Προς το περιεχόμενο

Επικίνδυνη Οδήγηση

ioankav

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω δει που τον κραζουν και σε αλλο φορουμ :P

περιεργο παντως μενω αργυρουπολη 20 χρονια και δεν τον εχω πετυχει ποτε.

Για τι ηλικια μιλαμε?

Παραξενο.. εγω 8/10 που ερχομαι Απο Ηλιουπολη τον βλεπω! :P 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολλοί Αργυρουπολίτες βλέπω μαζευτήκαμε. Να κανονίσουμε ρε παιδιά να πάμε για κάνα καφεδάκι. :P

Εγω λεω να μαζευτείτε να τον πάρετε με της πέτρες :P

• Like 7

• 5 μήνες μετά...

bump στο σχετικό-άσχετο θέμα για να μην ανοίγω άλλο. Από ότι καταλαβαίνω δεν έχει και πολύ νόημα να κάνεις καταγγελία για συγκεκριμένο οδηγό - συμπεριφορά. Για συνεχόμενες παραβάσεις που μπορείς να απευθυνθείς?

Εξηγούμαι : Πολύ κοντά στο σπίτι μου ( Γαλάτσι ) υπάρχει μονόδρομος που παραβιάζεται συνεχώς, 10 λεπτά να είσαι εκεί θα δεις 5 αυτοκίνητα να ανεβαίνουν ανάποδα. Νομίζω παλιότερα ήταν διπλής αλλά τον άλλαξαν καθώς είναι στενός ο δρόμος και όλοι πλέον πάνε ανάποδα.

Δεν ξέρω ποια είναι η λύση, ίσως να του αλλάξουν κατεύθυνση, πάντως κάτι πρέπει να γίνει γιατί όλο και κάποιος θα μαζέψει κανέναν και όχι τίποτα άλλο, κάπου είχα διαβάσει παλιότερα ότι δικαστήριο είχε δώσει σε ατύχημα συνυπαιτιότητα καθώς ήταν συνήθεια να πηγαίνουν ανάποδα στο στενό.

Όταν το κράτος ψάχνει λεφτά αντί να κόβει μισθούς και να βάζει αδικους φόρους να αρχίσει να ρίχνει πρόστιμα σε αυτούς που πάνε στα απαγορεύεται που περνάνε κόκκινο που πάνε διπλή σειρά στο φανάρι που πετάνε σκουπίδια στο δρόμο που καπνίζουν παράνομα κλπ

• Like 1

bump στο σχετικό-άσχετο θέμα για να μην ανοίγω άλλο. Από ότι καταλαβαίνω δεν έχει και πολύ νόημα να κάνεις καταγγελία για συγκεκριμένο οδηγό - συμπεριφορά. Για συνεχόμενες παραβάσεις που μπορείς να απευθυνθείς?

Εξηγούμαι : Πολύ κοντά στο σπίτι μου ( Γαλάτσι ) υπάρχει μονόδρομος που παραβιάζεται συνεχώς, 10 λεπτά να είσαι εκεί θα δεις 5 αυτοκίνητα να ανεβαίνουν ανάποδα. Νομίζω παλιότερα ήταν διπλής αλλά τον άλλαξαν καθώς είναι στενός ο δρόμος και όλοι πλέον πάνε ανάποδα.

Δεν ξέρω ποια είναι η λύση, ίσως να του αλλάξουν κατεύθυνση, πάντως κάτι πρέπει να γίνει γιατί όλο και κάποιος θα μαζέψει κανέναν και όχι τίποτα άλλο, κάπου είχα διαβάσει παλιότερα ότι δικαστήριο είχε δώσει σε ατύχημα συνυπαιτιότητα καθώς ήταν συνήθεια να πηγαίνουν ανάποδα στο στενό.

μαζευτείτε καμια 10αρια τουλαχιστον & μιληστε στο δημο ! ειναι διαδικασια για τη διορθωση της σημανσης αλλα θα γινει !

[...]κάπου είχα διαβάσει παλιότερα ότι δικαστήριο είχε δώσει σε ατύχημα συνυπαιτιότητα καθώς ήταν συνήθεια να πηγαίνουν ανάποδα στο στενό.

Δηλαδή για να καταλάβω:

Πήγαινε κάποιος κανονικά, ερχόταν ανάποδα ο άλλος, στουκάρανε, και το δικαστήριο έδωσε συνυπαιτιότητα στον πρώτο επειδή ήταν συνηθισμένο να πάνε ανάποδα;;;

Ελπίζω να κατάλαβα λάθος!

• Like 4

• 4 εβδομάδες αργότερα...

This just in

Μπήκαμε λεωφόρο Κύπρου από Βουλιαγμένης και προχωρούσαμε προς Ελληνικο. Έξω από το αστυνομικό τμήμα ένας είχε παρκάρει όπως να'ναι, με τον μισό κώλο του οχήματος να βγαίνει στην Κύπρου και να αφήνει ίσα-ίσα χώρο. Είχε ακούσει αρκετά καντήλια, λογικό. Περνάμε εμείς, εγώ ως συνοδηγός δε δίνω σημασία, ο τυπας μας στραβοκοιτάει, ανταποδίδουμε, και μετά από εμάς ξεπαρκάρει και συνεχίζει την ίδια πορεία με εμάς.

Προχωράμε και φτάνουμε στο φανάρι του Γαλαξία, για όποιον ξέρει. Εκεί το αριστερό ρεύμα της Κύπρου στρίβει αριστερά, προς Αργυρουπόλεως, και το δεξί συνεχίζει ευθεία. Καθόμαστε εμείς αριστερά, εκείνος δεξιά. Ανάβει φανάρι και για τους δυο και μαντέψτε τι κάνει ο ουγκανός; Ναι, από δεξιά στρίβει απότομα αριστερά και μας κόβει. Φρέναρε κιόλας στη μέση της στροφής με αποτέλεσμα να μας αφήσει στη μέση του αντίθετου ρεύματος της Κύπρου με το φανάρι να έχει πια κοκκινήσει. 100% επίτηδες, 100% δεν ήταν λάθος, 100% μετανιώνω που δεν οδηγούσα εγώ.

Και αναρωτιέμαι εγώ. Αν οδηγούσα εγώ και του είχα καρφωθεί στο πλάι (ανετότατα) στις πόσες μπουνιές έπρεπε να σταματήσω;

Edit: ντάξει, ξέρω ότι επάνω στα νεύρα μου (και στη σκέψη ότι θεωρώ απαράδεκτη μια τέτοια πράξη από οποιονδήποτε) μου βγαίνει το judge jury and executioner και γίνομαι εξίσου μαλάκας με κάτι τέτοιους... από την άλλη σκέφτομαι ότι αν κάτι τέτοιοι τύποι δεν την πάθουν, δεν θα μάθουν. Και χίλιες φορές να την πάθουν με λαμαρίνες, παρά να πάρουν κανέναν στο λαιμό τους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...