StormGr Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εσκασε το τηλεφωνημα για το ακυρο παιδες. Ειχα παραγγειλει ξημερωματα κυριακης κατα τις 3. Δεν θα το ξαναφερουνε λενε οποτε μου προτεινανε το http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/laptop-hp-15-r119nv-%28i5-4210u-4gb-1tb-gt820m%29-k2v4στα 450 αλλα εχει χαλια επεξεργαστη, ή μια δωροεπιταγη των 50 ευρω.... Χαλια
evkar Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 τώρα αν τους χαρακτηρίσει κανείς κλασσικούς "παπατζήδες" κινδυνεύει να φάει "μπαν" από τους admins ή θα έχει δίκιο? Ελλάδα , το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει !!!!!!
dim_k Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εσκασε το τηλεφωνημα για το ακυρο παιδες. Ειχα παραγγειλει ξημερωματα κυριακης κατα τις 3. Δεν θα το ξαναφερουνε λενε οποτε μου προτεινανε το http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/laptop-hp-15-r119nv-%28i5-4210u-4gb-1tb-gt820m%29-k2v4στα 450 αλλα εχει χαλια επεξεργαστη, ή μια δωροεπιταγη των 50 ευρω.... Χαλια Το αντιθετο, νομιζω οτι φερονται επαγγελματικα. Μια χαρα ειναι το μηχανημα για 450 ευρω
aiadas Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εσκασε το τηλεφωνημα για το ακυρο παιδες. Ειχα παραγγειλει ξημερωματα κυριακης κατα τις 3. Δεν θα το ξαναφερουνε λενε οποτε μου προτεινανε το http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/laptop-hp-15-r119nv-%28i5-4210u-4gb-1tb-gt820m%29-k2v4στα 450 αλλα εχει χαλια επεξεργαστη, ή μια δωροεπιταγη των 50 ευρω.... Χαλια Μια από τα ίδια, για παραγγελία βράδυ Σαββάτου 10:15... Ευχαριστώ τον topic starter για τον εντοπισμό μιας καλής προσφοράς, αν και μάλλον δεν θα την καρπωθούμε όλοι. Πάντως εν έτει 2015 είναι απαράδεκτο ηλεκτρονικά καταστήματα να είναι τόσο πίσω στη σύνδεση διαθεσιμότητας προιόντων και παραγγελιών. Η σελίδα ήταν διαθέσιμη μέχρι και μεσημέρι Κυριακής, θα έπρεπε να μην γίνονται παραγγελίες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Το amazon π.χ. δέχεται παραγγελίες με ακρίβεια ακριβώς ενός προιόντος...
eddie1996 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μια από τα ίδια, για παραγγελία βράδυ Σαββάτου 10:15... Ευχαριστώ τον topic starter για τον εντοπισμό μιας καλής προσφοράς, αν και μάλλον δεν θα την καρπωθούμε όλοι. Πάντως εν έτει 2015 είναι απαράδεκτο ηλεκτρονικά καταστήματα να είναι τόσο πίσω στη σύνδεση διαθεσιμότητας προιόντων και παραγγελιών. Η σελίδα ήταν διαθέσιμη μέχρι και μεσημέρι Κυριακής, θα έπρεπε να μην γίνονται παραγγελίες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Το amazon π.χ. δέχεται παραγγελίες με ακρίβεια ακριβώς ενός προιόντος... Εσκασε το τηλεφωνημα για το ακυρο παιδες. Ειχα παραγγειλει ξημερωματα κυριακης κατα τις 3. Δεν θα το ξαναφερουνε λενε οποτε μου προτεινανε το http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/laptop-hp-15-r119nv-%28i5-4210u-4gb-1tb-gt820m%29-k2v4στα 450 αλλα εχει χαλια επεξεργαστη, ή μια δωροεπιταγη των 50 ευρω.... Χαλια Μισό ρε παιδιά. Σαν μηχάνημα δεν ξέρω τι παίζει δηλαδή αλλά νομίζω ότι αξίζει στα 450 με Ι5 πάλι. Αλλά και να μην το θέλετε σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε μια δωροεπιτταγή για το μέλλον 50 ευρώ και να σας επιστρέψει τα λεφτά από το laptop. Δεν νομίζω να υπάρχει μαγαζί που να κάνει αντιπρόταση με άλλο μηχάνημα ή με δωροεπιταγή σε περίπτωση που δεν θέλετε μηχάνημα. Τα περισσότερα μαγαζιά ρίχνουν κατευθείαν άκυρο με ένα συγνώμη και τέλος. 1
sa1901 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Άκυρο και σε μένα. Έκανα παραγγελία μετά τον StormGr. Δωροεπιταγή δεν μου πρότειναν ούτε και την ίδια τιμή απ' ό,τι βλέπω. 479 ευρώ για το λάπτοτ που αναφέρθηκε. Τελικά θα παραλάβει κανείς ή απλά κουβεντιάζουμε;
swtos_chem Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά κι εμένα τηλέφωνο για άκυρο και πρόταση για το εν λόγο hp(που πιστεύω δεν αξίζει) ή δωροεπιταγή 50Ε. μάλλον προς τη δωροεπιταγή σκέφτομαι να κινηθώ..
StormGr Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Aν ητανε ο λαπτοπ που προσφερανε με 4210m δεν θα το σκεφτομουν και πολυ, τωρα ομως που ειναι με U στο τελος, το σκεφτομαι, απο οτι εχω διαβασει και απο οτι λενε εδω τα παιδια οι λαπτοπ με U στο τελος δεν αξιζουνε. Ας μας πουνε και αυτοι που ξερουν καλυτερα. Επισης δεν ξερω αυτο το λαπτοπ τι λεει απο κατασκευη κλπ.
Jeronymo Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Προσωπικά θα πήγαινα σε ΗΡ μόνο στην περίπτωση των probook και γι αυτό έκανα παραγγελία. Διαφορετικά θα έπερνα κάτι άλλο. Προσφορές σαν αυτή που δίνουν τώρα νομίζω ότι μπορείς να πετύχεις αμα περιμένεις και το ψάχνεις το θέμα. Το θέμα είναι αν μπορούμε να πιέσουμε να φέρουν το ίδιο μοντέλο και ας περιμένουμε έστω μερικές μέρες 1
aiadas Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Παιδιά, για μένα δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2 laptops. Το αρχικό είναι επαγγελματικό με 3 χρόνια εγγύηση και άλλη ποιότητα κατασκευής. Έχω καεί από laptop hp και δεν υπάρχει περίπτωση να δεχόμουν laptop με ένα χρόνο εγγύηση, ακόμα κι αν είχε καλύτερα χαρακτηριστικά.... 1
searius Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δεν εχει καμηα σχεση το U με το M ! Είναι άλλο επίπεδο !
dim_k Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Απο οτι ξερω ειναι δισευρετα πλεον μηχανιματα με παρομοιο επεξεργαστη. Ολοι πανε προς u... O lenovo του eshop πλεον μονο με τον i5 4210M
Jeronymo Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 νομίζω ότι το καλύτερο είναι η πίεση. Από ότι βλέπω και στο παλαιότερο θέμα με τις F&U τηλεοράσεις στην αρχή το έπαιξαν κινέζοι, αλλά μετά τις πρώτες κριτικές στο skroutz υποχώρησαν και τελικά προχώρησαν σε ικανοποίηση των παραγγελιών. Γιατί στη δική μας περίπτωση πρέπει να δεχτούμε τα 50Ε? Η ΗΡ δεν έχει σταματήσει να βγάζει το μοντέλο, επομένως ο προμηθευτής τους μπορεί να κάνει νέα παραγγελία.
dim_k Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Το θεμα εδω ειναι η διαθεσημοτητα της αντιπροσωπιας. Στις f&u ειμασταν τυχεροι που τις φερνει ελληνας και τις βαφτιζει. Οσο και να πιεσουμε απο την στιγμη που ειναι ξεστοκαρισμενο γενικα (ακομα και σε ξενα site) δεν προκειται να βρεθει ακρη νομιζω
searius Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Παιδια ειδα ενα αντίστοιχο προϊόν και μετα απο 30 λεπτά δεν υπάρχει πλεον : http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/laptop-hp-650-(i5-4210m-4gb-500gb)-f1p87ea Τυχαιω δε νομίζω ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα