Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όσοι το έχετε παιξτε παρακαλώ λιγο ποπκορν στα 1080 και αναφέρετε..

με popcorn το δουλεύω αποκλειστικά εδώ και 2 μήνες.

Μια χαρά πάει αρκεί να χρησιμοποιείς εξωτερικό player γιατί του popcorn κολλάει.

Εγώ του έχω mpc hc και vlc και τα πάει καλυτερα με mpc hc

Δημοσ.

σημερα ειναι τελευταια μερα που παιζει στις 12 00 στα 99,99 χωρις κουπονι...

σημερα επισης μου απαντησαν σε mail, που ειχα στειλει και ζηταγα αν μπορουσα να κανω αλλαγη απο το κουπονι UQJXPODC σε σε Pipox7s30 που ειχε 4 $ διαφορα στην εκπτωση, και μου εδωσαν την διαφορα σε κουπονι των 4$...

δηλαδη πληρωσα τελικα 98,99$ ~ 93 ευρω

Δημοσ.

Εμένα με τρώει με το που παραλάβω να κάνω την μόντα με την ψύξη, αλλά και να βάλω ανεμιστηράκι.. Ξέρει κανείς απο που το τροφοδοτούμε με + και - ; Εχει βγεί ένα βίντεο στο youtube άλλα δεν φαίνεται ξεκάθαρα απο που τραβάει ρεύμα

Δημοσ.

Εμένα με τρώει με το που παραλάβω να κάνω την μόντα με την ψύξη, αλλά και να βάλω ανεμιστηράκι.. Ξέρει κανείς απο που το τροφοδοτούμε με + και - ; Εχει βγεί ένα βίντεο στο youtube άλλα δεν φαίνεται ξεκάθαρα απο που τραβάει ρεύμα

Δείχνει καθαρά το VIDEO , στο POST #17 παραπανω ,το σημείο ΡΙΝ που παίρνει τα + 5V και από μια βίδα στήριξης της πλακέτας παίρνει το ( - )

Ωστοσο εγω εχω ηδη  χαμηλου θορύβου ανεμηστηρακι 12V και θα παρω απευθειας απο την εισοδο τροφοδοσιας 12v

Ξερετε καποιο καλο FreeWare προγραμμα να βλεπουμε θερμοκρασιες CPU ,ROM ,RAM ,, ???

Δημοσ.

Δείχνει καθαρά το VIDEO , στο POST #17 παραπανω ,το σημείο ΡΙΝ που παίρνει τα + 5V και από μια βίδα στήριξης της πλακέτας παίρνει το ( - )

Ωστοσο εγω εχω ηδη  χαμηλου θορύβου ανεμηστηρακι 12V και θα παρω απευθειας απο την εισοδο τροφοδοσιας 12v

Ξερετε καποιο καλο FreeWare προγραμμα να βλεπουμε θερμοκρασιες CPU ,ROM ,RAM ,, ???

Ποιο ανεμηστιράκι έχεις; Μου φαίνεται καλύτερη λύση η δικιά σου

Δημοσ.

τουτο εδω χρησιμοποιω... cam.nzxt.com

πριν κανεις οποιαδηποτε προσθηκη αστο 1-2 εβδομαδες να δεις οτι παιζει οκ και δεν εχει κανα προβλημα και μετα κανε οτι κανεις!

Δημοσ.

Ξανά παιδιά με τον κωδικό PIPOX7S30 βγαίνει στα 97,99$ Pipo X7s !

εμενα μου εκανε εκπτωση μονο 10 ευρω (δοκιμη δεν πηρα και τριτο :P )

7i7BJJf.png

Δημοσ.

εμενα μου εκανε εκπτωση μονο 10 ευρω (δοκιμη δεν πηρα και τριτο :P )

7i7BJJf.png

Τωρα άλλαξε ξανα. Οταν το δοκιμασα γω ειταν 20$ :(

• Like 1
Δημοσ.

Ηρθε σημερα... πολυ γρηγορα για Κινα....

Ειναι ενεργοποιημενα τα win8 πιθανον για να περασουν το εργαλειο που κανει αλλαγες απο win σε android και τουμπαλιν ...???

Θα το κοιταξω το βραδυ... το περιεργο εως παραξενο την τυχη μου μεσα ειναι οτι το απο πανω μερος ειναι σαν να μην ειναι βαμμενο καλα... σαν ειναι γρατζουνισμενο...

σε εσας ?

Δημοσ.

Ηρθε σημερα... πολυ γρηγορα για Κινα....

Ειναι ενεργοποιημενα τα win8 πιθανον για να περασουν το εργαλειο που κανει αλλαγες απο win σε android και τουμπαλιν ...???

Θα το κοιταξω το βραδυ... το περιεργο εως παραξενο την τυχη μου μεσα ειναι οτι το απο πανω μερος ειναι σαν να μην ειναι βαμμενο καλα... σαν ειναι γρατζουνισμενο...

σε εσας ?

Πότε πρόλαβε και ήρθε; Μπράβο! Οταν έρθει θα ενημερώσω βάλε μια φωτογραφία να καταλάβουμε τι λες εάν θες! Από θερμοκρασίες πως τα πας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...