Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω πεσει με το sunny ετσι σε εναν φοιτητης ακομα!!το θυμαμαι σα σημερα το sunny δεν επαθε τιποτα μονο το χρωμα του audi που χτυπησα πηρε μπροστα στο προφυλακτηρα αντιθετα αυτουνου και η πορτα του οδηγου και η πισω πορτα εγινε που........

Δημοσ.

This just in

Μπήκαμε λεωφόρο Κύπρου από Βουλιαγμένης και προχωρούσαμε προς Ελληνικο. Έξω από το αστυνομικό τμήμα ένας είχε παρκάρει όπως να'ναι, με τον μισό κώλο του οχήματος να βγαίνει στην Κύπρου και να αφήνει ίσα-ίσα χώρο. Είχε ακούσει αρκετά καντήλια, λογικό. Περνάμε εμείς, εγώ ως συνοδηγός δε δίνω σημασία, ο τυπας μας στραβοκοιτάει, ανταποδίδουμε, και μετά από εμάς ξεπαρκάρει και συνεχίζει την ίδια πορεία με εμάς.

Προχωράμε και φτάνουμε στο φανάρι του Γαλαξία, για όποιον ξέρει. Εκεί το αριστερό ρεύμα της Κύπρου στρίβει αριστερά, προς Αργυρουπόλεως, και το δεξί συνεχίζει ευθεία. Καθόμαστε εμείς αριστερά, εκείνος δεξιά. Ανάβει φανάρι και για τους δυο και μαντέψτε τι κάνει ο ουγκανός; Ναι, από δεξιά στρίβει απότομα αριστερά και μας κόβει. Φρέναρε κιόλας στη μέση της στροφής με αποτέλεσμα να μας αφήσει στη μέση του αντίθετου ρεύματος της Κύπρου με το φανάρι να έχει πια κοκκινήσει. 100% επίτηδες, 100% δεν ήταν λάθος, 100% μετανιώνω που δεν οδηγούσα εγώ.

Και αναρωτιέμαι εγώ. Αν οδηγούσα εγώ και του είχα καρφωθεί στο πλάι (ανετότατα) στις πόσες μπουνιές έπρεπε να σταματήσω;

Edit: ντάξει, ξέρω ότι επάνω στα νεύρα μου (και στη σκέψη ότι θεωρώ απαράδεκτη μια τέτοια πράξη από οποιονδήποτε) μου βγαίνει το judge jury and executioner και γίνομαι εξίσου μαλάκας με κάτι τέτοιους... από την άλλη σκέφτομαι ότι αν κάτι τέτοιοι τύποι δεν την πάθουν, δεν θα μάθουν. Και χίλιες φορές να την πάθουν με λαμαρίνες, παρά να πάρουν κανέναν στο λαιμό τους.

Χαμένη υπόθεση είναι κάτι τέτοιοι. Νομίζω δεν πρόκειται να διορθωθούν. Έχουν θέματα γενικά, όχι μόνο στην οδήγηση

Δημοσ.

Χαμένη υπόθεση είναι κάτι τέτοιοι. Νομίζω δεν πρόκειται να διορθωθούν. Έχουν θέματα γενικά, όχι μόνο στην οδήγηση

Αυτό που λες είναι αλήθεια αλλα κάποτε κάποιος πρέπει να τους δείξει ότι αυτο που κάνουν δεν ειναι σωστό , μπορεί καποιοι να το καταλαβουν .Και περα απο αυτό απο κατι τέτοιους κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε .

Εγώ πάντως δίνω άπειρο respect σε αυτά τα παιδιά εδω

• Like 2
Δημοσ.

Aυτο με το αυτοκολλητο το σκεφτομαι να το κανω εδω και καιρο για τους γειτονες μου.. που παρκαρουν ΟΠΩΣ τους κα***σει οταν εχει χωρο.. τους ακουω καθε μερα οτι δεν βρισκουν να παρκαρουν στα σπιτια τους κοντα.. πως να βρεις οταν 11 στις 10 φορες εχεις παρκαρει σε διπλη θεση εσυ και αλλοι ποσοι! πλεων κανω και εγω το ιδιο... δε σεβομαι τιποτα.. οπως και αυτοι! Αν για καποιο λογο γυρισω μετα τις 10 το βραδυ θα παρκαρω σε αποσταση 5-6 λεπτων με τα ποδια..

Παντως γενικα.. τον τελευταιο καιρο κατι εχουν παθει στους δρομους η ειναι ιδεα μου? Ολο και περισσοτεροι βγαινουν και κανουν ο,τι θελουν.. καθε μερα αποφευγω και κατι..

• Like 1
Δημοσ.

εχουν και εδω στην Αθηνα ενα αυτοκολλητο το ειχαν κολλησει στο μπροστινο μου που ειχε παρκαρει σε ραμπα αναπηρων ελεγε ειμαι γαιδαρος και παρκαρω οπου θελω και το κολλανε στο παρμπριζ

Δημοσ.

Aυτο με το αυτοκολλητο το σκεφτομαι να το κανω εδω και καιρο για τους γειτονες μου.. που παρκαρουν ΟΠΩΣ τους κα***σει οταν εχει χωρο.. τους ακουω καθε μερα οτι δεν βρισκουν να παρκαρουν στα σπιτια τους κοντα.. πως να βρεις οταν 11 στις 10 φορες εχεις παρκαρει σε διπλη θεση εσυ και αλλοι ποσοι! πλεων κανω και εγω το ιδιο... δε σεβομαι τιποτα.. οπως και αυτοι! Αν για καποιο λογο γυρισω μετα τις 10 το βραδυ θα παρκαρω σε αποσταση 5-6 λεπτων με τα ποδια..

Παντως γενικα.. τον τελευταιο καιρο κατι εχουν παθει στους δρομους η ειναι ιδεα μου? Ολο και περισσοτεροι βγαινουν και κανουν ο,τι θελουν.. καθε μερα αποφευγω και κατι..

εχουν και εδω στην Αθηνα ενα αυτοκολλητο το ειχαν κολλησει στο μπροστινο μου που ειχε παρκαρει σε ραμπα αναπηρων ελεγε ειμαι γαιδαρος και παρκαρω οπου θελω και το κολλανε στο παρμπριζ

https://www.streetpanthers.gr/index.php/eshop/products

Δημοσ.

Αυτό που λες είναι αλήθεια αλλα κάποτε κάποιος πρέπει να τους δείξει ότι αυτο που κάνουν δεν ειναι σωστό , μπορεί καποιοι να το καταλαβουν .Και περα απο αυτό απο κατι τέτοιους κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε .

Εγώ πάντως δίνω άπειρο respect σε αυτά τα παιδιά εδω

Τον τρόπο βρίσκω λάθος, σίγουρα κάποιος πρέπει να τους βάλει μυαλό αλλά καλύτερα η αστυνομία ή τα δικαστήρια!

• Super Moderators
Δημοσ.

Τον τρόπο βρίσκω λάθος, σίγουρα κάποιος πρέπει να τους βάλει μυαλό αλλά καλύτερα η αστυνομία ή τα δικαστήρια!

Ειδικά στη Ρωσσία, δεν θα τους έχουν βάλει μυαλό πριν πεθάνουν από βαθιά γεράματα αυτά τα παιδιά :P

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχώς η αστυνομία δεν κάνει τίποτα στην περιοχή που μένω έχει μερικά συγκεκριμένα σημεία που γίνονται απίστευτες παραβάσεις που έχουν κοστίσει ζωές, έχουν γίνει αρκετές φορές καταγγελίες στο αστυνομικό τμήμα και κλασικά δεν κάνουν τίποτα !!.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...