Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μωρε κ γω μαζι σου, κ αυτο με το να τις κανεις να γελανε παιζει ρολο στις περισσοτερες αν οχι σε ολες.Ευτυχως μου βγαινει κ  μενα συνηθως.

Απλα νταξει, το θεμα περιπλεκεται λιγο οταν προκειται για ατομο της παρεας κ θες να εισαι λιγακι πιο σιγουρος γιατι αν γινει μαλακια μετα χαλαει η παρεα (μου εχει τυχει)

ε καλά ρε τόσες γκόμενες υπάρχουν , πάνε κ παραπέρα κ κοίτα να μην έχεις τέτοια θέματα :P

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω εσένα καθε αυτό, αλλά εδώ το κάνεις μόνος σου. 

Πριν παραπονέθηκες ότι είσαι κατω από τα όρια της φτώχειας όπως πολλοί συμπολίτες (πράγμα σεβαστό!) και μετά αναφέρεις τα μπουρδέλα. 

Γενικά για να μην παρεξηγηθώ, τα στερεότυπα χτυπούν όλους. Εσύ που την κατηγορείς την Χ γκόμενα, σκέψου κα πως μεγάλωσε και πως η ελληνική οικογένεια μεγαλώνει τις κόρες της. Αμα στην πέσει θα την πεις και πουτάνα πχ. όχι εσύ. ο κάθε εσύ.

Δεν το πηρα προσωπικα ρε σιγα, τωρα για το αλλο δηλαδη εμεις η φτωχη να μην παμε σε μπουρδελακι  :P  (αν και δεν μου αρεσει γενικα ο πληρομενος ερωτας)

Εχεις ενα δικιο αλλα συνηθως οι πιο πολλες δεν λεω ολες το παιζουν σεμνες και μετα γινονται εμμανουελες  :lol:

Δημοσ.

εδω κανουν αλλα και αλλα το να μιλησουν ντρεπονται...

Και ομως.Και για αυτο πολλες φορες δεν βγαζεις ακρη μαζι τους,πολλες φορες ντρεπονται να που αυτο που θελουν και απλα δεν μιλανε και σε κλανουν.Δεν μπορουν να στο πουν στα ισα δηλαδη

Καλα αυτο με τα hints..μην παιρνεις κ ορκο :P

Δεν παιρνω ορκο,εχω φαει πιτες,γκομενες εχουν φλερταρει μαζι μου και ξερω οτι εχουν γκομενο κτλ.Απλα αφου σου δινουν την ευκαιρια ,αρπαξε την..Αν δεν γινει κατι,who cares,yolo.

Δεν ειμαι 20αρης αλλα 30αρης και χεστηκα αν το βρεχω η οχι κοπελα για σχεση θελω για σεξ υπαρχουν και οι οικοι ανοχης.

Κανενα στερεοτυπο φιλε οταν η αλλη εχει μελετησει ολο το καμα σουτρα ε μου φαινεται γελιο να ντρεπεται να σου την πεσει.

Να δεχτω οτι θελουν τον αντρα κυνηγο αλλα το να ντρεπονται το βρισκω πολυ δυσκολο.

Φιλε μου ,οι κοπελες δεν ειναι αντρες.Δεν ξερεις ποσο ευκολα μπορουν απο γκομεναρες να χασουν οτι αυτοπεποιθηση εχουν.Αν στην πεσει και φαει ακυρο,ξερεις τι θα κανει σπιτι της?Θα λεει,μηπως ειναι χοντρη-μηπως ειναι ασχημη και θα το σκεφτεται για καμια εβδομαδα αυτο μεχρι να της περασει.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου ,οι κοπελες δεν ειναι αντρες.Δεν ξερεις ποσο ευκολα μπορουν απο γκομεναρες να χασουν οτι αυτοπεποιθηση εχουν.Αν στην πεσει και φαει ακυρο,ξερεις τι θα κανει σπιτι της?Θα λεει,μηπως ειναι χοντρη-μηπως ειναι ασχημη και θα το σκεφτεται για καμια εβδομαδα αυτο μεχρι να της περασει.

Εχω δει γυναικες να ρυχνουν χιλοπιτα σε αντρες πολυ πιο ομορφους απο αυτες επειδη μονο και μονο ειναι γυναικες και εχουν το πανω χερι.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω δει γυναικες να ρυχνουν χιλοπιτα σε αντρες πολυ πιο ομορφους απο αυτες επειδη μονο και μονο ειναι γυναικες και εχουν το πανω χερι.

η μπορεί να μην γούσταραν επειδή η ομορφιά και το "σε γουστάρω στα 4" είναι υποκειμενικό. 

λέω εγώ τώρα ;)

• Like 3
Δημοσ.

η μπορεί να μην γούσταραν επειδή η ομορφιά και το "σε γουστάρω στα 4" είναι υποκειμενικό. 

λέω εγώ τώρα ;)

μπορει απλα υπαρχει σε αρκετες η νοοτροπια ειμαι γυναικα και εχω το πανω χερι 

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει μεγαλο ρολο η συμπεριφορα του αντρα απεναντι στην γυναικα,το πως αντιδραει στις κινησεις της γυναικας,το πως την κοιταζει και μιλαει σε αυτην.Επισης ο τροπος που θα την προσεγγισει.

Οταν την πεφτεις σαν λιγουρης,οταν την κανεις Θεα,οταν συμφωνεις σε ολα,οταν συμβιβαζεσαι στα παντα και τρεχεις πισω της κλπ τοτε θα καβαλησει το καλαμι.Αυτο που ηδη ισχυει για πολλες.

Καλως η κακως η γυναικες επιλεγουν το ταιρι τους εχοντας τον τελευταιο λογο.Αν 1 γυναικα εχει φαει1 χυλοπιτα τοτε ο αντρας εχει φαει 5.Γιατι ειναι αυτος που θα "κυνηγησει" την γυναικα με τον δικο του τροπο.Οποτε περιμενει καποιο αποτελεσμα.

Παντα ετσι ηταν και ειναι σε γενικες γραμμες.Καποιες εξαιρεσεις δεν το αλλαζουν αυτο.

Το προβλημα δεν ειναι οτι πρεπει να κανει ο αντρας την πρωτη κινηση αλλα οτι σκεφτομαστε συμφεροντολογικα και επιπολαια.Εχουμε τις ιδιες αναγκες ολοι(σωματικες και πνευματικες)αλλα τις αναζητουμε με λαθος τροπο.

Θα μπορουσαν οι ερωτικες σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων να ηταν απλες και κατανοητες.Εμεις οι ιδιοι τα κανουμε δυσκολα περιπλεκοντας τα πραγματα και ψαχνοντας το καλυτερο,το διαφορετικο και δεν αρκουμαστε σε αυτο που εχουμε.Αυτο καποιες φορες εχει ως αποτελεσμα να καταληγουμε σε λαθος επιλογες και να ταλαιπωρουμαστε.

Οι ιδιες οι γυναικες παραδεχονται οτι σε 1 φυσιολογικη σχεση βαριουνται.Αντιθετως τους αρεσει να τσακωνονται με το ετερο ημιση,να τις "γραφει" που και που κλπ.Κατι να υπαρχει να ασχολουνται...

Normal αντρας=Ξενερωτος,βαρετος για την γυναικα.Σε χωριζει η τρως κερατο.

Κυκλοθυμικος που την ταλαιπωρει=Ενδιαφερον αντρας

• Like 2
Δημοσ.

δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω εσένα καθε αυτό, αλλά εδώ το κάνεις μόνος σου. 

Πριν παραπονέθηκες ότι είσαι κατω από τα όρια της φτώχειας όπως πολλοί συμπολίτες (πράγμα σεβαστό!) και μετά αναφέρεις τα μπουρδέλα. 

Τί πράγμα και αυτό με το "φτωχός"? Τέρμα μίζερο ειδικά όταν το αναφέρεις συνέχεια. Οκ βρες κάτι και κάνε, γίνε δημιουργικός σ' αυτό ώστε να το κάνεις καλά και να σου αρέσει και μη κάθεσαι να λες κάθε μέρα "άσε εδώ δουλειά πάλι.... τι να κάνεις".Να ξέρεις αυτό ξενερώνει περισσότερο τις γυναίκες, ότι δεν είσαι active κι όχι αν ο πάκος με τα ευρά είναι πορτοκαλής κι όχι μωβ. Αν δε σε θαυμάζει η γκόμενα το 'χασες το game εξ αρχής. Και αυτούς που θαυμάζουν για τα λεφτά δεν είναι μόνο για τα λεφτά αυτά καθ' αυτά αλλά για τα στοιχεία του χαρακτήρα που συνοδεύονται από αυτά όπως status, ανεξαρτησία, ασφάλεια, leadership, κ.α.

Μη βρίσκεις πάτημα σε 10-20 Κοντομηνάδες και άλλους 700-800 μεγαλοεπιχειρηματίες ξέρω γω για να στηρίξεις την άποψή σου ότι όλες είναι τσούλες πάνε για τα γκαφρά και δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο (υπάρχουν κι αυτές) απλά αναρωτήσου γιατί αποτυγχάνεις στις υπόλοιπες. (πολλά έγραψα  και θα γίνω κι εγώ ντιφέισερ)

+100 στον νίκοτς, σωστός σε όλα.

μπορει απλα υπαρχει σε αρκετες η νοοτροπια ειμαι γυναικα και εχω το πανω χερι 

Τί σε νοιάζει τί κάνει η γυναίκα? Να είσαι ο εαυτός σου και να βελτιώνεσαι συνεχώς σε όλα τα επίπεδα και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους, δε θέλει υπερανάλυση το θέμα γιατί χάνει το νόημα.

• Like 1
Δημοσ.

Τί σε νοιάζει τί κάνει η γυναίκα? Να είσαι ο εαυτός σου και να βελτιώνεσαι συνεχώς σε όλα τα επίπεδα και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους, δε θέλει υπερανάλυση το θέμα γιατί χάνει το νόημα.

Πως δεν με νοιαζει αν η αλλη βαζει τον πηχη πολυ ψηλα οσο και να προσπαθω παλι απο κατω θα περναω.

• Like 1
Δημοσ.

Οι ιδιες οι γυναικες παραδεχονται οτι σε 1 φυσιολογικη σχεση βαριουνται.Αντιθετως τους αρεσει να τσακωνονται με το ετερο ημιση,να τις "γραφει" που και που κλπ.Κατι να υπαρχει να ασχολουνται...

Δε νομίζω ότι ισχύει για όλες αυτό και για αυτές που ισχύει σίγουρα έχουν "θέματα" οι συγκεκριμένες και χρειάζονται άμεσα ιατρική παρακολούθηση.

Αν προτιμάνε κάποιους που τους κάνουν τη ζωη πατίνι καλά να τα πάθουν τα αξίζουν αυτά που περνάνε.

• Like 1
Δημοσ.

giphy.gif

• Like 2
Δημοσ.

Εχεις δικιο δεν διευκρινησα οτι δεν ισχυει για ολες.Ισχυει ομως σιγουρα για αρκετες.Καποιες δεν το αντιλαμβανονται καν.

Επισης υπαρχουν και πολλοι αντρες μ@@κες πραγματικα ανισορροποι και ανωριμοι.

Το κακο εχει 2 πλευρες.

• Like 1
Δημοσ.

και τι έγινε αν κατάλαβες λάθος ? κλαιν , παίξε μπάλα κ ότι γίνει 

εγώ σήμερα αν και δεν είχα όρεξη μου έφτιαξε , πήγα σε ενα κεκ για πρώτη φορά και βλέπω τρεις κοπελιές μέσα που περίμεναν να αρχίσουμε , δεν έχασα χρόνο , συστήθηκα κ μέσα σε 5 λεπτά είχαν λιώσει στα γέλια, τόχω να μπορώ να κάνω την άλλη να γελάει (όχι μαζί μου ε, με αυτά π λέω) και ειναι ενας τρόπος να πλησιάσεις κόσμο γενικότερα. 

Πες οτι η χ-y δεν σε γουστάρει , ε κλαιν , μπορεί να αποκτήσεις μια φίλη (λελ) που έχει φίλες και να σε φτιάξει 

η ζωή ειναι μικρή κ περίπλοκη για να περιμένουμε πότε θα μας έρθουν όλα εύκολα 

όλα μέσα κ ότι γίνει 

yoloλολολολολολολολολολοοοοοοοοο

απο τα γελια και τις πλακες μεχρι να μπει ο συρτης απεχει παρα πολυ

Δεν το πηρα προσωπικα ρε σιγα, τωρα για το αλλο δηλαδη εμεις η φτωχη να μην παμε σε μπουρδελακι  :P  (αν και δεν μου αρεσει γενικα ο πληρομενος ερωτας)

Εχεις ενα δικιο αλλα συνηθως οι πιο πολλες δεν λεω ολες το παιζουν σεμνες και μετα γινονται εμμανουελες  :lol:

το να πας σε κοινη δεν λεει ειναι αποστειρωμενο πηδημα, εγω προσωπικα δε γεμιζω ετσι

τα καλα κολπα τα κανουν σε κανα ξανθο γαλανοματη με σιξ πακ οπως του ραμπο 

Δημοσ.

απο τα γελια και τις πλακες μεχρι να μπει ο συρτης απεχει παρα πολυ

ρε ναι δε του είπα να το κάνει για να ζμπρώξει , αλλα για να τις πλησιάσει , αφου πολλοί κάθονται και κοιτάζουν κ μένουν σε κοίταγμα όπως σωστά είπε ο SOCRATIS1000 προηγουμένως. 

Αναλόγως ποιος είσαι σε κάθε περίπτωση το κάνει ευκολότερο η δυσκολότερο

το να είσαι όμορφος και να σε προσέχουν οι γκόμενες πριν καν να μιλήσεις δίνει ένα προβάδισμα (παίζει ρόλο η πρώτη εντύπωση) αλλα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μέχρι να ανοίξεις το στόμα σου , αν πετάξεις 2-3 μαλακίες κ ξενερώσει η άλλη δε πανα είσαι και ο Βrad Pitt κλαιν , εκτός κ αν μιλάμε για καμια χαζογκόμενα με IQ ραδικιού που είχε μάθει να τη βάζει ο έτσι στο ροζ gillera κ κάνανε σούζες και ζούσε το όνειρο της. Απ την άλλη αν είσαι χοντρός ή άσχημος ή όλα μαζι , τότε  θα έχεις πρόβλημα να πλησιάσεις χ ποσοστό γυναικών γιατι όπως κ εγώ αντίστοιχα με τις γκόμενες μπορεί να μην ψάχνω μοντέλες αλλα δεν γίνεται να αποκτούσα ποτέ ερωτικό ενδιαφέρον σε κάποια χοντρή or άσχημη, μπορεί να μην ειναι το σημαντικότερο για εμένα η εμφάνιση αλλα παίζει το ρόλο της. 

προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να γνωρίσω κόσμο , αντιθέτως μου ειναι πολυ εύκολο λόγο χαρακτήρα , κάποιος όμως που είναι κλειστός στο καβούκι του και περιμένει τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να περιμένει για πολύ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...