StormGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εμενα με πηρε η κοπελα μετα το ακυρο και μου ειπε να τις πω τι θελω να αγορασω για να μου δωσουν την δωροεπιταγη. Το καλο ειναι οτι δεν υπαρχει οριο ελαχιστης παραγγελειας και ειναι για ολα τα ειδη οχι μονο λαπτοπ Δεν μπορει να μην υπαρχει οριο ελαχιστης, δηλαδη εγω μπορω να αγορασω κατι που εχει 55 ευρω και να πληρωσω μονο τα 5? Δεν ειχα χρονο ουτε διαθεση σημερα να τους παρω γιατι θα μαλωναμε, αν ξερει κανεις τι ακριβως παιζει με την περιβοητη δωρο επιταγη ας μας πει.
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 παιδια το λαπτοπ της προσφορας ειχε full hd οθονη επισης, καλυτερα να επιμεινεις να παρεις αυτο που παρειγγειλες φιλε μου το να σου στειλουν αλλο μοντελο ειναι τραγικο Τραγικό είναι να πιέζετε τον άνθρωπο που παρέλαβε να επιστρέψει το λάπτοπ του σκαρφιζόμενοι 1002 δικαιολογίες, επειδή οι υπόλοιποι δε παραλάβατε... Δηλαδή αν η κατσίκα κάποιου είναι άρρωστη, να εύχεται να πεθάνει και του γειτονά του. Αθάνατη ελληνική νοοτροπία. Το τί θα κάνει είναι δικό του θέμα. Εγώ δε θα πίεζα την τύχη μου πάντως. Θα αισθανόμουν πάντως τυχερός ακόμη κι αν έπαιρνα αυτό που δώθηκε. Ακόμα και χωρίς Full HD και χωρίς ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, Probook δε παίρνετε όχι σε σειρά 6xx, αλλά ούτε και σε 4xx στα 450 ευρώ. Για να μην παρεξηγηθώ, ούτε μετοχές έχω στην Quest, ούτε τη χώνεψα ποτέ μου (κυρίως λόγω κακού service και υψηλών τιμών), αλλά θέλω να είμαι δίκαιος και αντικειμενικός.
paylidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δεν μπορει να μην υπαρχει οριο ελαχιστης, δηλαδη εγω μπορω να αγορασω κατι που εχει 55 ευρω και να πληρωσω μονο τα 5? Δεν ειχα χρονο ουτε διαθεση σημερα να τους παρω γιατι θα μαλωναμε, αν ξερει κανεις τι ακριβως παιζει με την περιβοητη δωρο επιταγη ας μας πει. σε παρόμοια περιπτωση πριν κανα χρόνο ειχα δωροεπιταγη 25€ για να την εξαργυρώσω οπου και όπως θελω. Οποτε έκανα τηλεφωνικά παραγγελία 31€ έναν επεξεργαστη και πληρωσα 6... Απλό...
icant Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τραγικό είναι να πιέζετε τον άνθρωπο που παρέλαβε να επιστρέψει το λάπτοπ του σκαρφιζόμενοι 1002 δικαιολογίες, επειδή οι υπόλοιποι δε παραλάβατε... Δηλαδή αν η κατσίκα κάποιου είναι άρρωστη, να εύχεται να πεθάνει και του γειτονά του. Αθάνατη ελληνική νοοτροπία. Το τί θα κάνει είναι δικό του θέμα. Εγώ δε θα πίεζα την τύχη μου πάντως. Θα αισθανόμουν πάντως τυχερός ακόμη κι αν έπαιρνα αυτό που δώθηκε. Ακόμα και χωρίς Full HD και χωρίς ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, Probook δε παίρνετε όχι σε σειρά 6xx, αλλά ούτε και σε 4xx στα 450 ευρώ. Για να μην παρεξηγηθώ, ούτε μετοχές έχω στην Quest, ούτε τη χώνεψα ποτέ μου (κυρίως λόγω κακού service και υψηλών τιμών), αλλά θέλω να είμαι δίκαιος και αντικειμενικός. Το προβλημα νομιζω ειναι με το cpu που ειναι u και οχι m.Αυτο επισημαναν τα παιδια πιο πανω.
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 @dalamaidis Είναι εύκολο να ανεβάσεις ένα screenshot της απόδειξης αγοράς (με κρυμμένα στα στοιχεία σου), καθώς κι ένα screenshot του αυτοκόλλητου που έχει το λάπτοπ κάτω από τη μπαταρία (με κρυμμένο τον σειριακό του)? Έτσι θα μπορέσει να καταλάβει κανείς τί παρέλαβες, τί φαίνεται ότι πλήρωσες και πόση εγγύηση έχεις τελικά. Το προβλημα νομιζω ειναι με το cpu που ειναι u και οχι m.Αυτο επισημαναν τα παιδια πιο πανω. PS: Δε υπάρχει ProBook 650 πάντως με i5-4210U... Και μεταξύ του i5-4200M (στο πρώτο λάπτοπ), ο i5-4210M σαφώς και είναι ένα κλίκ μεταγενέστερος κι ανεπαίσθητα καλύτερος. Που είδαν οι υπόλοιποι το "U" απορίας άξιον...
StormGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τα εχετε κανει ολα μην πω...! Το U στο τελος ειναι στον λαπτοπ που μας εκαναν αντι προσφορα και οχι στο λαπτοπ που παρελαβε το παιδι. Ειναι ποσες σελιδες το θεμα και ο καθενας μισο διαβαζει και βγαζει οτι να 'ναι συμπερασματα.
th3rul3r Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τι ακριβως ειναι αυτα που γραφεις στο quote επειδη του λεω οτι δεν ειναι σωστο να του στελνουν κατι κατωτερο απο αυτο που παρειγγειλε εσυ καταλαβες πως εγω δεν παρελαβα και θιχτηκα εισαι σοβαρος??? Εγω δεν παρηγγειλα καν στο μεταξυ. Εχει καθε δικαιωμα να ζητησει τα ρεστα οπως και εκανε και θα παρει επιπλεον ραμ και επεκταση εγγυησης δωρεαν λογο αυτου
dalamaidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 @dalamaidis Είναι εύκολο να ανεβάσεις ένα screenshot της απόδειξης αγοράς (με κρυμμένα στα στοιχεία σου), καθώς κι ένα screenshot του αυτοκόλλητου που έχει το λάπτοπ κάτω από τη μπαταρία (με κρυμμένο τον σειριακό του)? Έτσι θα μπορέσει να καταλάβει κανείς τί παρέλαβες, τί φαίνεται ότι πλήρωσες και πόση εγγύηση έχεις τελικά. PS: Δε υπάρχει ProBook 650 πάντως με i5-4210U... Και μεταξύ του i5-4200M (στο πρώτο λάπτοπ), ο i5-4210M σαφώς και είναι ένα κλίκ μεταγενέστερος κι ανεπαίσθητα καλύτερος. Που είδαν οι υπόλοιποι το "U" απορίας άξιον... Αστα φιλε σημερα ειληκρινα κουραστηκα να ασχολουμε με αυτο το θεμα... Τελικα μου στειλαν αυτο http://trustdeal.net/index.php/hikashop-menu-for-categories-listing/product/2383-hp-probook-650-f1p87ea Μου εδωσαν ομως κατοπιν επικοινωνιας +2χρονια εγγυηση και σε ενα πακετο ssd samsung evo 250gb + 4gb ram μου κανουν δωρο την ραμ (34 ευρω) και θα πληρωσω μονο τον δισκο (128 ευρω) Εγω δεν εχω παρα να σε ευχαριστησω και παλι καθως δεν εχει καμια σχεση με την πλαστικουρα του σωρου. Επισης μου προτειναν αν δεν τον θελω μα μου δωσουν τα χρηματα πισω...
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μια χαρά το deal που πέτυχες, μεγειά σου. Δε θα το ξανατύχεις κι άσε τον οποιοδήποτε να λέει τα δικά του. Αν έχεις την καλοσύνη, για να μή δημιουργούνται παρεξηγήσεις και αμφισβήτιση στο οτι παρέλαβες, ανέβασε αν θες ένα screenshot της απόδειξης με καλυμμένα τα στοιχεία σου φυσικά κλπ, καθώς και μια φωτογραφία του αυτοκόλλητου που βρίσκεται κάτω από τη μπαταρία (με καλυμμένο το σειριακό).
icant Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τα εχετε κανει ολα μην πω...! Το U στο τελος ειναι στον λαπτοπ που μας εκαναν αντι προσφορα και οχι στο λαπτοπ που παρελαβε το παιδι. Ειναι ποσες σελιδες το θεμα και ο καθενας μισο διαβαζει και βγαζει οτι να 'ναι συμπερασματα. ναι μπαρντον
dalamaidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τωρα δεν ειμαι σπιτι για να στειλω φωτογραφιες, αλλα αυτος ειναι βαση αποδειξης - κουτιου
StormGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 @icant Sorry ρε φιλε, μην το παιρνεις προσωπικα. Αναφερομουν σε ολα τα ποστ εως τωρα που ειναι ακυρα και ειναι πολλα πραγματικα. Απλα εσυ ησουν το τελευταιο και σε πηρε η μπαλα
evkar Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 προσωπικά έχω να πω , ότι όλη η ιστορία είναι απόλυτα γελοία , και ανταποκρίνεται πλήρως στην ελληνική πραγματικότητα ..Ακόμη και το παιδί που παρέλαβε πήρε κάτι διαφορετικό από το προς πώληση αντικείμενο . Η όλη ιστορία μου θύμίζει τους μπακαλόγατους της Στουρνάρη τις δεκαετίας 90 και 00 , με ανύπαρκτα stock , με παραγγελίες που περίμεναν μέρες για να εκτελεσθούν και δεν εκτελούνταν ποτέ και δε συμμαζεύεται .
sa1901 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί ότι το παλικάρι που παρέλαβε πέτυχε μία ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ συναλλαγή για τα λεφτά που έδωσε. Όλο αυτό το σκηνικό που έχει παιχτεί όμως, πιο πολύ λοταρία θυμίζει παρά αγορά και μάλιστα μέσω ίντερνετ (όπου υπολογίζεται online το stock κλπ κλπ). Τυχερός λοιπόν ο συμφορουμίτης και καλορίζικο το λάπτοτ (χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας). Στην ουσία του θέματος, το κατάστημα αντέδρασε σαν μπακάλικο και συγνώμη που θα το πω, χωρίς κανέναν σεβασμό στους πελάτες του. Καταρχήν η αντιπροσφορά δεν ήταν ισάξια. Επιπλέον η δωροεπιταγή, δεν προτάθηκε σε όλους (σε μένα πάντως σίγουρα όχι). Και το σημαντικότερο για μένα: Εντάξει, λάθη γίνονται και είναι ανθρώπινα, αλλά μιλάμε για ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικές συναλλαγές. Οι διορθώσεις πρέπει να γίνονται ηλεκτρονικά και αυτόματα (ενημέρωση με email, αυτόματη έκπτωση ή κωδικός δωροεπιταγής στο email κλπ). Το προχειρατζίδικο συμμάζεμα, τηλεφωνικές αντί-προσφορές στο πόδι, όπου σε πετύχουν χρονικά (δεν καθόμαστε πίσω από την οθόνη του υπολογιστή όλη μέρα περιμένοντας την εξέλιξη της παραγγελίας μας) και τελικά να παραγγέλνεις και να μην ξέρεις αν θα παραλάβεις και ΤΙ θα είναι αυτό, κάθε άλλο παρά επαγγελματισμό δείχνουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα