Κωςκως Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Λοιπόν έχω βάλει στο μάτι έναν Υ/Η απο το e-shop αλλά θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών και δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να την αλλάξω πριν το αγοράσω ή πρέπει να το πάρω πρώτα και μετά να την αλλάξω; Καμιά βοήθεια κάνεις;
SPANK Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μπορείς να αλλάξεις οτι θέλεις και μετα την αγορά του πύργου αλλα ενδέχεται να χάσεις την εγγύηση απο το κατάστημα επειδή θα ειναι έτοιμο μηχάνημα , τώρα μπορείς να τους ρωτήσεις πριν το αγοράσεις αν γίνεται να αλλάξεις μερικά κομμάτια μεσα και να τον φτιάξεις εσυ οπως θέλεις
Κωςκως Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δεν με συμφέρει να το αλλάξω μετα γιατί θα είναι λες και πληρώνω 2 κάρτες γραφικών .Αλλά αφού γίνεται να το αλλάξω από πριν ωραία. Ευχαριστώ πολύ
hackerW32 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 ειναι καλο να εχεις μια backup gpu παντος, επισης μπορεις να την πουλησεις κιολας.
John-lamia Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Γιατί να πάρεις έτοιμο υπολογιστή από αυτό το κατάστημα όταν στο ίδιο κατάστημα μπορείς να φτιάξεις έναν όπως τον θες με τα χρήματα που διαθέτεις;
terry308 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 ΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!! Κάνε αντιγραφή και συμπλήρωσε τα κενά στη παρακάτω φόρμα
βασίλης33 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. ποτέ έτοιμο υπολογιστή! στα ίδια χρήματα φτιάχεις πολύ καλύτερο μόνος σου και βάζεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ! εκτός και άν δέν γνωρίζεις πώς να τον στήσεις μόνος σου και δέν υπάρχει κανείς απο το φιλικό η οικογενειακό σου περιβάλλον να στο φτιάξει.
hackerW32 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 και να μην υπάρχει, το eshop δεν στήνει υπολογιστές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα