Agathoklis Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) δεν το λειτουργησα ακομηΤο ανοιξα το ειδα ξενερωσα....το εβαλα σε λειτουργια να το δω οτι παιζει και το ξαναεβαλα μεσα στο κουτι του....Το βραδυ θα το πασπατεψω περισοτερο... Το παλιο pipo x7 που εχω του αγορασα ενα τετοιο 1$ http://www.ebay.com/itm/1Pcs-100-100-2mm-Heatsink-Conductive-Pad-CPU-GPU-BGA-VGA-Silicone-Compound-Pad-/221758236152?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2047675.l2557&nma=true&si=I%252FE7XsC8igXgQJ8pCIRAav2ia8w%253D&orig_cvip=true&rt=ncΤο κολλησα απ κατω (κομμενο στα τρια-σουβλακι φαση να κανει γεφυρα η μητρικη με το κουτι)και μαζι με την βαση που εχω παραθεσει και πιο πριν δεν παω πανω απο 55° C! Επεξ/σία 13 Μαΐου 2015 από Agathoklis
Agathoklis Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Τους εστειλα mail και τους ξεχεσα λιγο... Αλλα θα το κρατησω τελικα... απο μακρυα δεν φαινεται και δεν εχει καποιο αλλο προβλημα το μηχανημα, να το στειλω πισω να μου στειλουν πισω κλπ... θα παει σεπτεμβρης... θα εχουν βγει οι 14nm τοτε στα πισια καξ θα ψαχνομαστε για τετοια μεχρι τοτες _______________________________________________________________________________ το gearbest με κωδικο PIPOX8 εχει το x8 στα $107.89 ουσιαστικα το ιδιο μηχανημα με οθονη 8 ιντσες(ταμπλετ χωρις μπαταρια) http://www.gearbest.com/tv-box/pp_184150.html Αλλου εχει εως 123$
Agathoklis Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μου εκαναν μερικο refund για τις γρατζουνιες χωρις να το ζητησω... Παραδεχομαι το service τους Δεν παρελαβε κανεις αλλος? ----------------------------------------- Στα νεοτερα... Παρελαβα και εγκατεστησα τα νεα καλουδια για την διαχυση της θερμοτητας 40° σε ηρεμια και 53° μετα απο μια ωρα youtube 1080 60fps που στην αρχη επιανε 85° στο διλεπτο και εκανε διακοπες Ολα μαζι Ελλαδα και Κινα κοστος 6,5 ευρω http://www.ebay.com/itm/121653700792?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT2.90 τα 10 (χρησιμοποιησα 4/10) =1.2 ευρω http://www.ebay.com/itm/321759768485?_trksid=p2060353.m1431.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT0.90 και το ανεμιστηρακι- βαση απο Ελλαδα 4,5 ευρω Υστ. Οτι τροποποιηση κανετε ειναι με δικη σας ευθυνη!
zalisleo Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δεν παρελαβε κανεις αλλος? ----------------------------------------- 40° σε ηρεμια και 53° μετα απο μια ωρα youtube 1080 60fps που στην αρχη επιανε 85° στο διλεπτο και εκανε διακοπες --------------------------------------------------- Υστ. Οτι τροποποιηση κανετε ειναι με δικη σας ευθυνη! Παρέλαβα και εγώ και έγινε η σχετική μετατροπή για την ψύξη που είναι απαραίτητη. Χωρίς την ψύξη ανέβασε μέχρι και 100 βαθμούς. Τώρα δουλεύει σε αποδεκτές θερμοκρασίες και δουλεύει συνεχώς για τρία ολόκληρα εικοσιτετράωρα ,προορίζεται να δουλέψει με κάμερες επιτήρησης 24 ώρες το 24 Καθημερινά. Το micro usb τι ρολο παιζει ? εμενα δε δειχνει να δουλευει ουτε στο Adroid ουτε στα windows Επισης στο android δε διαβαζει την micro sd , και δε βλεπει το root c , των windows ασε που ο ας πουμε δισκος ειναι χωρισμενος σε καμμια δεκαρια partitions !!!!! Kαι μερικες φωτο,, απο την μετατροπη Θερμοκρασιεσ πριν και μετα 2
Agathoklis Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Παρέλαβα και εγώ και έγινε η σχετική μετατροπή για την ψύξη που είναι απαραίτητη. Χωρίς την ψύξη ανέβασε μέχρι και 100 βαθμούς. Τώρα δουλεύει σε αποδεκτές θερμοκρασίες και δουλεύει συνεχώς για τρία ολόκληρα εικοσιτετράωρα ,προορίζεται να δουλέψει με κάμερες επιτήρησης 24 ώρες το 24 Καθημερινά. Το micro usb τι ρολο παιζει ? εμενα δε δειχνει να δουλευει ουτε στο Adroid ουτε στα windows Επισης στο android δε διαβαζει την micro sd , και δε βλεπει το root c , των windows ασε που ο ας πουμε δισκος ειναι χωρισμενος σε καμμια δεκαρια partitions !!!!! καλως τα δεχτηκες δεν το εχω δουλεψει ποτε το micro usb να σου την αληθεια μου... οπως δεν βρηκα τα ενσωματωμενα μεγαφωνα και μικροφωνο που αναφερεται πως εχει... λεπτομεριες!
hackertom Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Παρέλαβα και εγώ και έγινε η σχετική μετατροπή για την ψύξη που είναι απαραίτητη. Χωρίς την ψύξη ανέβασε μέχρι και 100 βαθμούς. Τώρα δουλεύει σε αποδεκτές θερμοκρασίες και δουλεύει συνεχώς για τρία ολόκληρα εικοσιτετράωρα ,προορίζεται να δουλέψει με κάμερες επιτήρησης 24 ώρες το 24 Καθημερινά. Το micro usb τι ρολο παιζει ? εμενα δε δειχνει να δουλευει ουτε στο Adroid ουτε στα windows Επισης στο android δε διαβαζει την micro sd , και δε βλεπει το root c , των windows ασε που ο ας πουμε δισκος ειναι χωρισμενος σε καμμια δεκαρια partitions !!!!! Kαι μερικες φωτο,, απο την μετατροπη Θερμοκρασιεσ πριν και μετα Ρεύμα στον ανεμιστήρα από που έδωσες φίλε;
zalisleo Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ρεύμα στον ανεμιστήρα από που έδωσες φίλε; Απο την γραμμη που τροφοδοτει τις USB αλλα πριν τους περιοριστες ρευματος Εχει το πλεονεκτημα οτι κλεινει ο ανεμιστηρας οταν κλεινει η συσκευη. Δες το video στο 9:40 διεχνει αναλυτικα το PIN που συνδεει το +5V Site: .................... ΔΕΝ εχει ενσωματωμενο μεγαφωνο , ουτε μικροφωνο ...................... Ξερετε πως μπαινουμε στο Bios ,,???
Agathoklis Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Απο την γραμμη που τροφοδοτει τις USB αλλα πριν τους περιοριστες ρευματος Εχει το πλεονεκτημα οτι κλεινει ο ανεμιστηρας οταν κλεινει η συσκευη. Δες το video στο 9:40 διεχνει αναλυτικα το PIN που συνδεει το +5V Site: Ξερετε πως μπαινουμε στο Bios ,,??? ανεμιστηρα 12v δεν ειχες πει οτι θα βαλεις? πως το συνεδεσες στα 5ν? με f8 στο bootαρισμα λογικα μπαινεις Bios
zalisleo Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 ανεμιστηρα 12v δεν ειχες πει οτι θα βαλεις? πως το συνεδεσες στα 5ν? με f8 στο bootαρισμα λογικα μπαινεις Bios Ναι ,αλλα δεν το εχω παραλαβει ακομα ,,απο κινα και ετσι εβαλα εναν 5v απο χαλασμενο laptop και ψυγειο απο αρχαιο CPU Pentium 1 !!!!!!
hackertom Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Απο την γραμμη που τροφοδοτει τις USB αλλα πριν τους περιοριστες ρευματος Εχει το πλεονεκτημα οτι κλεινει ο ανεμιστηρας οταν κλεινει η συσκευη. Δες το video στο 9:40 διεχνει αναλυτικα το PIN που συνδεει το +5V Site: https://www.youtube.com/watch?v=0aRzfzqlZP4&list=PLXSsBPz6YboshprigDdvvLOB51tWvd6ep&index=2">video .................... ΔΕΝ εχει ενσωματωμενο μεγαφωνο , ουτε μικροφωνο ...................... Ξερετε πως μπαινουμε στο Bios ,,??? Στο βίντεο + και - τραβάει από 1 έξοδο; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω
green gordon Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Παιδια αυτου του τυπου τα pc σηκωνουν παλια games π.χ c&c zero hour?
searius Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Παιδιά μόλις παρέλαβα το Pipo x7s. Το δικό μ εχει εγκαταστημένο το playstore στο Android 4.4 1
Agathoklis Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Παιδια αυτου του τυπου τα pc σηκωνουν παλια games π.χ c&c zero hour? Παιχνιδια 2-3 χρονων τα παιζει χαλαροτατα... Σε μενα δεν ειχε playstore... nvrm...
konstantinos86 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Σημερα παρελαβα και γω. Παιδια να ρωτησω στο android πχ στο μενου εφαρμογων πιανει τη μιση οθονη στη μεση. Οπως και ορισμενες εφαρμογες πχ novago. Ξερουμε πως το μεγαλωνουμε να πιανει ολη την οθονη??
Agathoklis Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Σημερα παρελαβα και γω. Παιδια να ρωτησω στο android πχ στο μενου εφαρμογων πιανει τη μιση οθονη στη μεση. Οπως και ορισμενες εφαρμογες πχ novago. Ξερουμε πως το μεγαλωνουμε να πιανει ολη την οθονη?? novago Νομιζω δεν μπορεις να δεις... θελει να εχει μπαταρια το μηχανημα και να μην εχει εξοδο σε hdmi... αν δοκιμασεις και τα καταφερεις μας εχεις κανει μαγκες... **καλοριζικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα