mazos Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Καλησπερα σε ολους σημερα, ειχα ενα μικρο..ατυχημα με τον ενισχυτη μου,ο μικρος γιος μου εριξε κατα λαθος νερο στον ενισχυτη.. τον αφησα να στεγνωσει και με το πιστολακι μαλλιων,τωρα ανοιγει αλλο μου βγαζει μια ενδειξη protect και ξανακλεινει. Μπορω να κανω κατι η παμε για service αντιπροσωπειας?(ειναι εκτος εγγυησης ο ενισχυτης εννοειτα..) Ευχομαι να μην παει ο κουκος αηδονι..
soteras Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ασε ανοιχτο το καλυμα του και αστον και αλλο να στεγνωσει να τον χτυπαει ο ηλιος.Καθως λογικα οταν πεσε νερο ηταν στο ρευμα τσεκαρε τιποτα για κανα σημαδι μαυριλας η τιποτα πυκνωτες σκασμενους
mazos Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Το ανοιξα το χω στο μπαλκονι,δεν βλεπω κατι εμφανες σαν μαυριλα η σκασμενο
mazos Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δεν βλεπω φως το εβαλα ξανα ανοιγει παλι και σβηνει υπαρχε και μια οσμη καμενου..ξερει κανεις αν συμφερει να το παω στην αντιπροσωπεια η σε καπου αλλου για επισκευη?εννοω για θεμα τιμης κτλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα