Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα τον ήθελα να μην ξυρίζει τα πόδια του. Βρίσκω εντελώς αντίαισθητικά/ αντίερωτικά τα ανδρικά ξυρισμένα πόδια. Μου θυμίζουν μπουτια κοτόπουλου στο κρεοπωλείο.

το ξύρισμα δεν είναι για όλους , αν έχεις δουλέψει για ένα ωραίο σώμα η τρίχα απλά το κρύβει κ επίσης όποιος γυμνάζεται σοβαρά έχει κ θέμα υγιεινής με την τρίχα , αν πάλι είσαι ότι νάνε με φυσική κατάσταση 50ρη συνταξιούχου δεν έχεις καμία δουλειά να ξυρίζεσαι 

post-353959-0-67777700-1459091507_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι χάλια φαίνεται και στον γυμνασμένο, πολύ αντιαισθητικό.

Δες για παράδειγμα και τον hugh jackman, χωρίς να έχει ξυρίσει στήθος-πόδια φαίνεται μια χαρά.

• Like 4
Δημοσ.

Ντάξει αλλά κ ο γλόμπος είναι over rated,30 χρόνο η άλλη κ όταν ανοίγει τα πόδια νομίζεις ότι μπαίνεις σε 15χρονο.Νομιζω βαριούνται να βάλουν λίγη τέχνη στο ξύρισμα !

Ε ανάλογα το ''γατάκι''. 

Ας καταλήξουμε ότι είναι περισσότερο θέμα γούστου παρά οτιδήποτε άλλο γιατί το βλέπω να πάει για λουκέτο.

Henry Cavill πχ. Αρκετά γυμνασμένος και με λίγη τρίχα. Μια χαρά φαίνεται.

post-365485-0-95454000-1459092283_thumb.jpg

Δημοσ.

Πάλι χάλια φαίνεται και στον γυμνασμένο, πολύ αντιαισθητικό.

Δες για παράδειγμα και τον hugh jackman, χωρίς να έχει ξυρίσει στήθος-πόδια φαίνεται μια χαρά.

ε καλά μη μου συγκρίνεις τα chicken legs του hugh jackman με γυμνασμένα πόδια αθλητή, anyway , αυτό που βλέπω παρακάτω μου φαίνεται αντιαισθητικό , μακάρι να άφηνε πολύ τρίχα 

1415332794948_wps_11_68653ba636949ac1147

Δημοσ.

Έχουν βελτιωθεί τα πόδια του πάντως. Απλά παίζει και ρόλο το ότι είναι πολύ τούμπανος πάνω και φαίνονται ακόμα πιο λεπτά τα πόδια του.

Δημοσ.

Μπα. Ο συγκεκριμένος πάντα είχε γυμνασμένο/αθλητικό σώμα. Μόνο average δεν είναι. Τα κιλά δεν μου λένε και πολλά,διότι σε πολλές ταινίες του είχε πάρα πολύ χαμηλό ποσοστό λίπους. Συν ότι κοντεύει τα 50, props to him.

Δημοσ.

Στεροειδή? Διουρητικά? Μιλάμε για φυσιολογικά αγόρια. Δεν θέλουμε transformers. Αλλιώς έχουμε και την Conchita

Δυστυχώς πολλοί που ασχολούνται παίρνουν διάφορα ώστε να έχουνε πιο γρήγορα και πιο θεαματικά αποτελέσματα. Λίγοι είναι οι natural. 

Δημοσ.

Ολοι οι αστερες του hw κανουν χρηση ουσιων , δεν ειναι κατι κρυφο

Henry Cavill πχ. Αρκετά γυμνασμένος και με λίγη τρίχα. Μια χαρά φαίνεται.

Και αυτος φυσικος ειναι
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι 100% φυσικός αλλά έχει πολύ ωραίο σώμα κατ εμέ. Τώρα θα μου πεις με τόσα λεφτά έχουν μάγειρες, γυμναστές κλπ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Λίγη τρίχα ο Sups που δεν μπορούσε να τις κρατήσει μέσα η στολή? :P

Δημοσ.

Αν φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε λαπά ή μέτριο τον hugh jackman μάλλον έχουμε ξεφύγει.

Σε περιπτώσεις που κάποιος έχει μόνο 4-5 τρίχες σε ανομοιόμορφα σημεία ή υπερβολική τριχοφυία, τότε έχει κάποια λογική το ξύρισμα. Σε φυσιολογικές περιπτώσεις η τρίχα φαίνεται ωραία σε γυμνασμένο και μη σώμα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...