Προς το περιεχόμενο

Επικίνδυνη Οδήγηση

ioankav

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ξεθάβω να πω τον πόνο μου  :-D

Πριν λίγο επί της Αλίμου, και ενώ βρισκόμουν στη δεξιά, βλέπω στο βάθος ταρίφα να έχει σταματήσει με αλάρμ καλύπτοντας σχεδόν ολόκληρη τη λωρίδα. Ο μπροστινός μου κατάφερε και χώθηκε για προσπέραση, εγώ τόλμησα να μην το επιχειρήσω μιας και υπήρχε σχετικά πυκνή ροή στην αριστερή (είχαμε ξεκινήσει από φανάρι). Άρχισα να μειώνω ταχύτητα με σκοπό να περιμένω και, αν δεν βρω ευκαιρία για προσπέραση, να σταματήσω. Να σημειώσω πως η ταχύτητα της ροής στη δεξιά ήταν το πολύ 35χαω.

Από πίσω ελληναράς με δίπλωμα (και πτυχίο) πλακώνεται στα φρένα και στις κόρνες επειδή κλασικά είχε κολλήσει πίσω μου και ερχόταν (αναλογικά) πατημένος. Σηκώνω χέρι φάση «τι σκατά θες»; I startled the witch. Χώνει προσπέραση, σταματάει στη μέση του δρόμου κλείνοντας και την αριστερή, και αρχίζει καντήλια ζητώντας τα ρέστα. Ανταποδίδω. Τσιτώνεται περισσότερο. Κόρνα ο πίσω του, μαρσάρει, φεύγει λες και το χιουντάι κάνει για μπέρναουτ και σταματάει πιο μπροστά από τον ταρίφα.

Πλησιάζω, σταματάω, έχει ήδη κατέβει ο μισός από το αμάξι, σταμπάρω φάτσα και παρουσιαστικό, το παίζει άντρακλα και κατεβαίνει για ξύλο. For what it's worth, με έχει. Δε γαμιέται, με περιμένουν κεφτεδάκια στο σπίτι, το νοσοκομείο μπορεί να περιμένει. «Φιλαράκι, δε σου φταίω σε κάτι αν εσύ είσαι ουγκανό», καντήλια για καληνύχτα και φεύγω. 

Στον επόμενο που θα μου τύχει λέω να σταμπάρω μάρτυρες και να σταματήσω εντελώς. Ας επιχειρήσει κάτι, θα με πληρώνουν και τα εγγόνια του.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ξεθάβω να πω τον πόνο μου  :-D

Πριν λίγο επί της Αλίμου, και ενώ βρισκόμουν στη δεξιά, βλέπω στο βάθος ταρίφα να έχει σταματήσει με αλάρμ καλύπτοντας σχεδόν ολόκληρη τη λωρίδα. Ο μπροστινός μου κατάφερε και χώθηκε για προσπέραση, εγώ τόλμησα να μην το επιχειρήσω μιας και υπήρχε σχετικά πυκνή ροή στην αριστερή (είχαμε ξεκινήσει από φανάρι). Άρχισα να μειώνω ταχύτητα με σκοπό να περιμένω και, αν δεν βρω ευκαιρία για προσπέραση, να σταματήσω. Να σημειώσω πως η ταχύτητα της ροής στη δεξιά ήταν το πολύ 35χαω.

Από πίσω ελληναράς με δίπλωμα (και πτυχίο) πλακώνεται στα φρένα και στις κόρνες επειδή κλασικά είχε κολλήσει πίσω μου και ερχόταν (αναλογικά) πατημένος. Σηκώνω χέρι φάση «τι σκατά θες»; I startled the witch. Χώνει προσπέραση, σταματάει στη μέση του δρόμου κλείνοντας και την αριστερή, και αρχίζει καντήλια ζητώντας τα ρέστα. Ανταποδίδω. Τσιτώνεται περισσότερο. Κόρνα ο πίσω του, μαρσάρει, φεύγει λες και το χιουντάι κάνει για μπέρναουτ και σταματάει πιο μπροστά από τον ταρίφα.

Πλησιάζω, σταματάω, έχει ήδη κατέβει ο μισός από το αμάξι, σταμπάρω φάτσα και παρουσιαστικό, το παίζει άντρακλα και κατεβαίνει για ξύλο. For what it's worth, με έχει. Δε γαμιέται, με περιμένουν κεφτεδάκια στο σπίτι, το νοσοκομείο μπορεί να περιμένει. «Φιλαράκι, δε σου φταίω σε κάτι αν εσύ είσαι ουγκανό», καντήλια για καληνύχτα και φεύγω. 

Στον επόμενο που θα μου τύχει λέω να σταμπάρω μάρτυρες και να σταματήσω εντελώς. Ας επιχειρήσει κάτι, θα με πληρώνουν και τα εγγόνια του.  

Το πολύ πολύ να σου τύχει κανένας τρελός και να σε καθαρίσει επιτόπου ..  :-D

Γενικα αυτο με τον akpe πεχτηκε και το μεσημερι στην αλιμου ξανα.. με εμενα να ειμαι ο πισω με χιουνται  :lol:  :lol:  ΑΛΛΑ!  ΒΜW E30  χρεπι με μπαρμπα μεσα.. απλα απο εκει που ειμασταν με 50-60 στη δεξια, δεν ειχε κανεναν και τιποτα μπροστα.. πλακοθηκε στα φρενα..κορναρω 2 μπιπ.. αρχιζει τα καντιλια και στην ερωτηση γιατι φρεναρες.. "ετσι μου τη βαρεσε" ηταν η απαντηση.. θα θελε να το βαψει το σαραβαλο φαινεται.. Την εκανα με ελαφρα αφου εχω δει σκηνικο με μπαρμπα και πιτσιρικα 30ρη.. καντιλια ο πιτσιρικας... και ο μπαρμπας να σκαει εξω απο το αμαξι με χοντρη μαγκουρα χειροποιητη-πρωην κλαδι δεντρου και να τον αρχιζει κανονικοτατα.. μπουχος ο πιτσιρικας!

Παρατηρήστε σε κάθε φανάρι τι γίνεται. Περισσότεροι περνάνε με κόκκινο παρά με πράσινο. Ο πρώτος κοιμάται περνάει αυτός κι άλλος ένας με πορτοκαλί και ακολουθούν 4-5 με κόκκινο

• Like 1

Πρόσφατα αναγκάστηκα να μπω σε ταξί μετά από σχεδόν 1μιση χρόνο.

Ο ταριφας είχε κάνει το ταξί τεκε από τα ντουμανια του τσιγάρου, δεν φορούσε ζώνη και έτρεχε σαν τρελός.

Κάποια στιγμή βγάζει μούρη ένας άλλος σταματημενος ταξιτζής που ήθελε να φύγει και ο δικός μου αντί να μειώσει ταχύτητα και να σταματήσει, επιτάχυνε ώστε να περάσει πρώτος μέσα από τον ελάχιστο χώρο που είχε μείνει. Και φυσικά άρχισε τα μπινελίκια την ώρα της προσπέρασης.

Πραγματικά οι εντυπώσεις μου για τους ταξιτζηδες κάθε φορά είναι και χειρότερες. Ναι, υπάρχουν και οι σωστοί αλλά πιστεύω ότι είναι πιο σπάνιοι και από το 0 ρεζους αρνητικό.

• Like 4

Αφου το θεωρεις σωστο , αντε ξαμολησου στον δρομο και κολλαγε αυτοκολλητα οπου βρεις

Εφόσον έχω 3-4 άτομα ακόμη μαζί και ένας ή δύο από αυτούς γράφουν στην κάμερα. Ξέρεις τι θα σου κάνουν; ΤΙΠΟΤΑ, ειδικά στην Ελλάδα που με το που βγεί η κάμερα ΟΛΟΙ κοτεύουν. Εδώ στη Ρωσία που είναι τρελαμένοι και μεθυσμένοι στις περισσότερες περιπτώσεις αλλάζουν συμπεριφορά. Πάντως τα τελευταία 2 χρόνια η οδική συμπεριφόρά έχει αλλάξει προς το χειρότερο λόγω της κατάστασης προφανώς της χώρας. Έχει νεύρα ρε μλκ; Κάτσε σπίτι σου πάρε μετρό η λεωφορείο μην οδηγάς. Ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω το συνεχές ξέσπασμα στο αυτοκίνητο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Ο ταριφας είχε κάνει το ταξί τεκε από τα ντουμανια του τσιγάρου, δεν φορούσε ζώνη και έτρεχε σαν τρελός.

Κάποια στιγμή βγάζει μούρη ένας άλλος σταματημενος ταξιτζής που ήθελε να φύγει και ο δικός μου αντί να μειώσει ταχύτητα και να σταματήσει, επιτάχυνε ώστε να περάσει πρώτος μέσα από τον ελάχιστο χώρο που είχε μείνει. Και φυσικά άρχισε τα μπινελίκια την ώρα της προσπέρασης.

Πραγματικά οι εντυπώσεις μου για τους ταξιτζηδες κάθε φορά είναι και χειρότερες. Ναι, υπάρχουν και οι σωστοί αλλά πιστεύω ότι είναι πιο σπάνιοι και από το 0 ρεζους αρνητικό.

Οι ταξιτζήδες είναι οι χειρότεροι..τι να λέμε τώρα. 

Οι ταξιτζήδες είναι οι χειρότεροι..τι να λέμε τώρα. 

χειροτεροι ειναι οι οδηγοι λεωφορειων / τρολεϊ και οι καλυτεροι αυτοι του μετρο.  :-D

Ε καλά δεν είχε ψηφιστεί και νόμος γι'αυτό; (Για το να είναι νόμιμο να μην φοράνε!).

Αντε τωρα εγω το επαρχιοτοπουλο να οδηγησω Αθηνα...Θα με φανε λαχανο...

To έχω ζήσει κ μάλιστα πρόσφατα. Οι κρίσεις πανικού είναι μόνο την πρώτη βδομάδα. Σε ένα μήνα εαν έχεις αποφύγει ατύχημα, έχεις γίνει ίδιος με τους υπόλοιπους, οδηγάς επιθετικά.

• Like 2

Και να που έσκασαν μύτη και οι πρώτοι ηλίθιοι.....Όχι που δεν θα εμφανίζονταν....

Κοιμόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο Tesla, έχοντας ενεργοποιήσει τον αυτόματο πιλότο

Και να που έσκασαν μύτη και οι πρώτοι ηλίθιοι.....Όχι που δεν θα εμφανίζονταν....

Κοιμόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο Tesla, έχοντας ενεργοποιήσει τον αυτόματο πιλότο

Αυτός ακριβώς δεν είναι ο σκοπός του αυτόνομου αυτοκινήτου; Προτιμώ να οδηγεί ο υπολογιστής παρά το κάθε ηλίθιο ον που textάρει, είναι κοιμισμένο, μεθυσμένο, μακιγιάρεται , τσακώνονεται με το τηλέφωνο, έχει ψυχολογικά προβλήματα από την ύφεση κ.ο.κ. Ειδικά στο texting που έχω δεί άτομο τόσο βλαμένο να το κάνει πάνω σε παπάκι, θα έπρεπε να είναι αυτεπάγγελτο. Μπουζούριασμα, κατάσχεση οχήματος, αφαίρεση διπλώματος για μήνες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...