fix21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Το εχω βαλει το τελευταιο update διχως διαφορα..επαιζα Thief και ειχε πιασει 86 βαθμους μηπως ειναι οντως προβλημα της μητρικης?δεν ακουσα και τα καλυτερα λογια και μαλλον θα παω για καινουργια.η ψυκτρα της μητρικης καιει ακομα και μετα απο 5 ωρες idle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Οι συγκεκριμένες μητρικές είναι απλά απαγορευτικές για fx 83xx. Ζεσταίνονται υπερβολικά πολύ τα vrm τους και κάνουν throttling (nikos mosfets, αρκετά κακή ποιότητα). Κλείσε το turbo καλύτερα και θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες. Επίσης, μην προσπαθήσεις ποτέ μα ποτέ να κάνεις overclock με την συγκεκριμένη μητρική, υπάρχει κίνδυνος να καούν τα mosfets. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πουλήσεις την μητρική που έχεις τώρα και να πας στην 970a ud3p της gigabyte, είναι η προτεινόμενη και πιο πλήρης λύση στα χρήματά της για τους οκταπύρηνους fx. Η ψύκτρα σου είναι κάτι παραπάνω από αρκετή για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, είναι ελαφρώς χειρότερη από μια 212 evo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εμένα ρε παιδιά με προβληματίζει πως η CPU παίζει σε υψηλή θερμοκρασία ενώ είναι idle. Άντε, η μητρική έχει μάπα VRM, λογικό να ψήνεται με τον 8320. Η CPU γιατί να ζεσταθεί τόσο όμως; Γι' αυτό λέω πως κάτι παίζει και με το BIOS και τα readings. Mult1C0r3Cpu, την Τ4 έχω κι εγώ στον δικό μου 8320. Καμία σχέση με του παιδιού, ούτε σε idle ούτε σε load. Προσωπικά κι εγώ θα πρότεινα να πάει σε άλλη μητρική τελικά (εξαιρετική αυτή που προτείνεις), όμως κρίμα είναι από την άλλη να πληρώσει μόνο και μόνο για false readings. Αναρωτιέμαι, μήπως να έστελνε ένα mail στην MSI και να τους εξηγήσει τη φάση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να επικοινωνήσει με την msi το συντομότερο δυνατόν, ωστόσο με τα όσα έχω διαβάσει για τις συγκεκριμένες msi έχω γίνει αρκετά επιφυλακτικός. Κατά τα άλλα top quality and stability στο κουτί της συγκεκριμένης μητρικής, έλεος πραγματικά. Από ότι είδα και η δικιά μου μητρική, έχει nikos mosfets, λίγο πιο μπροστά από τα ραμ slots, τα mosfet για την τροφοδοσία δεν γράφουν μάρκα αλλά n30n, μακάρι να ήξερα τι σημαίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ποιο πιστευετε ειναι το ποιο αξιοπιστο .? το core temp μου λεει 13 βαθμους idle και παραλληλα το amd overdrive την ιδια ακριβως ωρα σε idle μορφη λεει 55 εως 58.δεν ξερω ποιο να πιστεψω πιανω τα pipe της ψυκτρας και ειναι κρυα , επισης και ο αερας ειναι υπερχλιαρος. το AMD OVERDRIVE σου λέει πως έχεις 55 με 58 C ακόμα έως να φτάσεις το όριο ασφαλούς λειτουργίας του επεξεργαστή σου !!! μολις εκανα update τα bios εγινε ενα reset στις ρυθμισεις..το amd turbo core το εχω μονιμα ανοικτο. η ψυκτρα ειναι η t4 o αποκατω ανεμιστηρας φυσαει προς τα πανω και ο απο πανω τραβαει προς τα εξω . με μπερδεψες με τις τασεις τι προβλημα εχουνε?η μητρικη ειναι 970A-G43 διαβαζω στο Internet οτι εχει heat θεματα. Καλά καψίματα ....... Η χειρότερη μητρική στο AM3+ socket με 970 chip . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 οσο λεει και το core temp :/ επισης οταν θα παιξω καποιο παιχνιδι θα φτασει στους 55 και θα το καταλαβω οτι οντως ανεβασε θερμοκρασιες. .σε Idle οι ανεμιστηρες βγαζουν κρυο αερα.οταν μπαινω στο Bios ανεβαινουν υπερβολικα οι βαθμοι του επεξεργαστη οταν παλι θα ξεκινησω τα windows πεφτουν oi στοφες και οι θερμοκρασιες παραλληλα.θερμοκρασια δωματιου ειναι περιπου στους 23ς. πιο κοιτας για τις θερμοκρασιες? κανονικα το package πρεπει να βλεπεις για cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fix21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 συγνωμη που αργησα να απαντησω λοιπον.αλλαξα μητρικη και πηρα αυτην που μου προτινατε 970a ud3p οριστε οι θερμοκρασιες σε web browsing...ο μπροστα Push Πλαγια Push Πισω pull cpu fan push και ο δευτερος φαν της ψυκτρας ειναι Pull. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλημέρα, Θα πρότεινα να κάνεις μια δοκιμή και να βάλεις την ψύκτρα κάθετα με μόνο έναν ανεμιστήρα που να φυσάει απο δεξιά προς τα αριστερά(push) και το pull να γίνεται απο το fan του κουτιού για καλύτερο airflow. Βλέπω οτι έχεις και λίγο τσιμπημένες θερμοκρασίες & στον σκληρό και λαμβάνοντας υπόψιν οτι το temp1 είναι η θερμοκρασία της cpu σου (αν δεν κάνω λάθος), μήπως λοιπόν δεν έχεις καλό airflow? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το package είναι η θερμοκρασία του cpu αν δεν απατώμαι. Κατέβασε το speedfan fix21, σου δείχνει ακριβώς την θερμοκρασία του επεξεργαστή σου και ειναι ένα από τα καλύτερα για θερμοκρασίες amd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fix21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) δεν νομιζω να γινετε να βαλω την ψυκτρα καθετα...στο bios οι βαθμοι του cpu ειναι στους 33 σταθερα. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2015 από fix21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fix21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Σκεφτομαι να αλλαξω παστα ποια να προτιμησω την παστα που ειχε μεσα η ψυκτρα coolermaster t4 (αυτην χρησιμοποιω τωρα) idle 42 βαθμους η να δοκιμασω την pk3 που ειχα αγορασει?μηπως και γινει το θαυμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δεν χανεις και τιποτα να δοκιμασεις αλλη παστα. Αλλα μην περιμενεις να δεις καμια τεραστια διαφορα. Σε συγκριτικα που εβλεπα, η καλυτερη με την χειροτερη παστα ειχαν διαφορα 5C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fix21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 εβαλα την πκ3 και ενεργοποιησα το cool and quiet βρισκομαστε σε καλο δρομο.τωρα σε gaming δεν ξερω τι επιδοσης θα εχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα