akpe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Και τα όρια της αντίδρασης/αυτοδικίας είναι διαφορετικά Αλλιώς να συσχετίζουμε αυτά τα δύο και να αφήνουμε τον καθένα να πράττει όπως γουστάρει χωρίς το παραμικρό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpera_x Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό με τα 'όρια της αυτοδικίας' μου θυμίζει το 'ολίγον έγκυος'. Είτε πρόκειται για αυτοδικία είτε όχι, Δεν υπάρχει ενδιάμεσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πριν απο λιγο ημουν στη Βουλιαγμενης και ηταν στη διασταυρωση δυο πυροσβεστικα με σειρηνες να ουρλιαζουν Οχι μονο δε σταματησε κανεις να περασουν αλλα 2 καγκουρες περασαν και με κοκκινο κοντευοντας να πεσουν πανω στα πυροσβεστικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πριν απο λιγο ημουν στη Βουλιαγμενης και ηταν στη διασταυρωση δυο πυροσβεστικα με σειρηνες να ουρλιαζουν Οχι μονο δε σταματησε κανεις να περασουν αλλα 2 καγκουρες περασαν και με κοκκινο κοντευοντας να πεσουν πανω στα πυροσβεστικα μ....ς υπαρχουν πολλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Πριν απο λιγο ημουν στη Βουλιαγμενης και ηταν στη διασταυρωση δυο πυροσβεστικα με σειρηνες να ουρλιαζουν Οχι μονο δε σταματησε κανεις να περασουν αλλα 2 καγκουρες περασαν και με κοκκινο κοντευοντας να πεσουν πανω στα πυροσβεστικα Ας ελπίσουμε ότι η φωτιά έκαιγε τα σπίτια τους, μπας και βάλουν μυαλό. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Πριν απο λιγο ημουν στη Βουλιαγμενης και ηταν στη διασταυρωση δυο πυροσβεστικα με σειρηνες να ουρλιαζουν Οχι μονο δε σταματησε κανεις να περασουν αλλα 2 καγκουρες περασαν και με κοκκινο κοντευοντας να πεσουν πανω στα πυροσβεστικα Σε αυτους οσα αυτοκολλητα και να κολλησεις , οσο και να τους κραξεις , οσα προστιμα και να φανε μυαλο δεν θα αλλαξουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παιδες η Αθηνα ειναι ετσι οπως ειναι διοτι 6 εκατομμυριακια κοσμος ζουν ο ενας πανω στον αλλον.Οταν αφηνατε τα χωρια σας για να ερθετε να μεινετε στην Αθηνα ητανε καλα,τωρα γκρινιαζουμε. Καταλαβαινετε λοιπον οτι ο καθενας παρκαρει παρανομα γιατι δεν υπαρχει πουθενα αλλου να παρκαρει. Οταν ο καθενας παιρνει το αυτοκινητο του για να παρει τσιγαρα στο διπλα περιπτερο η βαριεται να παρει την συγκοινωνια και προτιμαει να οδηγαει 2 ωρες μες την κινηση καταλαβαινετε οτι σωτηρια δεν υπαρχει. Οποτε σταματηστε να κλαιγεστε και κοιταχτειτε λιγο στον καθρεπτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μόνο 6 εκατομμύρια η Αθήνα; Νομίζω γύρω στα 10 είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παιδες η Αθηνα ειναι ετσι οπως ειναι διοτι 6 εκατομμυριακια κοσμος ζουν ο ενας πανω στον αλλον.Οταν αφηνατε τα χωρια σας για να ερθετε να μεινετε στην Αθηνα ητανε καλα,τωρα γκρινιαζουμε. Καταλαβαινετε λοιπον οτι ο καθενας παρκαρει παρανομα γιατι δεν υπαρχει πουθενα αλλου να παρκαρει. Οταν ο καθενας παιρνει το αυτοκινητο του για να παρει τσιγαρα στο διπλα περιπτερο η βαριεται να παρει την συγκοινωνια και προτιμαει να οδηγαει 2 ωρες μες την κινηση καταλαβαινετε οτι σωτηρια δεν υπαρχει. Οποτε σταματηστε να κλαιγεστε και κοιταχτειτε λιγο στον καθρεπτη. Και για τον εαυτο σου λες ή μονο για μας? Εγω δεν αφησα κανενα χωριο για να ερθω στην Αθηνα και δεν εχω παρκαρει ποτε παρανομα Ειναι θεμα νοοτροπιας και παιδειας και οχι οτι δεν υπαρχουν χωροι Εξω απο το σπιτι μου εχει μια μεγαλη αλανα για δωρεαν παρκινγκ Ακομα και οταν ειναι αδειο τελειως ερχονται ανθρωποι (?) και παρκαρουν μπροστα στην εξοδο της πυλωτης ή πανω στο πεζοδρομιο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 http://www.gazzetta.gr/plus/article/842411/i-ekdikisi-ton-pezon-sti-thessaloniki-pics χοχοχο, καλά Χριστούγεννα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μ αρεσει που εχουν ονοματα χυμα. Αν ενας απ αυτους που του τυλιξαν το αμαξι ειναι "κακο παιδι" κ αντιδρασει , να δω ο κυριος που κανει δηλωσεις που θα τρεξει να κρυφτει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_saxo vts Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 http://www.gazzetta.gr/plus/article/842411/i-ekdikisi-ton-pezon-sti-thessaloniki-pics χοχοχο, καλά Χριστούγεννα https://www.facebook.com/UOL/videos/10152709306623239/ Αυτό είναι αμπαλάρισμα... χαχαχα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 https://www.facebook.com/UOL/videos/10152709306623239/ Αυτό είναι αμπαλάρισμα... χαχαχα που ειναι τα στρουμφ, να τον γραψουν τον ηλιθιο & για ρυπανση ;;;;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παιδες η Αθηνα ειναι ετσι οπως ειναι διοτι 6 εκατομμυριακια κοσμος ζουν ο ενας πανω στον αλλον.Οταν αφηνατε τα χωρια σας για να ερθετε να μεινετε στην Αθηνα ητανε καλα,τωρα γκρινιαζουμε. Καταλαβαινετε λοιπον οτι ο καθενας παρκαρει παρανομα γιατι δεν υπαρχει πουθενα αλλου να παρκαρει. Οταν ο καθενας παιρνει το αυτοκινητο του για να παρει τσιγαρα στο διπλα περιπτερο η βαριεται να παρει την συγκοινωνια και προτιμαει να οδηγαει 2 ωρες μες την κινηση καταλαβαινετε οτι σωτηρια δεν υπαρχει. Οποτε σταματηστε να κλαιγεστε και κοιταχτειτε λιγο στον καθρεπτη. δεν σε υποχρεωσε κανεις να παρεις αυτοκινητο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Και για τον εαυτο σου λες ή μονο για μας? Εγω δεν αφησα κανενα χωριο για να ερθω στην Αθηνα και δεν εχω παρκαρει ποτε παρανομα Ειναι θεμα νοοτροπιας και παιδειας και οχι οτι δεν υπαρχουν χωροι Εξω απο το σπιτι μου εχει μια μεγαλη αλανα για δωρεαν παρκινγκ Ακομα και οταν ειναι αδειο τελειως ερχονται ανθρωποι (?) και παρκαρουν μπροστα στην εξοδο της πυλωτης ή πανω στο πεζοδρομιο Η Αθήνα δεν είναι μόνο η αλάνα-παρκινγκ εξω απο το σπίτι σου . Πήγαινε σε άλλες περιοχές να δεις τι γίνεται . Ότι δεν υπάρχει καμία πρόληψη για το παρκαρισμα και γενικά για το συγκοινωνιακό ισχύει . Η Αθήνα όπως πολλές άλλες πόλεις έχουν μεγάλο πρόβλημα. Λύσεις υπήρχουν αρκεί να είχαν προνοήσει κιόλας . Όσο για αυτούς που θέλουν να κινούνται με το αμαξι τους για μένα δεν είναι τόσο θέμα παιδίας όσο θέμα συγκοινωνίας και χρόνου στην Αθήνα. Πίστεψε με αν είχαμε το πυκνό δίκτυο μετρό του Παρισιού (πιο πυκνό και απο όλες τις συγκοινωνίες της Αθήνας μαζί ) τότε πολλοί θα παρατάγαν τα αυτοκινητά τους . Προσωπικά κινούμε κυρίως με αμάξι όπου και αν πάω ΠΛΥΝ κέντρο . Όταν θα λυσουν το συγκοινωνιακό πρόβλημα των περιοχών και θα έχουν δρομολόγια "ρολόι" και με μεγάλη συχνότητα τότε το συζητάω να αφήσω το αμάξι . (Δεν αναφέρομαι στην συχνότητα του μετρό σε ώρες αιχμής όπου την θεωρώ πολύ καλή) Απο κει και πέρα όταν επιλέγω να πάρω το αμάξι γιατί με βολεύει ως προς το χρόνο που γλιτώνω για να πάω κάπου και αρκετές φορές πληρώνω σε καύσιμα όσα θα έδινα περίπου για εισιτήρια φροντίζω να μην παρκάρω ούτε σε διαβάσεις ούτε να διπλοπαρκάρω αλλά ούτε σε θέσεις ή διαβάσεις ΑΜΕΑ .Προτιμώ να μου βγεί η πίστη να βρω να παρκάρω και να τα ακούσω απο τον εργοδότη μου . Μ$@$#$#κας ομως και απολίτιστος δεν θα γίνω ! Τελευταία φορά τσακώθηκα με γυναίκα οδηγό άσχημα . Διπλοπαρκαρε και με έκλεισε απένατι ακριβώς απο σουπερ μαρκετ για να πάει να ψωνίσει . Αυτό που με εξόργισε εντελώς είναι ότι το σουπερκαρκετ έχει δικό του παρκινγκ και ήταν το μισό άδειο . Σε πολλές πειρπτώσεις που επιλέγουν οι πολίτες το αμάξι τους δικαιολογώ και δεν είναι θέμα καλοπέρασης και νοοτροπίας . Για ευρωπαική χώρα έτος 2015 οι συγκοινωνίες μας είναι άθλιες . Η μόνη λύση για να λύσουμε το κυκλοφοριακό είναι να εξαπλωθεί το μετρό παντού (όπως Παρίσι ) να βασιστούν οι εμταφορές κυρίως σε μέσα σταθερής τροχιάς (κατα προτίμηση υπόγεια) και να υπάρχει απο το κράτος πρόβλεψη για στάθμευση αυτοκινήτων σε κάποιες περιοχές σε δημόσια παρκινγκ με ένα συμβολικό ποσό συντήρησης του πάρκινγκ όπως σε μερικές ξένες χώρες ... Οταν ο καθενας παιρνει το αυτοκινητο του για να παρει τσιγαρα στο διπλα περιπτερο η βαριεται να παρει την συγκοινωνια και προτιμαει να οδηγαει 2 ωρες μες την κινηση καταλαβαινετε οτι σωτηρια δεν υπαρχει. Οποτε σταματηστε να κλαιγεστε και κοιταχτειτε λιγο στον καθρεπτη. Εδώ θα διαφωνήσω όσον αφορά εμένα . Για να πάω στην σχολή μου με συγκοινωνία θέλω 55 λεπτά στην καλύτερη με συγκοινωνία . Με αυτοκίνητο στην χειρότερη 40 λεπτά και το συνηθισμένο είναι 25-30 λεπτά . Αν θέλω να κατεβω κέντρο φυσικά παιρνω συγκοινωνία γιατί δεν υπάρχει παρκινγκ στο κεντρο . Αν υπήρχε πάλι θα με σύμφερε αμάξι . Ειδικά όταν θέλω να πάω καματερό απο Κυψέλη που πάω σίγουρα 2 φορές την βδομαδα ούτε για αστείο συγκοινωνία όπου θέλω τον διπλάσιο χρόνο (1 ώρα) απο ότι με αμάξι 30-40 λεπτά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα