wantone Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Το laptop που σου έστειλαν διαφέρει αρκετά από το αρχικό: Έχει λειτουργικά (Win 7 pro και Win 8 pro). Δεν έχει dedicated κάρτα γραφικών. 'Εχει ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστή. Δεν έχει 5 usb 3, αλλά 3 usb 2 (σημαντική έλλειψη). Αντί για display port έχει hdmi, δεν έχει serial port ούτε port για docking station,αλλά έχει; μάλλον 3g modem. Το σημαντικότερο: έχει 1 χρόνο εγγύηση αντί για 3. http://www8.hp.com/gr/el/products/laptops/product-detail.html?oid=7256267#!tab=specs Για μένα, δαγκωτό το αρχικό laptop της προσφοράς... πρεπει να το γυρισει πισω. Χωρις USB 3.0 είναι απαραδεκτο. Καλα για την καρτα γραφικων αν δεν παιζεις παιχνίδια δεν χρειαζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiadas Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αυτος ειναι συμφωνα με τον p/n http://www.skroutz.gr/s/5759378/HP-650-i5-4210M-4GB-500GB.html 5 usb 3αρες εχει και display port Δώσε σωστά links για να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο, ποιο είναι το μοντέλο που σου έστειλαν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλά οι τύποι δεν παίζονται! Μ' αρέσει που λέγαμε ότι είναι σοβαροί!!! Εγώ πάντως τους έστειλα μια επιστολή αλλά απάντηση ακόμα δεν πήρα. . Επεξ/σία 3 Μαΐου 2015 από Jeronymo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalamaidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Hp probook 650 F1P87EA αυτο ειναι αλλα εχει 5 usb και displayport Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KRIKON Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αν του εστειλαν το μοντελο που λεει ο ιδιος ,ειναι πολυ μακρυα σαν μοντελα. Απο το κασωμα μεχρι την καρτα και την εγγυηση. Αλλα περα απο αυτο.Κανουμε πλακα ετσι?Τους δινω τα λεφτα μου και μου στελνουν κατι αλλο χωρις καν να με ρωτησουν? Κατσε ρε φιλε εγω το πηρα για την καρτα γραφικων και για τα 3 χρονια εγγυηση πχ. Αυτο που εγινε ειναι χειροτερο και απο το ακυρο κατα την γνωμη μου. Edit συμφωνα με το part number που δινεις το laptop ειναι αυτο αλλα δεν λεει πουθενα για 5 και display port. Edit 2 βρηκα σε ενα Ρωσικο site αυτο που οντως εχει 5 usb και dispay με το ιδιο number. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiadas Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Hp probook 650 F1P87EA αυτο ειναι αλλα εχει 5 usb και displayport Οι περιγραφές στο skroutz και στα ελληνικά καταστήματα αναφέρονται σε άλλο μοντέλο. Αυτό είναι το δικό σου: http://trustdeal.net/index.php/hikashop-menu-for-categories-listing/product/2383-hp-probook-650-f1p87ea Σημαντικό μειονέκτημα το 1 έτος εγγύησης, αν ισχύει η περιγραφή στο παραπάνω link. Για μένα, είναι dealbreaker το 1 έτος εγγύησης. Αν σου δώσουν 3 χρόνια κράτα το. (Δεν έχει dedicated κάρτα, αλλά αν δεν παίζεις παιχνίδια μικρό το κακό, έχεις όμως ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστή, 3G modem και άδειες χρήσης για Win 7 pro και Win 8 pro). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 φίλε μου που σου στείλανε άλλο λάπτοπ, αντί να κάθεσαι και να παιδεύεσαι πάρτους ένα τηλ και ρώτησε τους σχετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalamaidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τους πηρα ηδη και μου ειπαν οτι θα επικοινωνησουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Και η παρωδια συνεχιζεται. Παλι καλα που δεν παρελαβα δηλαδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τελικά μόνο ένας παρέλαβε και αυτός ότι νά ναι? Κανένας άλλος ρε παιδιά??Αν τον κρατήσεις πάντως αγόρασε και την 3ετή εγγύηση που πουλιέται ξέχωρα γιατι ΗΡ και ένας χρόνος εγγύηση είναι ρίσκο! Αν και τα pro είναι καλής ποιότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalamaidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μπα δεν αγοραζω εγγυηση. Θα επιδιωξω να μου στειλουν μια 4αρα ραμ σε αναπλυρωση της καρτας γραφικων που λειπει... Μου αρεσει το μηχανημα. Πολυ ποιοτητα. Παιχνιδια δεν παιζω, οποτε μονο σε επεξεργασια εικονας θα το ζοριζω. Πολυ βολικο το κατω καπακι που βγαινει με ενα κλιπ... Μια ωρα περασε και ακομα να επικοινωνησουν μαζι μου... Εχουν χασει την μπαλα Το βολτατζ συμβατης ραμ δεν το βλεπω μεσω του cpu-z. Πως μπορω να το δω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ίσως στην επικοινωνία να του τη δώσουνε αυτοί για να καλύψουν το λάθος τους(αν δε το αναφέρουν αυτοί μπορεί να το αναφέρει και να το ζητήσει ο φίλος μας), πάντως αν του τη δώσουνε τότε είναι μια χαρά, πέρα από την κάρτα γραφικών δεν έχει τίποτα αλλο αρνητικό και έχει + το λειτουργικό.Για τα χρήματα του είναι πολύ καλό, αν κάνανε αυτό αντιπρόταση σε όλους (με 3 χρόνια εγγύηση) θα ήταν πάρα πολύ τίμια κατά τη γνωμη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiadas Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μπα δεν αγοραζω εγγυηση. Θα επιδιωξω να μου στειλουν μια 4αρα ραμ σε αναπλυρωση της καρτας γραφικων που λειπει... Αν η εγγύηση που σου δίνουν είναι 1 έτος, καλύτερα να επιδιώξεις 3ετή εγγύηση.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 http://www.mywestnet.com/public/catalog/product?cid=010100&pid=00133241 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalamaidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Με βλεπετε που δεν κραζω ακομα και τωρα... Η πλαστικουρα lenovo καμια σχεση με την ποιοτητα του pro. Οταν θα εχω νεα απο το site θα ενημερωσω. Αν μη τι αλλο πιστευω οτι θα επανορθωσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα