Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω βάλει στο μάτι έναν Υ/Η απο το e-shop αλλά θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών και δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να την αλλάξω πριν το αγοράσω ή πρέπει να το πάρω πρώτα και μετά να την αλλάξω; Καμιά βοήθεια κάνεις;

Δημοσ.

Μπορείς να αλλάξεις οτι θέλεις και μετα την αγορά του πύργου αλλα ενδέχεται να χάσεις την εγγύηση απο το κατάστημα επειδή θα ειναι έτοιμο μηχάνημα , τώρα μπορείς να τους ρωτήσεις πριν το αγοράσεις αν γίνεται να αλλάξεις μερικά κομμάτια μεσα και να τον φτιάξεις εσυ οπως θέλεις

Δημοσ.

Δεν με συμφέρει να το αλλάξω μετα γιατί θα είναι λες και πληρώνω 2 κάρτες γραφικών .Αλλά αφού γίνεται να το αλλάξω από πριν ωραία. Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Γιατί να πάρεις έτοιμο υπολογιστή από αυτό το κατάστημα όταν στο ίδιο κατάστημα μπορείς να φτιάξεις έναν όπως τον θες με τα χρήματα που διαθέτεις;

Δημοσ.

συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. ποτέ έτοιμο υπολογιστή! στα ίδια χρήματα φτιάχεις πολύ καλύτερο μόνος σου και βάζεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ! εκτός και άν δέν γνωρίζεις πώς να τον στήσεις μόνος σου και δέν υπάρχει κανείς απο το φιλικό η οικογενειακό σου περιβάλλον να στο φτιάξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...