ουράνιου τόξου.Ας μην κλείνουμε σπιτάκια από τώρα,κρίμα είναι.
Iris_89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Στα πλαίσια της επιμόρφωσης αντιδρώ.Είτε για το αν ανακατεύονται στη ζωή μου είτε για το πως σκέφτονται γενικά.Είτε θα μάθουν να σκέφτονται σαν άνθρωποι είτε θα σφυρίξω 2-3 φωνήεντα στη γκέι μαφία κ θα γίνει του ουράνιου τόξου.Ας μην κλείνουμε σπιτάκια από τώρα,κρίμα είναι. Αυτό που δεν βρίσκω λογικό είναι πως για μία φυσιολογική ερώτηση που σου έκαναν αντέδρασες τόσο ακραία. Και ναι, η ερώτηση ήταν φυσιολογική. Δεν σε έθιξε, δεν σε έβρισε, δεν σε μείωσε. Τότε να είχες αυτή την συμπεριφορά. 1
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Αυτό που δεν βρίσκω λογικό είναι πως για μία φυσιολογική ερώτηση που σου έκαναν αντέδρασες τόσο ακραία. Και ναι, η ερώτηση ήταν φυσιολογική. Δεν σε έθιξε, δεν σε έβρισε, δεν σε μείωσε. Τότε να είχες αυτή την συμπεριφορά. Ποιός είπε οτι αντέδρασα ακραία?Απλά την διόρθωσα στο σωστό ''husband'' κ ήρθε σε αμηχανία γελώντας.Εγώ από την άλλη δεν καταλαβαίνω το φροντιστήριο σου .Πχ για μένα είναι ανάλογο με το να σου πω σεξιστικά ''ρε κοριτσάκι πάνε για κανα κομμωτήριο κ άσε τα του γκέι ακτιβισμού σε μας τους παλιούς''.
Runner25 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 παντως μερικοι ομοφυλοφιλοι είναι πολύ π@υστηδες . σε σαιτ γνωριμιών δεν κολανε πουθενα εισαι δεν εισαι γκει χωνονται
Iris_89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ποιός είπε οτι αντέδρασα ακραία?Απλά την διόρθωσα στο σωστό ''husband'' κ ήρθε σε αμηχανία γελώντας.Εγώ από την άλλη δεν καταλαβαίνω το φροντιστήριο σου .Πχ για μένα είναι ανάλογο με το να σου πω σεξιστικά ''ρε κοριτσάκι πάνε για κανα κομμωτήριο κ άσε τα του γκέι ακτιβισμού σε μας τους παλιούς''. Εδώ αντέδρασες ακραία, με το να την λες βλάχα. Plus οτι θες να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, χωρίς να αλλάξεις εσύ συμπεριφορά προς τους άλλους. You are gay, not a bloody alien. 1
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Εδώ αντέδρασες ακραία, με το να την λες βλάχα. Plus οτι θες να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, χωρίς να αλλάξεις εσύ συμπεριφορά προς τους άλλους. You are gay, not a bloody alien. Σιγά τον ακραίο χαρακτηρισμό (που κάνω εδωμέσα εντωμεταξύ κ όχι μπροστά της).Eίναι όντως βλαχάρα του κερατά αν θεωρεί πως στο 2015 η οικογένεια είναι τύπου 50's.
gatokoritso Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ο τίτλος του θρέντ είναι στα όρια του heterosexism .Θα έπρεπε να είναι ''Στρέητ κορίτσια κοκ'' κ μιλάω σοβαρά. κλαψομ@υνιασε αλλου... και εγω μιλαω σοβαρα. 7
christs Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Πραγματικα ομως, κουρασες. Και εσυ, και η διαθεση σου να καθορισεις το πώς θα σκεφτεται ο καθενας εκει εξω...
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Όλα για τις λεσβίες φίλε μου.Όλα για τις λεσβίες. Αρκετά με το οφφ όμως,συνεχίστε στην αναζήτηση του τέλειου αγοριού.
tritonas00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το ζητούμενο είναι να μάθει να μην σκέφτεται έτσι. Να μην σκεφτεται φυσιολογικα? Απλά την διόρθωσα στο σωστό ''husband'' κ ήρθε σε αμηχανία γελώντας. Μπα, απλα θα κρατηθηκε να μην ξεκ@λιαστει στα γελια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις