Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προστέθηκε στον τίτλο η ένδειξη [ΤΕΛΟΣ].

Από όσους προχώρησαν και το παρείγγειλαν, αν/όταν το παραλάβουν δε νομίζω να θελήσει κανείς να το αποχωριστεί...

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από όσους προχώρησαν και το παρείγγειλαν, αν/όταν το παραλάβουν δε νομίζω να θελήσει κανείς να το αποχωριστεί...

..εκτός από όσους το βάλουν στις αγγελίες με το γνωστό καπέλο..  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια και το λενοβο του e-shop ασχημο ειναι? ιδιο και καλυτερο επεξεργαστη εχει με 20 ευρω πιο πανω. Απλα εγω παρηγγειλα τον HP για την υποτιθεμενη ποιοτητα κατασκευης και την μαλλον λιγο καλυτερη καρτα γραφικων του.

Και βαζω τα μαλλον και τα υποτιθεται γιατι 1) δεν τον εχω πιασει στα χερια μου 2) δεν ξερω και πολλα απο λαπτοπ (δεν ειχα ποτε)

Oι 3 απαντησεις απο κατω εξηγουν τα παντα

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοεί ο ποιητής;

Εννοεί πως επειδή αυτόν τον καιρό 2 φίλοι μου ψάχνουν για λαπιτόπι με ταβάνι τα 500€, είδα το αρχικό μήνυμα και τα θετικά σχόλια, μπήκα ο ίδιος στη σελίδα σήμερα στις 12 το μεσημέρι (ναι, λειτουργούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή σίγουρα) και τους έστειλα το Link σε περίπτωση που ενδιαφέρονται.

Ο ένας λίγο μετά, μου έστειλε πως δεν υπάρχει η σελίδα...όχι πως είναι εξαντλημένο, όχι πως τέλος η καλή τιμή...απλά δεν υπάρχει η σελίδα.

Με βάση προηγούμενες εμπειρίες (από άλλα καταστήματα, για να είμαι δίκαιος), έγραψα ότι έγραψα.

Με το καλό να παραλάβετε όσοι προλάβατε.

Την επόμενη φορά στείλε στους φίλους κάνα λινκ για iphone...

Αρκούμαι στην παραπάνω επεξήγηση...δικό σου το θέμα, δεν θα σου απαντήσω σε ανάλογο ύφος.

• Like 3
Δημοσ.

Πετρο απλα οπως το εγραψες ηταν λες και οι φιλοι σου ειπαν τι σκουπιδι ειναι αυτο που μας δειχνεις ενω εμεις ψαχνουμε για λαπτοπ, δεν μπορουν οι αλλοι να μαντευουν την σκεψη σου οτι εννοουσες πως δεν τους εδειχνε την σελιδα , ουτε και αυτο για τα ακυρα και πιστευω γιαυτο εγινε παρεξηγηση

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως καταλαβα τι ηθελε να πει (ειχα ηδη πατησει το λινκ  το απογευμα και δεν υπηρχε η σελιδα)....Οπως και να εχει αν και δεν ηταν στα αμεσα σχεδια μου η αγορα λαπτοπ, κριμα να κραταει τοσο λιγο τετοια προσφορα. (Εκτος αν δεν παραλαβει κανεις  :devil: )

• Like 1
Δημοσ.

Απο λειτουργικο μεχρι στιγμης μεχρι 7αρια εχω παει. Να ειπειχηρισω 8αρια ή να μεινω στα αξιοπρεπη win 7?

32abita ή 64? Σορρυ αν σας φανει ηλιθια η ερωτηση αλλα εχω παρατησει το αθλημα :)

Δημοσ.

Απο λειτουργικο μεχρι στιγμης μεχρι 7αρια εχω παει. Να ειπειχηρισω 8αρια ή να μεινω στα αξιοπρεπη win 7?

32abita ή 64? Σορρυ αν σας φανει ηλιθια η ερωτηση αλλα εχω παρατησει το αθλημα :)

64 bit Windows 7 Pro ή Ultimate...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πετρο απλα οπως το εγραψες ηταν λες και οι φιλοι σου ειπαν τι σκουπιδι ειναι αυτο που μας δειχνεις ενω εμεις ψαχνουμε για λαπτοπ, δεν μπορουν οι αλλοι να μαντευουν την σκεψη σου οτι εννοουσες πως δεν τους εδειχνε την σελιδα , ουτε και αυτο για τα ακυρα και πιστευω γιαυτο εγινε παρεξηγηση

Καμμία αντίρρηση, ήταν λίγο "πρτίεργη" η διατύπωση μου.

Υπάρχουν οι διευκρινιστικές ερωτήσεις, όπως του Χριστόφορου, υπάρχει και η ειρωνία.

Ο καθένας όπως προαιρείται.

@dalamaidis: 64bit σίγουρα, τώρα για τα 8.1 προσωπική άποψη δεν έχω.

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 1
Δημοσ.

Αν θες πιο ελαφρύ λειτουργικό σύστημα, πας επιτόπου στα 8αρια και τους βάζεις το classic shell για να φαίνονται όπως τα 7.

Δημοσ.

Χαίρομαι που η αισιοδοξία μας είναι τόση που συζητάμε για το ποιό λειτουργικό θα φορτώσουμε στο laptop! Η αλήθεια είναι ότι πολύ φοβάμαι ότι θα ρίξουν τρελό άκυρο. Ακόμα βέβαια ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!

Από την άλλη βέβαια το θέμα έχει πάνω από 5000 εμφανίσεις άρα το you εισέπραξε μεγάλη διαφήμιση από το insomnia λόγω του "λάθους¨, οπότε λογικά πρέπει να την ανταποδώσει!!

Έχει κρατήσει κανείς screenshot από την αρχική σελίδα της προσφοράς? Ίσως μας χρειαστεί! 

Δημοσ.

H τιμη δεν ηταν λαθος. Οσοι παρειγγειλαν μεχρι μεσανυχτα Σαββατου πιστευω πως εχουν δεσμευσει το αποθεμα και θα το εχουν σε 1-2 μερες.

Αυτο που θελω ειναι με μια αναβαθμιση στα 8gb ram και εναν evo ssd να δουλευω ανετα lightroom - photoshop και ψιλο videoediting καπου καπου. 

Ειχα την ιδεα οτι τα 7αρια ειναι ελαφρυτερα.

Με μια σχετικα παλιοτερη εκδοση των παραπανω προγεαμματων πιστευω πως δεν θα εχω ιδιαιτερο προβλημα.

Σε τηλεφωνικη επικοινωνια μου ειπαν οτι θα το εχω αυριο, αλλα ποτε δεν ειμαι σιγουρος.

Μεχρι στιγμης αψογο το you.gr

To παραγγειλα απογευμα Σαββατου

Εμφανιζομαστε σιγα σιγα.

Πειτε και ενα ευχαριστω στον t.s.

Δημοσ.

Καλορίζικο φίλε, εγώ δυστυχώς την παραγγελία την έκανα ξημερώματα Κυριακής, οπότε ή θα περιμένω νέες παραγγελίες ή θα φάω άκυρο (ελπίζω να προχωρήσουν σε παραγγελίες αν δεν είμαστε πολλοί οι εκπρόθεσμοι!)

Το ευχαριστώ στον t.s. είναι πολύ λίγο για μια τέτοια προσφορά!!!! Νά ναι καλά ο φίλος!

----

Μόλις επικοινώνησα μέσω chat:

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε σε αναμονή από τον προμηθευτή μας για την διαθεσιμότητα,  μόλις λάβουμε ενημέρωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προς το παρών δεν έχουμε εικόνα για το stock στον προμηθευτή μας

• Like 1
Δημοσ.

Μην τρελαινεστε, το καταστημα εχει δειξει στο παρελθον σοβαροτητα και επαγγελματισμο σε παρομοια περιπτωση.

Πιστευω ολοι σας θα παραλαβετε.Υπομονη και καλοριζικα.

Δημοσ.

Παίδες να'στε καλά, εύχομαι να παραλάβετε άμεσα και να το κατευχαριστηθείτε το μηχανάκι.

Η αλήθεια είναι ότι δελεάστηκα κι εγώ να παραγγείλω ένα να υπάρχει Αθήνα για γονέους κλπ, αλλά έκανα πρόσφατα δώρο στη μητέρα μου ένα Probook 470 i7, οπότε πιστεύω πως τη βόλεψε περισσότερο το 17άρι.

Μεγειές σε όλους. Με έναν SSD και 8GB θα σκίζει απλά.

Συμβατές μνήμες με αυτά είναι οι Crucial/Micron, Samsung, Hynix, Elpida/Ramaxel.

Δε θα δυσκολευτείτε να το παντρέψετε με ίδια ή παρόμοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...