AntiCambeR Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ε οσο να'ναι σας αρεσει λιγο να σας βασανιζουν... 1
*nenya* Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ε οσο να'ναι σας αρεσει λιγο να σας βασανιζουν... Όπα όπα κάτσε να καταλάβω! Μιλάμε για τα βίτσια στο κρεβάτι τώρα ή μιλάμε ακόμα μεταφορικά; Edit: τό'χουμε ξαναπεί και στο άλλο ιστορικό θρεντ των κατακτήσεων. Ο άντρας πρέπει νά'ναι brainfuck πρώτα απ'όλα. Και ας έχει και το μούσι Μήτρογλου, who cares. Επίσης, αν έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης το καταλαβαίνουμε αμέσως από χιλιόμετρα, σαν λαγωνικά. Και τέλος: Be yourself γαμώτο! Δεν θέλουμε άντρες κονσέρβες!
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Όπα όπα κάτσε να καταλάβω! Μιλάμε για τα βίτσια στο κρεβάτι τώρα ή μιλάμε ακόμα μεταφορικά; Edit: τό'χουμε ξαναπεί και στο άλλο ιστορικό θρεντ των κατακτήσεων. Ο άντρας πρέπει νά'ναι brainfuck πρώτα απ'όλα. Και ας έχει και το μούσι Μήτρογλου, who cares. Επίσης, αν έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης το καταλαβαίνουμε αμέσως από χιλιόμετρα, σαν λαγωνικά. Και τέλος: Be yourself γαμώτο! Δεν θέλουμε άντρες κονσέρβες! be yourself αλλα οι περισσοτερες γυναικες ενοουν be yourself as I want you to be! Και οχι μονο οι γυναικες αλλα γενικα η κοινωνια. Σου λεει να εισαι ο εαυτος σου αλλα οχι ετσι οπως εισαι αλλα διαφορετικα (δηλαδη να μην εισαι ο εαυτος σου) 7
*nenya* Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Κι εσείς ρε Spect τί κάνετε γι'αυτό; Πάρτε το ρίσκο να είστε ο εαυτός σας και θα σας εκτιμήσουν οι κατάλληλες γυναίκες που θα χαίρεστε να έχετε στο πλευρό σας!! Αυτές που θέλουν δικά τους προγραμματισμένα ρομποτάκια είναι απλά τραγικές. Αφήστε τες στο ράφι τους και μην τους δίνετε αξία.
chrisxkar Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εγω παλι γιατι ειχα την εντυπωση οτι στο ελλαντα η τυπικη συνταγη κλαρινογαμπρου ειναι πιο πολυ μπακα, τριχα, κομπολογακι και καραφλα; Εννοειται γυμνασμενο /προσεγμενο σωμα (με ταττοο η οχι) FTW, αλλιως γινε μπαρμπας απ' τα 25 σου. ναι πριν 20-30 χρονια αυτο μπορει να ισχυε πλεον στο ελλαντα η τυπικη συνταγη κλαρινογαμπρου ειναι αυτο που περιεγραψε το παλικαρι πριν
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Κι εσείς ρε Spect τί κάνετε γι'αυτό; Πάρτε το ρίσκο να είστε ο εαυτός σας και θα σας εκτιμήσουν οι κατάλληλες γυναίκες που θα χαίρεστε να έχετε στο πλευρό σας!! Αυτές που θέλουν δικά τους προγραμματισμένα ρομποτάκια είναι απλά τραγικές. Αφήστε τες στο ράφι τους και μην τους δίνετε αξία. Σε μενα το λες? Αν και με γνωρισες λιγο ειδες οτι εγω δεν εχω τετοια θεματα. Δεν προσποιουμε για να αρεσω. Γενικα ο κοσμος εχει γινει ψευτικος και για αυτο υπαρχουν τοσοι χωρισμοι κτλ
*nenya* Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εσύ είσαι κομπλέ. Τα λέω μπας και ακούσουν κι άλλοι!
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εσύ είσαι κομπλέ. Τα λέω μπας και ακούσουν κι άλλοι! Το θεμα ειναι οτι και οι δυο υποκρινονται κατι το οποιο δεν ειναι για να "εντυπωσιασουν" τον αλλον. Δεν ειναι θεμα φυλλου! Το πιο αστειο παντως ειναι με τις γκομενες που λενε "Πεφτω παντα σε μαλακες". Η σωστη διατυπωση ειναι "επιλεγω παντα τους μαλακες" γιατι οτι θα ερθει το διλλημα καλο παιδι vs μαλακας, ο μαλακας βγιανει παντα νικητης! Και επισης οταν ψαχνεις γκομενο/α σε κλαμπ και μπουζουκια μην περιμενεις να βρεις και ατομο για συζητησεις επιπεδου! 8
topaz Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 τώρα το καλοκαίρι πιστεύω ότι τα κορίτσια θέλουν ένα αγόρι με μικρό μαγιώ που να τονίζει τον καλογυμνασμένο και ευμεγέθη μυ που κρύβεται από κάτω του.
revolver1990 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Προς αυτούς που λένε ότι οι γυναίκες θέλουν άντρες γυμνασμένους/ξυρισμένους ή χοντρούς-φραγκάτους και αυτό είναι κανόνας και δεν υπάρχει τίποτε άλλο: Ο κάθε άνθρωπος μέσα από τις επιλογές του για τα μέρη στα οποία συχνάζει και από τη γενικότερη συμπεριφορά του και τρόπο ζωής, συναναστρέφεται με "like minded" κόσμο του ίδιου και αντίθετου φύλλου. Υπάρχουν άνθρωποι για όλα τα γούστα σε διαφορετικά μέρη. Το θεμα ειναι οτι και οι δυο υποκρινονται κατι το οποιο δεν ειναι για να "εντυπωσιασουν" τον αλλον. Δεν ειναι θεμα φυλλου! Το πιο αστειο παντως ειναι με τις γκομενες που λενε "Πεφτω παντα σε μαλακες". Η σωστη διατυπωση ειναι "επιλεγω παντα τους μαλακες" γιατι οτι θα ερθει το διλλημα καλο παιδι vs μαλακας, ο μαλακας βγιανει παντα νικητης! Και επισης οταν ψαχνεις γκομενο/α σε κλαμπ και μπουζουκια μην περιμενεις να βρεις και ατομο για συζητησεις επιπεδου! Αυτό που είπε ο Dhzou. Εξαρτάται από το ποιος είσαι και τι θέλεις.
chrisxkar Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 πουτσα λουσα και χορο ολες το ιδιο θελουνε.Η καθεμια εχει το γουστο της ειτε εισαι γυμνασμενος ειτε οχι,φραγκατος η οχι.Αν εχεις χαρακτηριστικα που της αρεσουν θα σε πηδηξει.Σε μια θα φενεσαι μπαζο σε αλλη θεος μην την ψαχνεις οι γκομενες δεν ξερουν τι θελουν ενω ο ανδρας εχει καπως πιο συγκεκριμενα θελω ,βυζι@ κ#λο κατι απο τα δυο αναλωγα με το αν υπαρχει ξηρασια την παρουσα περιοδο.Αν οχι απλα ανεβαζει λιγο τα στανταρ.Και αντιστροφα. Γνωρησα μια κοπελα η οποια λιωνει για εναν σαβουρι (εμφανηση δεν,χαρακτηρας ψευτης ψωνιο δηθεν,και λεφτα γιοκ) και της λεω εξεγησε το μου και η απαντηση με εξεπληξε λιγο μου ειπε "μου θυμιζει λιγο τον μπαμπα μου" και μου ειπε οτι πεφτει απο οποιον θυμιζει τον πατερα της 3
Iris_89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 πουτσα λουσα και χορο ολες το ιδιο θελουνε.Η καθεμια εχει το γουστο της ειτε εισαι γυμνασμενος ειτε οχι,φραγκατος η οχι.Αν εχεις χαρακτηριστικα που της αρεσουν θα σε πηδηξει.Σε μια θα φενεσαι μπαζο σε αλλη θεος μην την ψαχνεις οι γκομενες δεν ξερουν τι θελουν ενω ο ανδρας εχει καπως πιο συγκεκριμενα θελω ,βυζι@ κ#λο κατι απο τα δυο αναλωγα με το αν υπαρχει ξηρασια την παρουσα περιοδο.Αν οχι απλα ανεβαζει λιγο τα στανταρ.Και αντιστροφα. Γνωρησα μια κοπελα η οποια λιωνει για εναν σαβουρι (εμφανηση δεν,χαρακτηρας ψευτης ψωνιο δηθεν,και λεφτα γιοκ) και της λεω εξεγησε το μου και η απαντηση με εξεπληξε λιγο μου ειπε "μου θυμιζει λιγο τον μπαμπα μου" και μου ειπε οτι πεφτει απο οποιον θυμιζει τον πατερα της Daddy f****** issues. Μακριά!
chrisxkar Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Daddy f****** issues. Μακριά! και εγω αυτο λεω ,καπως ετσι γινονται οι φασεις "οικογενειακες ιστοριες"
gatokoritso Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 με εξεπληξε λιγο μου ειπε "μου θυμιζει λιγο τον μπαμπα μου" και μου ειπε οτι πεφτει απο οποιον θυμιζει τον πατερα της πετριες που εχουν μερικες πραγματικα... Ε οσο να'ναι σας αρεσει λιγο να σας βασανιζουν... λιιγοο μεσα σε fun and games οκ.παραπανω κουραζει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις