Προς το περιεχόμενο

Επικίνδυνη Οδήγηση

ioankav

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκει ναι ειναι ενας ποιο ευγενικος τροπος να ζητησεις απο καποιον να μετακινησει το αυτοκινητο του . Οχι ομως με προσβλητικους ορους για οικογενειες κτλπ.

Αυτο βεβαια δεν εχω δοση εκδικησης οπως εχουν οι πανθηρες , ειναι απλα μια επισημανση 

Αυτο με της οικογένειες δεν το κατάλαβα :P

Οκ κατάλαβα . Οι πάνθηρες δεν έχουν μόνο αυτοκόλλητα (ενα είναι βασικά) αλλα και έντυπα όπως αυτά

anapiria_ena.gif

odigos_tyflon_front.gif

eikoniki_klisi_front.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αφου το θεωρεις σωστο , αντε ξαμολησου στον δρομο και κολλαγε αυτοκολλητα οπου βρεις

Δεν ειπε οτι το κανει.εαν το κανει μαζι του.

Κι εγω αν εβλεπα καποιον να κολλαει αυτοκινητο σ αμαξι θα του την ελεγα. Το οτι αυτος κανει λαθος δε σου δινει εσενα το αλλοθι να κανεις κι εσυ.

Ξενη περιουσια ειναι δεν εχεις κανενα δικαιωμα να τη πειραζεις

Οσο για το ποσο ευκολα φευγει ενα αυτοκολλητο , μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι δεν αφηνει ιχνος.

Μαλλον σου εχουν κολλησει αυτοκολλητο και το λες αυτο το τελευταιο ε?

ξενη περιουσια οκ.ξενη περιουσια ειναι επισης και το δικο μου αυτοκινητο οταν στο παρκαρισμα με κοπανησει ο αλλος οταν παρκαρει μπροστα μου η πισω μου.

δημοσια περιουσια και περιουσια ολων ειναι οταν ο αλλος παρκαρει σε πεζοδρομια και δεν σκεφτεται οτι δεν χωραει να περασει πεζος ποσο μαλλον κανενας με καροτσακι.δημοσια περιουσια ειναι και ο δρομος οταν ο αλλος διπλοπαρκαρει σε στενο και πρεπει να κανω 800 μανουβρες για να περασω και να μην χτυπησω το δικο μου αυτοκινητο.γιατι για του αλλουνου δεν με νοιαζει να του το φαει κανενα σκουπιδιαρικο εαν ειναι παρανομος.

Να αφήσουμε τις υποθέσεις και να πάμε σε γεγονότα;Γεγονός είναι οτι ο Έλληνας είναι "παγιδευμένος" ανάμεσα σε δύο κόσμους/πραγματικότητες.Σε αυτή όπου θα ήθελε να ζεί (το σύστημα και οι άνθρωποι λειτουργούν ιδανικά/όπως πρέπει) και σε αυτή που πραγματικά ζεί (χωρίς σχόλιο...γιατί instaban).Και στις δύο περιπτώσεις,βγάζει (ή βάζει) την ουρά του αναλόγως των περιστάσεων.

Στην παρούσα φάση,δεχτείτε το γεγονός οτι για ψύλλου πήδημα δέν μετράμε δόντια στην άσφαλτο.Όχι,δέν είναι το ιδανικό.Ναί,θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα.Δεν μιλάω για περιπτώσεις που κάποιος έκανε ένα ανθρώπινο λάθος,άλλα για μια εσκεμμένα παραβατική συμπεριφορά...because FU people.

Όσοι πιστεύουν οτι δεν αξίζουν το στραβοκοίταγμα,την μούτζα,το αυτοκόλλητο,το γαμωσταυρίδι,ας προβληματιστούν,ας κάνουν την αυτοκριτική τους και στην συνέχεια την υπερπροσπάθεια να βάλουν τους γύρω τους πάνω απο το τομάρι τους.Που ξέρετε,κάποια στιγμή θα χαρούν της ευγένειας που αρμόζει σε έναν Sir.

• Like 1

Κολλάει φαντάζομαι στο γεγονός οτι ενώ έχεις κάθε δικαίωμα να πάρεις την αστυνομία τηλέφωνο (και να αναλάβει εκείνη) δεν μένεις σε αυτό, και πας και κολλάς και αυτοκόλλητο. Εγώ προσωπικά έτσι και δω κάποιον να κολλάει αυτοκόλλητα σε αμάξι θα αντιδράσω.

Δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να κανιβαλίζεις το οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Ενδέχεται εξάλλου, ο μαλάκας οδηγός που το άφησε όπου να'ναι, να μην είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Εάν πάλι είσαι οπαδός της αυτοδικίας, το ίδιο μπορεί να είναι και ο οδηγός του αυτοκινήτου που θα σου σπάσει τα χέρια αν σε δει να κολλάς αυτοκόλλητα.

Κι εγω αν εβλεπα καποιον να κολλαει αυτοκινητο σ αμαξι θα του την ελεγα. Το οτι αυτος κανει λαθος δε σου δινει εσενα το αλλοθι να κανεις κι εσυ.

Ξενη περιουσια ειναι δεν εχεις κανενα δικαιωμα να τη πειραζεις

Οσο για το ποσο ευκολα φευγει ενα αυτοκολλητο , μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι δεν αφηνει ιχνος.

Μόνο η bluestar ferries έχει δικαίωμα να κολλάει αυτοκόλλητα στα αυτοκίνητα! :P :D

• Like 2

Εμενα μου τη δινουν αυτοι που πανε και μπαινουν απο διπλα μπροστα σου στο φαναρι να στριψουν πρωτοι για να μη περιμενουν

Μου εχει τυχει να δω ανθρωπο(?)  να πηγαινει διπλη σειρα  ενω υπαρχει μονο 1 αυτοκινητο στο φαναρι

Πραγματικα αυτοι πρεπει να πληρωνουν 2000 προστιμο

Εμενα μου τη δινουν αυτοι που πανε και μπαινουν απο διπλα μπροστα σου στο φαναρι να στριψουν πρωτοι για να μη περιμενουν

Μου εχει τυχει να δω ανθρωπο(?)  να πηγαινει διπλη σειρα  ενω υπαρχει μονο 1 αυτοκινητο στο φαναρι

Πραγματικα αυτοι πρεπει να πληρωνουν 2000 προστιμο

Συμφωνώ.

Είμαι σίγουρος πως μερικοί από δαύτους θα ρίχνουν αναθέματα για το αντικανονικό παρκάρισμα.

Γενικώς, το τί θεωρεί ο καθένας ανεκτή αντικοινωνική συμπερφορά και το μέτρο στο οποίο αντιδρά

είναι πολύ σχετικό.

Ο καθένας θεωρεί πως έχει το δικαίωμα να απαιτεί να τον ανέχονται

και εξανίσταται όταν χρειαστεί να ανεχτεί.

Και υπάρχει και μια ανοχή στην ανομία.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα που δίνεις φίλε,

μου έχει τύχει να στέκομαι επί ένα τέταρτο πρωινής κίνησης σε φανάρι με αριστερή στροφή

και όταν με τα πολλά κόκκινα βρίσκομαι κάποια στιγμή μπροστά

έρχεται η άλλη προσπερνώντας την ουρά από δεξιά και χώνεται πρώτη μούρη.

Μπροστά σε τροχονόμο που στέκεται στη διασταύρωση.

Κάνω στον τροχονόμο που παρακολουθεί αμέριμνος

και εκείνος

άντε να μην της κόψει κανένα κοστούμι , άντε και να μην της ελέγξει χαρτιά έτσι για τιμωρία

αντί τουλάχιστον να τη στείλει να συνεχίσει ευθεία πορεία που θα ήταν το ελάχιστο

λίγο βαριεστημένα λίγο για τα μάτια του κόσμου

κάνει επιδεικτικά μια παρατήρηση και την αφήνει για να συνεχίσει

κι ας είναι όπως όπως στη μέση.

Λοιπόν ποιό λες είναι το συμπέρασμα;

• Like 1

Μάλλον θα ήταν καλό γκομενάκι.

ναι κι ο μπάτσος άνθρωπος είναι την ώρα εκείνη...  :-D

αλλά δεν

μιλάμε για τον τύπο που επί ώρες έχει την καλύτερη θέα στη διασταύρωση

και βαριέται που ζει

άλλωστε δεν υφίσταται ποινή στον κώδικα για τους πονηρούς που χώνονται.

η λύση είναι μία : δεν λυπάσαι το αμάξι σου, συνεχίζεις την πορεία & αν ακουμπήσετε, φταίει !!!

• Like 1

Zio αλλο κ αυτο με τα καραβια....θες δε θες αυτοκολλητο...ενας απ τους λογους που δε θα βαλω ποτε (ή εστω τα πρωτα χρονια :P ) το golf :P

Κι αυτοι που χωνονται ειναι τραγικοι οπως επισης κατι μηχανακια που ενω εχεις βγαλει φλας να στριψεις, ερχονται απο την ιδια πλευρα να περασουν ευθεια

• Like 1

Στα πλαίσια της φιλοσοφίας του πληκτρολογίου πολλοί συζητάνε για την "καταστροφή" της περιουσίας (αυτοκινήτου) από το Χ αυτοκόλητο και είναι ιδιαίτερα άνετοι για το πιο είναι το σωστό (σε μια συμπεριφορά που ενδεχόμενα δεν τους αγγίζει).

Αν όμως αφήσουν το πληκτρολόγιο και βγουν μια βολτούλα να περπατήσουν είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξουν άποψη.

Αν μάλιστα βγουν με το νεογέννητο παιδί τους σε καρότσι (τους το εύχομαι) ή με τον εαυτό τους σε καρότσι (δεν το εύχομαι σε κανένα) τότε όχι μόνο θα αλλάξουν άποψη αλλά ενδεχόμενα να αφήσουν και την θεωρία των αυτοκόλητων και να προχωρήσουν στο "συνετισμό" της...κλειδιάς.

Δυστυχώς το μόνο που υπολογίζουν πολλοί "οδηγοί" (και όχι μόνο) είναι την περιουσία τους και τίποτα/κανένα άλλο.

Haris ολοι γνωριζουμε την ελληνικη πραγματικοτητα. Το να προχωρησουμε ομως στην αυτοδικια ειναι κατι σωστο? επειδη ο αλλος ειναι γαϊδουρι, εσυ θα γινεις το ιδιο;

Καταλαβαινεις οτι δε μπορει ο καθενας να το παιζει σεριφης και να κανει ο,τι θεωρει ΑΥΤΟΣ σωστο. Αν ειναι ετσι να μη περιοριστουμε στο "κλειδι" , ν αρχισουμε τις μάπες και γιατι οχι ακομα περαπερα...

• Like 1

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου.

Αλλά πραγματικά, πέρα από τις θεωρίες για το σωστό και το λάθος, προσπάθησε να μπεις και στη θέση του Χ ηλικιωμένου, του Ψ ανάπηρου ή της Ζ μάνας με καρότσι (μοιραία όλοι θα περάσουμε από κάποια από αυτές τις θέσεις, μακάρι όχι από την χειρότερη).

Για test drive πες στον εαυτό σου "σήμερα θα πάω στο supermarket με τα πόδια περπατώντας πάνω στο πεζοδρόμιο". Αν δεν γυρίσεις νευριασμένη κυριολεκτικά να με φτύσεις.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν τα "παίρνουμε" καθημερινά είναι επειδή δεν δίνουμε σημασία και κοιτάμε να κάνουμε απλά τη δουλειά μας θεωρώντας ότι δεν μας αφορά και έχοντας την "πολυτέλεια" να είμαστε πιο πολύ ευκίνητοι από ένα 80άρη (δεν φαντάζομαι ότι έχουμε πολλούς συνφορουμίτες σε αυτή την ηλικία).

Σαφέστατα και θέλω να κάνει το κράτος τη δουλειά του και όλα να λειτουργούν όπως πρέπει. Δεν είναι μέσα στις φιλοδοξίες μου να το παίζω...ρίνγκο. Αλλά αν δεν το κάνει κανείς, το λιγότερο που μπορείς είναι να δώσεις στον παρανομούντα ένα ελάχιστο σήμα. Έστω ένα απλό σήκωμα του υαλοκαθαριστήρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...