Noex Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Καλησπερα! ΠΑρακαλω τις γνωμες σας Για το κινητο του τιτλου! Υπερ κ κατα...!!
Zapee995 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Υπερ, τηλεφωναρα σα κατασκευη, ευκολο πιασημο και αριστη αυτονομια..Κατα...το fingerprint το χρειαζεσαι σπανια και το θεωρω τσαμπα feature, το λογισμικο του θελει πολυ δρομο ακομα για να χτυπισει τον ανταγωνισμο και γενικα 0 support στο xda αφου το chipset του δεν ειναι mainstream οποτε και οι devs δεν ασχολουνται μαζι του. Εχω το 2gb απο σποντα, πριν ειχα το nexus 6..Για τη διαφορα στη τιμη καλυτερα κοιτα το nexus, πιο γρηγορο και τεζα υποστηριξη. 1
Noex Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Υπερ, τηλεφωναρα σα κατασκευη, ευκολο πιασημο και αριστη αυτονομια..Κατα...το fingerprint το χρειαζεσαι σπανια και το θεωρω τσαμπα feature, το λογισμικο του θελει πολυ δρομο ακομα για να χτυπισει τον ανταγωνισμο και γενικα 0 support στο xda αφου το chipset του δεν ειναι mainstream οποτε και οι devs δεν ασχολουνται μαζι του. Εχω το 2gb απο σποντα, πριν ειχα το nexus 6..Για τη διαφορα στη τιμη καλυτερα κοιτα το nexus, πιο γρηγορο και τεζα υποστηριξη. Γιατι το λειτουργικο του? ΑΝτροιντ δν ειναι? τι σε χαλασε? ΕΠισης δν τα γνωριζω αυτα π μου εγραψες περι mainstream!
Zapee995 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Android είναι αλλά μιλάω για την υλοποίηση της Huawei.. Μέχρι και τον launcher πχ τον θεωρώ αργό, με κάποιον άλλο το τηλέφωνο πάει καλύτερα. Για το chipset θέλω να πω ότι δε το συναντάς αλλού όπως πχ τους snapdragon ώστε να έχεις διαφορα tweaks mods αν σε ενδιαφέρουν και με στενοχωρει το γεγονός ότι στο xda οι περισσότεροι παρατανε τη συσκευή για κάποια άλλη με μεγαλύτερη γκάμα σε mods roms κλπ. Εμένα πχ μου αρέσει να κρατάω τη συσκευή στοκ για λίγο καιρό και μετά να περνάω άλλες rom.. Στο mate 7 δε πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό.
Noex Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Android είναι αλλά μιλάω για την υλοποίηση της Huawei.. Μέχρι και τον launcher πχ τον θεωρώ αργό, με κάποιον άλλο το τηλέφωνο πάει καλύτερα. Για το chipset θέλω να πω ότι δε το συναντάς αλλού όπως πχ τους snapdragon ώστε να έχεις διαφορα tweaks mods αν σε ενδιαφέρουν και με στενοχωρει το γεγονός ότι στο xda οι περισσότεροι παρατανε τη συσκευή για κάποια άλλη με μεγαλύτερη γκάμα σε mods roms κλπ. Εμένα πχ μου αρέσει να κρατάω τη συσκευή στοκ για λίγο καιρό και μετά να περνάω άλλες rom.. Στο mate 7 δε πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό. α μαλιστα! Σε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα