dalamaidis Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εσύ το παίζεις cool Καλα δεν το συνεχιζω. Ουτε ενα ευχαριστω δεν ειπατε στο παιδι που ανακαλυψε την προσφορα και τωρα εμφανιστικατε. Αυτο μου λεει πολλα. Καλη επιτυχια στο αγωνα σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Πρώτα αρνητική (και στο σκρουτζ και τηλεφωνικά στους ιδιους) και βλέπουμε. Έχει αποδειχθεί ότι οι αξιολογήσεις είναι το παν γι' αυτούς Εκβιαστικά δε θα βγείς κερδισμένος στη ζωή, να το ξέρεις αυτό. Καλή τύχη. Καλη επιτυχια στο αγωνα σου όπως αναφέρθηκε και παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
germants Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει... ρώτησε ο συμφορουμιτης τι προτείνουμε και απάντησα. Προσωπικά μόνο έτσι έχω δει προκοπή έως τώρα. Εσενα αν σου τύχει κάτι ανάλογο, πάρτο αλλιώς και παρακαλα τους. Θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθουν να λειτουργούν με τους κανόνες του eshop και να εκσυγχρονιστουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Προσωπικά μια πίεση προς αυτούς για προσφορά ενός παρεμφερούς μοντέλου θα με έβρισκε πιο σύμφωνο. Το θέμα είναι ότι πρέπει να γίνει με μαζικό τρόπο. πχ να μαζευτούμε όλοι και να τους στείλουμε μια επιστολή. Το να τους κράζουμε από τη στιγμή που έκαναν φιλότιμες προσπάθειες να βοηθήσουν δεν το βρισκω σωστό. Αν και μετά τη μαζική επιστολή δε βρεθεί μια συμφέρουσα λύση τοτε βλέπουμε. Αλήθεια, αυτοί που τώρα το παίζουν υπεράνω (αν και δε διαφωνώ εντελώς μαζί τους) στην αντίστοιχη φάση με τις τηλεοράσεις δεν είχαν σηκώσει αρνητική κριτική στο skroutz?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εβαλα στον τιτλο το "ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ" διπλα στο "ΤΕΛΟΣ", μιας και διαβαζω ότι εχουν πεσει πολλα εδώ και ωρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
searius Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ληπον παιδια προτιμώ αυτό το μοντέλο καλύτερα http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/laptop-hp-probook-650-g1-(i3-4000m-4gb-500gb) Για αντικατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Προσωπικά μια πίεση προς αυτούς για προσφορά ενός παρεμφερούς μοντέλου θα με έβρισκε πιο σύμφωνο. Το θέμα είναι ότι πρέπει να γίνει με μαζικό τρόπο. πχ να μαζευτούμε όλοι και να τους στείλουμε μια επιστολή. Το να τους κράζουμε από τη στιγμή που έκαναν φιλότιμες προσπάθειες να βοηθήσουν δεν το βρισκω σωστό. Αν και μετά τη μαζική επιστολή δε βρεθεί μια συμφέρουσα λύση τοτε βλέπουμε. Αλήθεια, αυτοί που τώρα το παίζουν υπεράνω (αν και δε διαφωνώ εντελώς μαζί τους) στην αντίστοιχη φάση με τις τηλεοράσεις δεν είχαν σηκώσει αρνητική κριτική στο skroutz?? Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες. Αυτο μου φαινεται και μενα πιο σωστο. Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει τπτ παρεμφερες στο site τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ληπον παιδια προτιμώ αυτό το μοντέλο καλύτερα http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/laptop-hp-probook-650-g1-(i3-4000m-4gb-500gb) Για αντικατάσταση και εγω προτιμώ ενα macbook pro retina, με τα 16 γιγα μνημης ομως οχι με 8... φυσικα και δε γινεται να δώσουν κατι που ειναι σχεδόν στη διπλασια τιμη απο το προιόν που παραγγείλατε... κριμα παντως που δεν εξυπηρετησε (αν και θεωρω οτι κανει θα κανει) γιατι ήταν πολύ καλη ευκαιρία και τα probook ειναι τιμια μηχανήματα που αξίζουν μεχρι και το τελευταίο ευρώ τους... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 και εγω προτιμώ ενα macbook pro retina, με τα 16 γιγα μνημης ομως οχι με 8... φυσικα και δε γινεται να δώσουν κατι που ειναι σχεδόν στη διπλασια τιμη απο το προιόν που παραγγείλατε... κριμα παντως που δεν εξυπηρετησε (αν και θεωρω οτι κανει θα κανει) γιατι ήταν πολύ καλη ευκαιρία και τα probook ειναι τιμια μηχανήματα που αξίζουν μεχρι και το τελευταίο ευρώ τους... Μπορει να ειναι σχεδον στη διπλασια τιμη αλλα στα χαρακτηριστικα ειναι αρκετα πιο κατω. Το μονο που εχει παραπανω ειναι τα windows. Pro ξε pro εγω δεν θα το παιρνα αυτο στα 450 παντως ασχετως αν εχει αρχικη 800-900 ή 1000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Η πραγματική τιμή του υπολογιστή της αρχικής προσφοράς ποιά είναι?? Σίγουρα δεν είναι αυτή του μοντέλου που προτείνουν για ανταλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Κατα την γνωμη μου οσοι εκαναν παραγγελια σε κατασταση "Κατοπιν παραγγελιας" δεν εχει νοημα να αρχισουν τις αρνητικες κριτικες κτλ... Κατοπιν παραγγελιας ειναι ακριβως αυτο, κανε εσυ την παραγγελια σου και ααααν βρουμε τιποτα στην αποθηκη ή στον προμηθευτη μπορει και να σε καλυψουμε, δεν σημαινει οτι θα καληφθει η παραγγελια σιγουρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Κατόπιν παραγγελίας σημαίνει ότι ξέρω ότι η αποθήκη έχει άλλα 50 κομμάτια και θα τα φέρω με μια καθυστέριση 2-3 ημερών. Δε σημαίνει κάντε κορόιδα παραγγελία και εμείς θα γελάμε με εσάς και θα σας προτείνουμε να πάρετε ότι σαβούρα υπερτιμημένη έχουμε στην αποθήκη ή θα σου δώσω δωροεπιταγή 50Ε για να κάνω ένα ξέπλυμα χρημάτων εντός της εταιρίας μου και ίσως και κάποια φοροδιαφυγή. Απο τη στιγμή που δεν είχαν απόθεμα έπρεπε το σύστημα να μη προχωράει σε παραγγελία. Στην τελική γιατί να μη σκεφτώ ότι το κάνουν για διαφήμιση ή πολύ χειρότερα για να αποκτήσουν πρόσβαση στις πιστωτικές κάρτες που βάζουν κάποιοι?? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiadas Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Κατα την γνωμη μου οσοι εκαναν παραγγελια σε κατασταση "Κατοπιν παραγγελιας" δεν εχει νοημα να αρχισουν τις αρνητικες κριτικες κτλ... Κατοπιν παραγγελιας ειναι ακριβως αυτο, κανε εσυ την παραγγελια σου και ααααν βρουμε τιποτα στην αποθηκη ή στον προμηθευτη μπορει και να σε καλυψουμε, δεν σημαινει οτι θα καληφθει η παραγγελια σιγουρα... Εν μέρει ίσως να είχες δίκιο, αν η ιστοσελίδα ήταν ξεχασμένη. Ωστόσο το status του προϊόντος άλλαξε κάμποσες φορές από παράδοση σε μια μέρα σε κατόπιν παραγγελίας και αντίστροφα, γεγονός που δείχνει ότι μάλλον η ιστοσελίδα ήταν υπό παρακολούθηση. Επίσης μέχρι τώρα μόνο ένα μέλος του insomnia έχει επιβεβαιώσει πρόθεση εκτέλεσης παραγγελίας από την πλευρά του You. Σε περίπτωση πραγματικού λάθους -είτε στην τιμή είτε στην ενημέρωση διαθεσιμότητας- το κατάστημα, αν και λειτουργεί ερασιτεχνικά, όπως σχεδόν όλα τα ελληνικά καταστήματα, προσπαθεί να επανορθώσει και οι αρνητικές είναι περιττές.Σε περίπτωση δόλου όμως και παραπλάνησης καταναλωτών φυσικά και δεν ισχύει το ίδιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Eίχα παραγγείλει δύο, ένα "με παράδοση σε μια μέρα" & ένα "κατόπιν παραγγελίας", έφαγα άκυρο και στα δύο, μου πρότειναν βέβαια αυτό που πρότειναν και στους άλλους (προϊόν 284843 στα 449,69€ ή δωροεπιταγή 50€), αν και οι εξηγήσεις τους ήταν αρκετά αληθοφανείς και όχι τραβηγμένες από τα μαλιά τους έκραξα όσο γινόταν πιό ευγενικά και μετά από λίγη ώρα -κατόπιν απαίτησης μου- μου έστειλαν e-mail με τις ίδιες προτάσεις + μία επιπλέον: Eπειδή είμαι λέει παλιός πελάτης να διαλέξω από τον κατάλογο τους κάτι που μ' ενδιαφέρει (χωρίς να διευκρινίζει όμως τι) και θα τα βρούμε στην τιμή.... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2015 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει αναφερθεί, η δωροεπιταγή των 50Ε που σας δίνουν, είναι άνευ ορίου στο ύψος/ποσό αγοράς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα