Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αλάνια. με απασχολεί κάτι τελευταία. βλέπω στο διαδίκτυο τα anti-theft προγράμματα που κυκλοφορούν και λεν πως εάν χάσεις το laptop σου μπορείς να το εντοπίσεις και τα λοιπά. Άντε και το έχω εγώ αυτό το πρόγραμμα στο laptop και κούφια η ώρα μου το κλέψουν. έχω ένα κωδικό για την είσοδο στο λογαριασμό μου στα windows. αρα οι ληστές δεν θα μπορούν να εισέλθουν. και φαντάζομαι το πρώτο πράγμα που θα κάνουν θα είναι format. άρα το πρόγραμμα αυτό δεν θα με βοηθήσει σε τίποτα, αφού για να μπεί σε λειτουργία θα πρέπει να ανοίξει κανονικά ο υπολογιστής, σωστά τα λέω;

περιμένω γνώμες και συμβουλές...

Δημοσ.

χωρίς να είμαι ειδικός.....

και κωδικό να έχεις στα windows ακόμα και 10χρονο σου το σπάει.

δε ξέρω πως δουλεύουν αυτά τα προγράμματα αλλά υποθέτω ότι ίσως στέλνουν την IP κάθε φορά που γίνεται σύνδεση στο internet στο mai σου, η το παρακολουθείς μέσω κάποιου account.

τώρα εγώ αν ήμουν κλέφτης το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν φορματ, ή μπορεί να άνοιγα τον υπολογιστή, χωρίς να τον συνδέσω στο νετ απλά για να δω τι έχει μέσα. Και αμέσως μετά φορματ και πέρασμα λειτουργικού. 

σίγουρα όμως πολλοί άσχετοι δε θα το σκεφτόντουσαν καν. οπότε σε αυτή τη περίπτωση αυτά τα προγράμματα ίσως βοηθούσαν.

βασικά ισχύει το ... από το τίποτα κάτι είναι και αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...