A.Andrew Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Να μην έχει καθόλου λίγο δύσκολο πλέον! Θα έχει ή χειροκίνητη ή αυτόματη, αλλά για μένα η αυτόματη μετράει, η χειροκίνητη είναι σχεδόν σαν να μην έχει!
A.Andrew Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Βασικά μερικές φορές απορώ πως κυκλοφορούν ακόμα χειροκίνητοι
johnsig Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Την duplex εκτύπωση την δοκίμασες καθόλου..? Αν θυμάμαι καλά είναι αυτόματη, αλλά είναι γρήγορη? Ναι τη δοκίμασα (σχεδόν όλες duplex ήταν). Μια χαρά γρήγορη ήταν! Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι να τυπώσω από το κινητό, αλλά που θα μου πάει θα το δοκιμάσω κι αυτό
Grey29 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ναι τη δοκίμασα (σχεδόν όλες duplex ήταν). Μια χαρά γρήγορη ήταν! Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι να τυπώσω από το κινητό, αλλά που θα μου πάει θα το δοκιμάσω κι αυτό Επειδή κι εμείς μάλλον θα παραγγείλουμε μές τη βδομάδα τον 551dw όσες περισσότερες εντυπώσεις μας πεις τόσο το καλύτερο
The Lord K. Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ναι τη δοκίμασα (σχεδόν όλες duplex ήταν). Μια χαρά γρήγορη ήταν! Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι να τυπώσω από το κινητό, αλλά που θα μου πάει θα το δοκιμάσω κι αυτό Δεν είναι κάτι δύσκολο μια εφαρμογή κατεβάζεις και όπως το επιλέγεις από το pc το επιλέγεις κι από το κινητό αλλά είναι πολύ βολικό. Όταν το χρησιμοποιήσεις θα με θυμηθείς 1
mikeron Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Εμάς τελικά μας βλέπω για τον 551! Κάνει λίγα λεφτά παραπάνω από τον 451, αλλά είναι και λίγο πιο γρήγορος... Ποιο σκρουτζομάγαζο προτείνετε γιατί από αυτά ξέρω μόνο cosmodata και you?
dobro Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 ολα καλα ειναι,παρε τηλεφωνο πρωτα ομως για να δεις αν και ποτε θα το εχεις!
mikeron Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 ολα καλα ειναι,παρε τηλεφωνο πρωτα ομως για να δεις αν και ποτε θα το εχεις! Λες να καθυστερήσει? Όλα παράδοση 1-3 ημέρες γράφουν!
dobro Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Λες να καθυστερήσει? Όλα παράδοση 1-3 ημέρες γράφουν! αλλο τι γραφουν και αλλο αν πραγματικα υπαρχει στην αποθηκη τους!
mikeron Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 αλλο τι γραφουν και αλλο αν πραγματικα υπαρχει στην αποθηκη τους! Τότε θα το κοιτάξω στα σίγουρα γιατί τον βιαζόμαστε λιγάκι τον εκτυπωτή και ήδη καθυστερήσαμε να διαλέξουμε γιατί στην αρχή το πηγαίναμε για laser και καταλήξαμε σε inkjet. Αν μας αργήσει και στην παράδοση ζήτω που καήκαμε Ευτυχώς που μου το πες!
Grey29 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δεν είναι κάτι δύσκολο μια εφαρμογή κατεβάζεις και όπως το επιλέγεις από το pc το επιλέγεις κι από το κινητό αλλά είναι πολύ βολικό. Όταν το χρησιμοποιήσεις θα με θυμηθείς Δηλαδή αν κατάλαβα καλά κατεβάζω την εφαρμογή απ το play store, συνδέεται με τον εκτυπωτή με wifi και εκτυπώνω? Α επίσης λέγεται eprint? Γιατί υπάρχει και μία άλλη της hp που λέγεται hp all-in-one printer remote.... :S
johnsig Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά κατεβάζω την εφαρμογή απ το play store, συνδέεται με τον εκτυπωτή με wifi και εκτυπώνω? Α επίσης λέγεται eprint? Γιατί υπάρχει και μία άλλη της hp που λέγεται hp all-in-one printer remote.... :S Εσύ την eprint θα κατεβάσεις! Γενικά είναι πολύ εύκολο να την χρησιμοποιήσεις. Ανοίγεις το αρχείο που θέλεις να τυπώσεις, πατάς το κλασικό κουμπί του share κι εκεί εμφανίζεται η επιλογή eprint. Μετά σου δείχνει ποιοι εκτυπωτές είναι διαθέσιμοι (πρέπει να είσαι μέσα στο range του wifi εννοείται), διαλέγεις τον εκτυπωτή σου και τέλειωσες! 1
Grey29 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εσύ την eprint θα κατεβάσεις! Γενικά είναι πολύ εύκολο να την χρησιμοποιήσεις. Ανοίγεις το αρχείο που θέλεις να τυπώσεις, πατάς το κλασικό κουμπί του share κι εκεί εμφανίζεται η επιλογή eprint. Μετά σου δείχνει ποιοι εκτυπωτές είναι διαθέσιμοι (πρέπει να είσαι μέσα στο range του wifi εννοείται), διαλέγεις τον εκτυπωτή σου και τέλειωσες! Thanks φίλε! Βολεύει όντως! 1
Isabelle2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Guys η eprint υπάρχει και για android και για ios? Σκεφτόμαστε στο γραφείο να πάρουμε τον 476 και είμαστε άλλοι με iphone κι άλλοι με android, οπότε αναρωτιόμουν αν θα μπορούμε όλοι να εκτυπώνουμε από κιν..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα