vapits Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Έχω καταλήξει στην αγορά ενός εκ των δύο. Περίμενα να πω την αλήθεια και το G4 αλλά αν εξαιρέσουμε την κάμερα έχω απογοητευτεί... άσε που για το γούστο μου δεν βλέπεται. Είναι σαν εμετός Όπως είπα λοιπόν έχω καταλήξει στο S6. Είμαι κάτοχος S4 και έχω μπει στο δίλημμα για το εξής: α) Το edge είναι πανέμορφο και έχει το wow factor λόγο της curved (αν και λειτουργικά καμία η χρήση της). β) Η τιμή του Ελλάδα δεν είναι 100$ διαφορά αλλά 250+ με βάση τις τιμές του skroutz. γ) Το πρόβλημα είναι οτι το S4 είναι ίδιο με το απλό S6 (προφανώς όχι στα υλικά αλλά στην μπροστά πλευρά). Οπότε S6 που τη στιγμή που γράφω το topic έχει 575 ευρώ ή edge με 839;;; Για βοηθάτε
thodoris20s Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 S6 εννοείται και λόγω χρημάτων, αλλά κυρίως όσα βίντεο έχω δει στο youtube το edge σε εντυπωσιάζει την πρώτη βδομάδα επειδή είναι κάτι διαφορετικό αλλά μετά όλοι επιστρέφουν στο s6. δεν αξίζει να δώσεις 260 ευρώ παραπάνω για το edge. Παίρνεις και smartwatch με αυτά τα λεφτά.
hic_et_nunc Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Κι εγω σ αυτο το δίλημμα βρίσκομαι αλλά μαλλον θα παω για το S6 καθαρά και μονο λόγο τιμης. Το edge ειναι εντυπωσιακό αλλα πολλα τα λεφτα για ενα κινητο βρε παιδιά. Το S4 το εχω ακόμα και ειμαι σιγουρος οτι θα ικανοποιηθεις απ το S6 καθως πρόκειται για τεράστια αναβάθμιση σε ολα. Εγω ειμαι με το galaxy alpha 5 μηνες τωρα το οποίο ειναι εξαιρετικό και δεν εχω παράπονο κανένα αλλα αυτο το ρημαδομικροβιο δε μ αφήνει να ηρεμησω.
vapits Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 S6 εννοείται και λόγω χρημάτων, αλλά κυρίως όσα βίντεο έχω δει στο youtube το edge σε εντυπωσιάζει την πρώτη βδομάδα επειδή είναι κάτι διαφορετικό αλλά μετά όλοι επιστρέφουν στο s6. δεν αξίζει να δώσεις 260 ευρώ παραπάνω για το edge. Παίρνεις και smartwatch με αυτά τα λεφτά. Κώστα Βλαχάκη εσύ; 1
pan7266 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Το s6. Μην κάθεται το λάθος για το edge. Οκ ειναι πανέμορφο. Όμως σπάει πανεύκολα και δε σε καλύπτει στην εγγύηση. Και όπως ήδη θα γνωρίζετε ήδη λειτουργικά απλά δεν είναι. Ειναι απλά μόστρα των 260 ευρώ. Τίποτα παραπάνω. Sent from my iPhone using Insomnia
vapits Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Σε καλύπτει το συμβόλαιο του κινητού όμως (Red Vodafone ) btw έχω κι άλλο πρόβλημα, θέλω το Blue Topaz και δεν υπάρχει πουθενά.
thodoris20s Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Κώστα Βλαχάκη εσύ; χαχα πολύ καλό! Είδες τα ίδια βλέπουμε! όντως το άσπρο και το μπλε είναι και μένα τα αγαπημένα μου! Μάλλον θα πρέπει να περιμένεις κάνα δύο βδομάδες για να το φέρουν και τα σκρουτζομάγαζα το μπλε!
pan7266 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Α δεν το ήξερα αυτό για τον Vodafone. Αλλα παίζει να σου δίνει ανακατασκευασμένα αντί να στο επισκευάζει? cpu: Intel Core i7-5960X Haswell-E 8-Core 3.0GHz Motherboard: ASUS X99-A ATX DDR4 3000 SSD: OSZ PCIe ssd 500Gb Ram: G.SKILL Ripjaws X Series 32GB (4 x 8) DDR3 SDRAM DDR3 2133 Vga: GeForce GTX 980
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Το Edge κατα τη γνωμη μου ειναι απλα gimmick, ανεξαρτητως χρηματων. Οκ καλο wow factor, αλλα τις λειτουργιες του ποσο θα τις χρησιμοποιησεις? Πχ. στατιστικα ποσες φορες παιζει να εχεις το κινητο με την οθονη προς τα κατω και να βλεπεις απο το χρωμα της edge οθονης ποιος σε καλει και ποσο πιο βολικο ειναι απο το να το εχεις απλα με την οθονη προς τα πανω? Απο τη στιγμη που εισαι σε διλημμα πηγαινε στο απλο κατα τη γνωμη μου. Οφφτοπικ, αυτο που λετε για το red 1 τι παιζει? 1
vapits Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Οφφτοπικ, αυτο που λετε για το red 1 τι παιζει? Ουσιαστικά έχεις εγγύηση αν σου σπάσει, πέσει κάτω κτλ από τυχαία φθορά τα πάντα μέχρι και αντικατάσταση 2 φορές το χρόνο. Στο πολύ ακριβό πακέτο σου καλύπτει μέχρι και από υγρό βλάβη. Εγώ έχω το 1 και το έχω αξιοποιήσει 2 φορές, μια φορά σε βλάβη και μια σε σπάσιμο αντικατάσταση. ΒΕΕΕΕΒΑΙΑΑΑΑ τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να το έχεις αγοράσει από αυτούς (νομίζω).
DoYouNote Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Στην αρχή θεωρούσα το Edge τελείως άχρηστο και ίσως είναι αλλά κάνει το κινητό μοναδικό. Κι εγώ θα έπαιρνα το απλό λόγω τιμής όπως θα κάνω και στο Note 5 αλλά αν μου περίσσευαν ίσως προτιμούσα το Note 5 edge.
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 ΒΕΕΕΕΒΑΙΑΑΑΑ τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να το έχεις αγοράσει από αυτούς (νομίζω). Aαααα οκ, ετσι εχει νοημα. Θενξ Στην αρχή θεωρούσα το Edge τελείως άχρηστο και ίσως είναι αλλά κάνει το κινητό μοναδικό. Κι εγώ θα έπαιρνα το απλό λόγω τιμής όπως θα κάνω και στο Note 5 αλλά αν μου περίσσευαν ίσως προτιμούσα το Note 5 edge. Οντως το κανει μοναδικο, αλλα το απλο (οπως και στο Νοτε 4 που εχω) εχει καλυτερο grip κατα τη γνωμη μου.
GianniSM Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Παιδιά τα είδα στο public και έπαιξα λίγο μαζί του, πανέμορφο αλλά με δυσκολεύε στο κράτημα, νομίζω πως gimmick είναι παρά κάτι ουσιαστικό. Δεν το δούλεψα πολύ για να μπορώ να μιλήσω για την πρακτικότητα του, αλλά μου φάνηκε δύσχρηστο 1
StigmaX Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Το s6. Μην κάθεται το λάθος για το edge. Οκ ειναι πανέμορφο. Όμως σπάει πανεύκολα και δε σε καλύπτει στην εγγύηση. Και όπως ήδη θα γνωρίζετε ήδη λειτουργικά απλά δεν είναι. Ειναι απλά μόστρα των 260 ευρώ. Τίποτα παραπάνω. Sent from my iPhone using Insomnia Αν δεις συγκριτικό drop test με iPhone 6 όχι δεν σπάει... Θέλει φορτηγό από πάνω για να σπάσει. Και μιλάμε για πτώση από τα τρία μέτρα. Στο bending, στις 5.1 ίντσες πολύ ποιο δύσκολο να ασκηθει η ίδια δύναμη που μπορεί στο iPhone 6 plus λόγο της διαφοράς μεγέθους. Τώρα όσον αφορά το ερώτημα edge η όχι, η διαφορά τιμής είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να δικαιολογισει την αγορά του, πλην του wow factor. To s6 πέφτει σταθερά 10-15€ την ημέρα. Όταν δεις και σταθεροποιηθει η τιμή, λογικά στα 540-500 θα είναι μια πολύ καλή στιγμή να το αγοράσεις μιας και θα παραμείνει σταθερή για κανένα 5μηνο με πολύ μικρές αποκλίσεις. Το edge λογο περιορισμένης παραγωγής δεν το βλέπω να πέφτει... Σίγουρα θα έχει καλύτερη μεταπωληση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα βγάλεις τη διαφορά 250-300€ που θα έχουν οι δύο συσκευές. Προχωρά άφοβα στο απλό s6, η καλύτερη συσκευή που παρουσιάστηκε τα τελευταία χρόνια, ένα χρόνο μπροστά τεχνολογικά από τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Αν δεν δούμε και τπτ τρελό από Apple το φθινόπωρο, μιλάμε για την καλύτερη συσκευή. 1
vapits Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ναι σίγουρα @StigmaX. Η διαφορά αποκλειστικά για το wow factor είναι τεράστια και δεν αξίζει. Από την άλλη όλοι λίγο πολύ gadgetάκηδες είμαστε οπότε καταλαβαίνεις... Λογικά όμως θα πάω στο S6 (απλό). Θα περιμένω το Blue Topaz οπότε ελπίζω μέχρι τότε να έχει πέσει κι άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα