MrBananaz Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Λοιπον καλησπερα, απο μικρος μου αρεσε πολυ η μουσικη και θα ηθελα να μαθω τα βασικα (ονομασιες συστηματων, how to mix, να ξεχωριζω τα κακα απο τα καλα συστηματα κ.α.) βέβαια όποιος δεν εχει χρονο μπορει απλα να με βοηθησει ανεβαζοντας εστω ενα link για DJing ...
zitsos Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Τωρα φιλε μας ανηγεις ενα μεγαλο κεφαλαιο..πρωτα θα μας πεις εσει τη μηχανηματα εχεις...για mix..μηκτη pc κονσολα με τη παιζεις η θες να παιξεις..γιατι οτι και να σου πουμε αν δεν γινει πραξει χανετε..οπως το.pc και να σου μαθω να κανεις format αν δεν εχεις pc σου ειναι αχριστω...
MrBananaz Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δεν εχω μηχανήματα, για αυτον τον λογο ρωταω κιόλας... θα ηθελα να κομου προτεινετε μηχανηματα που θα ηταν καλα για αρχη και οσο θα ασχολουμαι περισσοτερο να αναβαθμιζω ... Επισης θα παρω και υπολογιστη στον οποιο θα κανω editing
zitsos Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Για να μπεις σε αυτο το χορο πρεπει να δωσεις ενα μεγαλο καιφαλεο για αρχη...λσπτοπ κονσολα μονιτορ κ.τ.λ..για κατι που αυριο ξηπνας και φρυγει...σκεψουτω...σορη αν σε κοβω αλλα παντου βλεπεις να πουλανε πραγματα για αυτον τον λογο... 1
MrBananaz Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Έχω ενα χιλιάρικο στην ακρη από τις δουλειες που εκανα το περσινο καλοκαιρι, ειναι ακριβο αθλημα αλλα το οποιο πληρωνει και καλα
giannis22k Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Γεια σου φιλε και απο εμενα.Με ολη μου την ορεξη για μουσικη ,επειδη και εγω επαιζα μουσικη οχι επεγγελματικα βεβαια και σε καμια περιπτωση δεν θα στο παιξω ιστορια...πρωτου αγορασεις ολα αυτα τα συστηματα η εστω και να τα αγορασεις με το καλο και επειδη πλεον ο καθενας "ασχετος"(συγνωμη και για την εκφραση) μπορει να κανει αλλαγες με ενα mac-traktordj πλεον(προσωπικα εγω μονο με cd επαιζα )καλο ειναι να ρωτησεις εαν εχεις φιλους που γνωριζουν το αθλημα να σου πουν καποια καποια πραγματα οσο αφορα την μιξη κομματιων.Θελω να πω με αυτο οτι ολα τα τραγουδια που ακουμε στη ζωη μας εχουν τα "μετρα"τους.Δεν μπορω να στο εξηγησω κιολας.Ελπιζω να ξεκινησεις με το δεξι και γιατι οχι και επεγγελματικα.Φιλικα γιαννης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα