Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα συστημα 1156

INtel i-5 750 

asus p7h55-m

2x2 ram

80gb gdd

9600gt

Aerocool strike x one

Και μου δινουν

Asrock b85 pro3 

pentium g3220

4gb ram

80gb hdd

case Ενα απλο

Και 100 ευρω

αξιζει?Η οχι?

Δημοσ.

Από τι κατάλαβα μιλάς για πλήρη μονάδα. Μητρική και τροφοδοτικό ποια έχουν το καθένα?Χρήση?

Πάντως  ο i5 είναι 4πύρηνος και πολύ πιο αποδοτικός σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν όλους τους πυρήνες ενώ ο g3220 είναι 2πύρηνος και έχει καλύτερη απόδοση σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν 1 πυρήνα.

Από εκεί και πέρα παίζει και τι σκοπεύεις να κάνεις. Αν σκοπεύεις να παίζεις παιχνίδια θα πρέπει να ρίξεις λεφτά για vga.

Εγώ θα το έκανα μόνο αν σκόπευα να αλλάξω τον επεξεργαστή. Επίσης αν δεν κάνω λάθος η 9600gt είναι πιο δυνατή από την ενσωματωμένη.

Για μένα εξαρτάται από το τι μητρική και πιο σημαντικό τροφοδοτικό έχεις και τι σου δίνει.

Αν το σκέφτεσαι απλά και μόνο ως πιο καινούριο , με 100-110 ευρώ βάζεις αυτόν τον επεξεργαστή και μία μητρική καινούρια

Άσχετο, 80GB δίσκο που βρήκατε και βάλατε και οι δύο? Ελπίζω τουλάχιστον να είναι sata 2

Δημοσ.

Εγω εχω ενα κινεζικο εβολβεο 450

το αλλο παιδι ενα deer 600w

Επισης δεν ξερω τι σατα ειναι και λαθος μου λογο νυστας εγω εχω 250gb και επισης αυτος ατι χ1950χτ

Απο Games απλα λολ κ τετοια δεν με ενδιαφερει να ειναι στα φουλ

Δημοσ.

αν σκοπευεις σε αναβαθμιση στα κοντα θα μπορουσες να δοκιμασεις τη τυχη σου μιας και θα παρεις και 100 στο χερι

αλλιως δε θα εμπαινα σε αυτη τη διαδικασια

• Like 1
Δημοσ.

Τα deer είναι από τα χειρότερα.

Η 9600gt είναι πολύ πιο δυνατή από την χ1950 (εκτός σύγκρισης θα έλεγα)

Τώρα όπως σου είπα για εμένα απλά και μόνο για το πιο καινούριο socket δεν αξίζει.

Ο επεξεργαστής είναι "μικρός" και μητρική παίρνεις με 50 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...