Προς το περιεχόμενο

HP Probook 650 G1 i5-4200M 4GB 500GB (D9S32AV) 449.69€ @YOU.gr [ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ]

plpapadopoulos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από μεριά μαγαζιού είναι εξαιρετικό και εξυπηρέτηση κτλ κτλ. Μια φορά ήθελα να πάρω μια θήκη laptop και επειδή τους τέλειωσε από τον προμηθευτή με πήραν τλφ δεν απάντησα( καθημερινές δεν απαντάω,το έχω αθόρυβο) και αμέσως μετά από 2 λεπτά μου έστειλαν mail να με ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει και μου έκαναν μια πρόταση με 1 ευρώ περισσότερο χωρίς να πληρώσω τίποτα διαφορά.Την δέχθηκα και την παρέλαβα 0 ευρώ διαφορά!!!Άρα με λίγα λόγια δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και δεν θα φάτε άκυρο. Γενικώς από την στιγμή που το ανακάλυψα αυτό το μαγαζί Ιανουάριο μέχρι στιγμής έχω κάνει 4 παραγγελίες με 0 μεταφορικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα άκυρά σας προωθούνται...

2 φίλοι έψαχναν αυτόν τον καιρό και τους το πρότεινα και οι δύο με ρωτάνε τί ήταν αυτό που έστειλα...

Τι εννοεί ο ποιητής;

με πήραν τλφ δεν απάντησα( καθημερινές δεν απαντάω,το έχω αθόρυβο)

:blink:  :confused:  :X Ε κλειστο το ρημαδι, τι το εχεις ανοιχτο; Ανοιγε το σαββατοκυριακο μονο, παλι θα δεις ποιοι σε πηραν

• Like 1

:blink:  :confused:  :X Ε κλειστο το ρημαδι, τι το εχεις ανοιχτο; Ανοιγε το σαββατοκυριακο μονο, παλι θα δεις ποιοι σε πηραν

To έχω ανοιχτό για να βλέπω τα e-mails είτε είναι σημαντικά είτε άχρηστα. Είτε να βλέπω εάν έχω κανένα sms και να απαντάω ή από τα άχρηστα που τα διαγράφω( πχ τα απάτη ραντεβού :P :P)

• Like 1

Τα άκυρά σας προωθούνται...

2 φίλοι έψαχναν αυτόν τον καιρό και τους το πρότεινα και οι δύο με ρωτάνε τί ήταν αυτό που έστειλα...

Την επόμενη φορά στείλε στους φίλους κάνα λινκ για iphone...

• Like 1

Την επόμενη φορά στείλε στους φίλους κάνα λινκ για iphone...

Ευχαριστω και παλι για την προσφορα φιλε. 

Αφου το κλειδωσε το you, θελω να πιστευω οτι θα παραλαβουμε αργα ή γρηγορα (συμφωνα με την προηγουμενη εμπειρια που ειχα οπως εγραψα και χθες).

Αν το αφηνε ανοιχτο μεχρι αυριο θα ηταν πολυ λιγες οι πιθανοτητες καθως και να ηθελε, δεν νομιzω να εβρισκε το επαρκες αποθεμα.

Αν αρχισουν τις ακυρωσεις αυριο, καλο θα ειναι να κινηθουμε οπως και στην αντιστοιχη περιπτωση της f&u, δηλαδη να πιεσουμε.

Κι εγώ θέλω να πιστεύω πως θα προοθηθούν κανονικά οι παραγγελίες.

Αν μή τι άλλο συστήματα CRM όπως του U θα πρέπει να έχουν δικλείδες ασφαλείας όσον αφορά τις υπερβολικές παραγγελίες.

Υποψιάζομαι ότι η σελίδα κατέβηκε άντε να έχουν γίνει και 30-40 παραγγελίες το πολύ (σιγά μην αγόρασε όλο το insomnia το συγκεκριμένο λαπτοπ, εδώ τους λέγαμε ότι είναι τζάμπα και ξύνιζαν και το ψύριζαν μερικοί).

Eιναι πολλοι οι μουλωχτοι που παιρνουν και δεν ποσταρουν. Νομιζω πως εγινε κατοπιν παραγγελιας την Κυριακη το ξημερωμα.

Αν το τσεκαρε καποιος ας ενημερωσει.

Τωρα τελευταια αρχισα να ασχολουμε καθως ο παλιος λαπτοπ σβηνει απο θερμοκρασιες και δεν τον βλεπω να βγαζει καλοκαιρι.

Απο το λιγο ψαξιμο, αυτον το επεξεργαστη σε αυτη την τιμη δεν θα τον αφηνα, καθως θα το μετανιωνα σιγουρα.

• Like 1

Ενταξει ρε παιδια και το λενοβο του e-shop ασχημο ειναι? ιδιο και καλυτερο επεξεργαστη εχει με 20 ευρω πιο πανω. Απλα εγω παρηγγειλα τον HP για την υποτιθεμενη ποιοτητα κατασκευης και την μαλλον λιγο καλυτερη καρτα γραφικων του.

Και βαζω τα μαλλον και τα υποτιθεται γιατι 1) δεν τον εχω πιασει στα χερια μου 2) δεν ξερω και πολλα απο λαπτοπ (δεν ειχα ποτε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...