dalamaidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Συγνωμη για το στραβο της φωτογραφιας αλλα ειμαι απο κινητο και δυσκολευομαι στην μπαταρια ειναι θολο (εκτυπωμενο κατευθειαν στο πλαστικο) και δεν φενεται Σιγουρα η περιπτωση ειναι αντιστοιχη της ελληνικης πραγματικοτητας.
zacharis1955 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δεν μπορει να μην υπαρχει οριο ελαχιστης, δηλαδη εγω μπορω να αγορασω κατι που εχει 55 ευρω και να πληρωσω μονο τα 5? Δεν ειχα χρονο ουτε διαθεση σημερα να τους παρω γιατι θα μαλωναμε, αν ξερει κανεις τι ακριβως παιζει με την περιβοητη δωρο επιταγη ας μας πει. 1
StormGr Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 E τοτε να βρω κατι να αγορασω, ευχαριστω πολυ Zacharis!
Jeronymo Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Τελικά η δωροεπιταγή έκανε το θαύμα της Επεξ/σία 3 Μαΐου 2015 από Jeronymo
Jeronymo Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Σήμερα μου ήρθε sms και email για να περάσω να παραλάβω το φορητό της παραγγελίας!!!! Τελικά μου έστειλαν mail που μου ζητάνε να αποφασίσω αν θα πάρω τη δωροεπιταγή ή κάποιον άλλο υπολογιστή και ότι έγινε λάθος από το σύστημα και κακώς ήρθαν τα μηνύματα για παραλαβή., Επεξ/σία 3 Μαΐου 2015 από Jeronymo
plpapadopoulos Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 ΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ Εσύ όντως έχεις παραπάνω από αρκετά στοιχεία κι αφορμές για να το τραβήξεις και παραπάνω άμα θες είναι η αλήθεια...
moses Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 <p>Σήμερα μου ήρθε sms και email για να περάσω να παραλάβω το φορητό της παραγγελίας!!!!</p> <p> </p> <p>Σκέφτηκα λοιπόν ότι έπιασε τόπο η επιστολή που έστειλα.</p> <p> </p> <p>Μετά από καμιά ώρα με πέρνουν τηλέφωνο και με ρωτάνε αν θέλω τη δωροεπιταγή ή κάτι άλλο τους απάντησα ότι έχω ενημέρωση να πάω να παραλάβω τον φορητό. Μου είπαν θα ξαναπάρουν αργότερα.</p> <p> </p> <p>Τελικά μου έστειλαν mail που μου ζητάνε να αποφασίσω αν θα πάρω τη δωροεπιταγή ή κάποιον άλλο υπολογιστή και ότι έγινε λάθος από το σύστημα και κακώς ήρθαν τα μηνύματα για παραλαβή., Μάλιστα μου έβαλαν και χέρι να προσεχω να μη γράφω πράγματα που μπορεί να θεωρηθούν συκοφαντικά για την εταιρία τους!!!</p> <p> </p> <p> </p> <p>ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!!!</p> Οτι να ναι Sent from my U9200 using Insomnia
myrikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Οσοι πηρατε την δωροεπιταγη παραλαβατε οτι παραγγειλατε?
swtos_chem Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγώ ακόμα όχι.. Βέβαια είχε παραδοση σε 7-8 μέρες οποτε περιμένω ακομα
dalamaidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Χθες φορεσα τα επιπλεον 4 gb ram και τον evo 850To αργαλειο φυσαει... Δουλεψα ligthroom και ξεφυγα... Το αποτελεσμα αφιερωμενο στον Τ.S. Nα του βαλω παστα arctic mx-4 ή να το αφησω με την εργοστασιακη? Μεγιστη θερμοκρασια σε επεργασια βιντεο 72 κελσιου Νορμαλ χρηση γυρω στους 50
Stefanos83b Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Σχετικά ζεστο μηχάνημα . Παρόλαυτα νομίζω αν αλλάξεις πάστα χάνεις εγγύηση .
myrikos Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Οκ και εγω παρελαβα σημερα με την δωροεπιταγη. Μπορει να μην δωσαν σε ολους λαπτοπ αλλα σε σχεση με αλλα μαγαζια που απλα στελναν καναμε λαθος τιμη και λεγαν ψευτικες δικαιολογιες και ενα συγνωμη τουλαχιστον δωσαν κατι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα