Jeronymo Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εφαγα και εγώ το άκυρό μου. Ζήτησα να παραγγείλουν και ας περιμένω κάποιο διάστημα αλλά δε γίνεται. μου πρότειναν το laptop που δίνουν και στους άλλους με 450Ε ή τη δωροεπιταγή αλλά δε δεχτηκα. Μου είπαν να το σκεφτώ ως αύριο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Θα το παρει άραγε κανεις..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δεν εχω καταλαβει, ακυρο εριξαν σε ολους η στις παραγγελιες που εδειχνε κατοπιν παραγγελιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ωραίο κόλπο πάντως για να μαζέψουν πελατάκια. Πουλάμε 2-3 υπολογιστές σε πολύ καλή τιμή, και με τους υπόλοιπους, διαπραγματευόμαστε έναν άλλο (που όπως μου είπαν τον είχαν σε προσφορά πριν μερικές μέρες) ή δίνουμε δωροεπιταγές (δηλαδή χρήματα που γυρίζουν πάλι σε αυτούς. Βέβαια ευγενικότατη η κοπέλλα και στην τελική κάτι δίνουν τόσα και τόσα άλλα e-shops το παίζαν εντελώς κκινέζοι σε παρόμοιες περιπτώσεις. Αν είναι όμως πρέπει να οργανωθούμε είτε να αντιδράσουμε μαζικά είτε να το αφήσουμε το θέμα. Πιστεύω ότι με μια μαζική αντίδραση ίσως πετύχουμε κάτι καλύτερο. Ήδη με την αρνηση μου να δεχτώ μου πρότειναν να βρώ κάποιο άλλο μοντέλο που ίσως με ενδιαφέρει και να το συζητήσουμε αύριο. Το θέμα είναι ότι δε βρίσκω κάτι καλό. Ένα Toshiba με i3 M βρισκω αλλά όχι πολύ καλό πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalamaidis Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Λογικα εγω παραλαμβανω αυριο.3 φορες το επιβεβαιωσα με αυτα που βλεπω... Βρισκω τις αντιδρασεις μη λογικες. Μια χαρα φερεται το καταστημα εντιμα και υπευθυνα με σεβασμο. Θα το ελεγα ακομα και αν με ακυρωναν. Εχει αποδειξει οτι κανει οτι καλυτερο για να επανορθωσει ενα μαζικο κυμα παραγγελιων που δεν μπορει να εξυπηρετησει. Στην τελικη στο κατοπιν παραγγελειας ανεφερε σαφεστατα οτι δεν ειναι σιγουρο πως υπαρχει αποθεμα και πως εξαρταται απο τον προμηθευτη. Αυτα που λετε τεκμηριωνουν την αποψη μου. Καταλαβαινω το ξενερωμα, αλλα δεν αξιζει στο you.gr αυτη η κριτικη, ποσο μαλλον απο αυτο το forum που ουσιαστικα μας εδωσε με ζημια (λογικα) τοσες τηλεορασεις το καλοκαιρι μονο και μονο για να φανει υπευθυνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
germants Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εφόσον δεχόταν παραγγελίες μια χαρά φταίει το you.gr και να εισπράξει τις αρνητικές του να στρώσει... ας φτιάξουν το σύστημά τους να ενημερώνεται ταχύτερα, eshop ειναι! @dalamaidis Μας τα είπαν και άλλοι αυτά... Ας έτρωγες το άκυρο και να δω τι θα λεγες μετά, επειδή είσαι πολύ cool γι' αυτό το επιβεβαιώσες 3 φορές ότι θα παραλάβεις, που να μην ήσουν κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Προσωπικά θα πήγαινα σε ΗΡ μόνο στην περίπτωση των probook και γι αυτό έκανα παραγγελία. Διαφορετικά θα έπερνα κάτι άλλο. Προσφορές σαν αυτή που δίνουν τώρα νομίζω ότι μπορείς να πετύχεις αμα περιμένεις και το ψάχνεις το θέμα. Το θέμα είναι αν μπορούμε να πιέσουμε να φέρουν το ίδιο μοντέλο και ας περιμένουμε έστω μερικές μέρες Αυτό ακριβώς. HP μόνο στα business μοντέλα της. Όσο για το του καταστήματος, εφόσον έδωσε δωροεπιταγή 50 ευρώ, αν ισχύει για οποιαδήποτε αγορά, εκμεταλλευτείτε την για κάτι που να συμφέρει να αγοράσετε. Λογικό το βρίσκω να μην είναι προσφορά για όλους, η προσφορά ήταν 0day και η τιμή αυτή ήταν σημαντικά πιο χαμηλά κι από του εξωτερικού σε όλες τις χώρες. Τί περιμένατε? Να φέρει και να δώσει 10 container πιο κάτω από όσο αγοράζει? Αυτό που δε βρίσκω από την άλλη μεριά λογικό είναι να μην υπάρχει real time stock availability ώστε να κατέβει ή να κλειδώσει το σύστημα παραγγελιοληψίας μόλις περάσει το όριο του στόκ ασφαλείας (π.χ. 10-20 τεμάχια). Έτσι θα αποφεύγονταν οι όποιες παρεξηγήσεις από όσους παρείγγειλαν αργότερα. Μεγεία σε όσους (λιγοστούς) παραλάβουν και καλή αξιοποίηση της δωροεπιταγής από τους υπόλοιπους. Θεωρώ ότι παρόλη τη χαζομάρα στο σύστημα παραγγελιοληψίας, το κατάστημα έπραξε τα δέοντα για να βοηθήσει, παρά να σκάσει σε όλους άκυρα όπως κάνουν οι υπόλοιποι. Σίγουρα δεν είναι η ιδανικότερη λύση, είναι όμως σεβαστή και δείχνει επαγγελματισμό στις δύσκολες μέρες του εμπορίου. Γνώμη μου πάντα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiadas Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Αυτή η ιστορία -κάνω παραγγελία και ποιος ξέρει αν θα παραλάβω-πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή. Τόσο δύσκολο είναι να δέχονται τόσες παραγγελίες όσες και το απόθεμά τους; Δεν θέλω τα καταστήματα να πουλάνε με ζημιά, αλλά να οργανωθούν - αυτό θεωρώ σεβασμό προς τον πελάτη. Τώρα η λογική λάθος τιμή-έλλειψη προϊόντος-αντιπρόταση υποδυέστερη-δωροεπιταγές κτλ. για μένα δεν συνάδει με επαγγελματική συμπεριφορά, αφού επαναλαμβάνεται αρκετά συχνά από αρκετά καταστήματα. Τυχαίο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Υπάρχει κανείς άλλος εκτός απο τον dalaimaidis που θα παραλάβει ή τελικά μόνο έναν - δύο είχαν στοκ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Αυτή η ιστορία -κάνω παραγγελία και ποιος ξέρει αν θα παραλάβω-πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή. Τόσο δύσκολο είναι να δέχονται τόσες παραγγελίες όσες και το απόθεμά τους; Δεν θέλω τα καταστήματα να πουλάνε με ζημιά, αλλά να οργανωθούν - αυτό θεωρώ σεβασμό προς τον πελάτη. Τώρα η λογική λάθος τιμή-έλλειψη προϊόντος-αντιπρόταση υποδυέστερη-δωροεπιταγές κτλ. για μένα δεν συνάδει με επαγγελματική συμπεριφορά, αφού επαναλαμβάνεται αρκετά συχνά από αρκετά καταστήματα. Τυχαίο; Το υπογραμμισμένο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Έχεις απόλυτο δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalamaidis Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εφόσον δεχόταν παραγγελίες μια χαρά φταίει το you.gr και να εισπράξει τις αρνητικές του να στρώσει... ας φτιάξουν το σύστημά τους να ενημερώνεται ταχύτερα, eshop ειναι! @dalamaidis Μας τα είπαν και άλλοι αυτά... Ας έτρωγες το άκυρο και να δω τι θα λεγες μετά, επειδή είσαι πολύ cool γι' αυτό το επιβεβαιώσες 3 φορές ότι θα παραλάβεις, που να μην ήσουν κιόλας ποιος σου το επαιξε κουλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
germants Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Βρισκω τις αντιδρασεις μη λογικες. Μια χαρα φερεται το καταστημα εντιμα και υπευθυνα με σεβασμο. Θα το ελεγα ακομα και αν με ακυρωναν Εσύ το παίζεις cool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiti Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 καλησπέρα επειδή δεν το πρόλαβα ούτε εγώ παρήγγειλα σήμερα το πρωί το http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-essential-g510-156-intel-core-i5-4210m-4gb-1tb-free-dos-p-PER.910444 επειδή το προπλήρωσα και θα πάω την Τετάρτη να το παραλάβω από τα γραφεία τους (αλλά δεν το θέλω τελικά) , όποιος το θέλει του την δίνω την παραγγελία μου με 400ευρώ (από ότι είδα έχει 2 χρόνια εγγυηση και ο I5 είναι Μ με υψηλά Mhz) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Τι έγινε ρε παιδιά αντί να δούμε τι θα κάνουμε με το you τα βάλαμε με τον dalamaidis. Λοιπόν τι προτείνετε? Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα υπάρχει η δυνατότητα έστω και με μια καθυστέριση να γίνει παραγγελία από την ΗΡ. Συμφωνείτε ή να κυνηγήσουμε μια άλλη λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
germants Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Πρώτα αρνητική (και στο σκρουτζ και τηλεφωνικά στους ιδιους) και βλέπουμε. Έχει αποδειχθεί ότι οι αξιολογήσεις είναι το παν γι' αυτούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα