Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, θελω ενα android γυρο στα 150ε που να παιρνει οτι πιο καινουργιο υπαρχει σε updates. Ειδα προς το moto e 2015 LTE. Υπαρχει καλυτερη επιλογη;

Δημοσ.

μπορεις μονος σου να περασεις οτι έκδοση θες οπου θες (ειχα βαλει kitkat στο sony tipo) αρκει να εχεις χρονο και υπομονη για να περασεις custom rom.

εχεις σκεφτει για μεταχειρισμένο; εγω προχτές πηρα το LG Optimus 4X HD P880 απο ενα μελος του insomnia στις αγγελιες.

μπορεις να βρεις και smartphones με υπολοιπο εγγύησης εαν ψαξεις καλα

Δημοσ.

φίλε όπως βλέπεις μόνο moto g...απο εκεί και πέρα τα υπόλοιπα updates και συγκεκριμένα το Android 6 που θα βγει του χρόνου δεν ξέρω κατά πόσο θα τα σηκώνει μεντο 1gb ram... προς το παρόν πάει σφαίρα... παρ'το ή βρες Nexus 5 μεταχειρισμένο

• Like 1
Δημοσ.

Το Moto G είναι σαν τα Nexus παίρνει τα updates πολύ γρήγορα, και είναι εξαιρετική συσκευή για κάτω από 200Ε. Μετά δυστυχώς αν δεν θες να μπλέξεις με ρουτ και κάστομ ρομς πρέπει να ανέβεις πολύ και να μας σε Nexus

• Like 1
Δημοσ.

Το Moto G είναι σαν τα Nexus παίρνει τα updates πολύ γρήγορα, και είναι εξαιρετική συσκευή για κάτω από 200Ε. Μετά δυστυχώς αν δεν θες να μπλέξεις με ρουτ και κάστομ ρομς πρέπει να ανέβεις πολύ και να μας σε Nexus

δικιο εχεις με τα nexus αλλα το 6 ειναι αθλιο για την τιμη του!

Δημοσ.

γιαυτό υπάρχει το φανταστικό 5άρι :D

Σορρυ αλλα σιγα μη παρω κινητο του 2013...

Ειναι μεγα fail για τη google να μη μπορει να μου προσφερει κατι στα 250-300 με stock android

Δημοσ.

Σορρυ αλλα σιγα μη παρω κινητο του 2013...

Ειναι μεγα fail για τη google να μη μπορει να μου προσφερει κατι στα 250-300 με stock android

Ναι φίλε μου είναι κινητο του 2013 όπως και το lg g2 άλλα σε απόδοση είναι καλύτερο και απο αυτα του 2014...ο snapdragon 800(που φορουσαν τα κινητα του 2013) με τον sd 801(δεν έχουν ουσιαστική διαφορα)

από εκεί και πέρα αν θες 5ρι ή Google δεν έβγαλε 5ρι γιατι υπάρχει και το moto x(350 ευρω για δες το

Δημοσ.

Ναι φίλε μου είναι κινητο του 2013 όπως και το lg g2 άλλα σε απόδοση είναι καλύτερο και απο αυτα του 2014...ο snapdragon 800(που φορουσαν τα κινητα του 2013) με τον sd 801(δεν έχουν ουσιαστική διαφορα)

από εκεί και πέρα αν θες 5ρι ή Google δεν έβγαλε 5ρι γιατι υπάρχει και το moto x(350 ευρω για δες το

Άθλιο δεν είναι το 6αρι, αλλά είναι πανάκριβο και τεράστιο. Σαν συσκευή είναι πολύ καλή.

Το 5αρι με την φτωχή του μπαταρία και κάμερα δεν με ψήνει, θεωρώ πιο καλή επιλογή το Moto G γιατί ενώ έχουν παρόμοιες αδυναμίες είναι πολύ φθηνότερο, και στην καθημερινή χρήση δεν θα ζοριστείς πουθενά.

• Like 1
Δημοσ.

Άθλιο δεν είναι το 6αρι, αλλά είναι πανάκριβο και τεράστιο. Σαν συσκευή είναι πολύ καλή.

Το 5αρι με την φτωχή του μπαταρία και κάμερα δεν με ψήνει, θεωρώ πιο καλή επιλογή το Moto G γιατί ενώ έχουν παρόμοιες αδυναμίες είναι πολύ φθηνότερο, και στην καθημερινή χρήση δεν θα ζοριστείς πουθενά.

καλά αν θεωρείς αθλιο το moto x τι να σου πω...Άθλιο μπορείς για την τιμή του να πάρει το moto g με 1 ram να το κάνει τι... απο την στιγμή που βλέπεις ότι τα κινητα τώρα βγαίνουν με 3-4ram θα πάρει κινητο με 1 του χρόνου το νέο λογισμικό της Google θα απαιτεί περισσότερη ram...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...