dios231 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Υστερα απο αρκετο διαβασμα για δικτυα το κεφαλι μου εχει πήξει, οποτε ειπα να αρχισω να ασχολουμε λιγο με php,javascript, κτλπ. Καμια ιδεα για κανενα καλο βιβλιο για php,και κατα προτίμηση αγγλικο, γιατι με τις μεταφρασεις πολλες φορες γινετε το ελα να δεις!!!
brute-force Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 οποτε ειπα να αρχισω να ασχολουμε λιγο με php Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;
zynif Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Πόσο front end χρειάζεται να μάθει κάποιος πριν ξεκινήσει να μαθαίνει php?
defacer Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Πόσο front end χρειάζεται να μάθει κάποιος πριν ξεκινήσει να μαθαίνει php? Καθόλου. Γιατι ετσι ρε παιδια? Η PHP αποτελεί αγαπημένο αντικείμενο κοροϊδίας για πολύ κόσμο. Και η αλήθεια είναι πως έχει διάφορα στραβά σε σχέση με άλλες γλώσσες (έχει όμως απ' την άλλη και πρακτικά πλεονεκτήματα). Αλλά αυτά είναι κάπως ψιλά γράμματα και στη δική σου περίπτωση δε νομίζω πως παίζουν ρόλο.
dios231 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Τι να σου πω δεν ξερω,μπορει να εχεις και δίκαιο . Επειδη παντως,το w3schools δεν φτανει, μηπως προτινεις καποιο βιβλιο?Επισης δεν ξερω αν η απορια μου ειναι ασχετη, αλλα γενικα η εμπειρια μου με linux ειναι σχετικα μικρη, αυτο παιζει καθολου ρολο, αμα καποιος θελει να ασχοληθει με διαδικτυακες εφαρμογες,servers κτλ?
centouno Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Κάτσε και ανέλυσε τι θέλεις να φτιάξεις αργά η γρήγορα θα είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να μάθεις. Βασικές γνώσεις πάνω σε html λίγη javascript έχεις ή βουτάς σε server side λίγο νωρίς; Όχι δεν χρειάζεσαι γνώσεις πάνω σε διαχείριση linux για αρχή και σε βάθος χρόνου κάθως ασχολήσε όσα πραγματικά θα σου χρειαστούν είναι ένα google search away ή θα τα έχεις συναντήσει τόσες φορές μπροστά σου που θα ξέρεις τι να κάνεις μαγικά! ;P
dios231 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Επειδη το εψαξα αρκετα ειπα να ξεκινήσω με html...διαβασα αρκετα απο w3schools και τωρα λεω να παραγγειλω αυτο το βιβλιο απο amazon Introducing HTML5 (2nd Edition) (Voices That Matter) , καλο ειναι ξερει κανεις?
gon1332 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Αν το σκέφτηκες καλά και δε θες να μάθεις προγραμματισμό η HTML με CSS καλές είναι. Εγώ αυτό γνωρίζω και μπορώ να πω πως είναι απίστευτο. Πες στον θείο σου να στο φέρει. Κι αν σου αρέσει, τότε αγόρασέ το. 1
centouno Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δεν είμαι από τους ρίξτε τα βιβλία στην πυρά αλλά θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σε διαδραστικές μεθόδους εκμάθησης ή σε video tutorials/guides (τύπου lynda.com) Μετά τα βασικά στο κομμάτι της css έχεις αρκετούς τρόπους απόδοσης ξεκίνα να γλύφεις την javascript (jquery, angularjs) Τα παραπάνω αποτελούν όλα τα συστατικά των σημερινών στατικών σελίδων, στο κομμάτι του server δεν χρειάζεται να σου αναφέρουμε θα διαλέξεις μόνος σου τι και πως ότων ξεκαθαρίσει το τοπίο με το τι σου άρεσε, τι σε βόλεψε και τι ακριβώς θέλεις να φτιάξεις. 1
dios231 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Αν το σκέφτηκες καλά και δε θες να μάθεις προγραμματισμό η HTML με CSS καλές είναι. Δεν σε πολυ επιασα...
gon1332 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δεν σε πολυ επιασα... Χαίρομαι. Οι HTML/CSS δεν είναι γλώσσες προγραμματισμού, αλλά γλώσσες περιγραφής και σχεδίασης ιστοσελίδων. Δε θα μάθεις δηλαδή λογική σκέψη. Αν θες προγραμματισμό σε Web πιάσε μία εκ των, Javascript, PHP, Python, Ruby.
dios231 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Χαίρομαι. Οι HTML/CSS δεν είναι γλώσσες προγραμματισμού, αλλά γλώσσες περιγραφής και σχεδίασης ιστοσελίδων. Δε θα μάθεις δηλαδή λογική σκέψη. Αν θες προγραμματισμό σε Web πιάσε μία εκ των, Javascript, PHP, Python, Ruby. Τωρα σε επιασα. Απλα διαβασα οτι ειναι καλυτερo να εχεις πρωτα καποιες βασικες γνωσεις πανω σε html, και στην συνεχεια να ασχοληθεις με server (php, jvc κτλπ) Δεν είμαι από τους ρίξτε τα βιβλία στην πυρά αλλά θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σε διαδραστικές μεθόδους εκμάθησης ή σε video tutorials/guides (τύπου lynda.com) Μετά τα βασικά στο κομμάτι της css έχεις αρκετούς τρόπους απόδοσης ξεκίνα να γλύφεις την javascript (jquery, angularjs) Τα παραπάνω αποτελούν όλα τα συστατικά των σημερινών στατικών σελίδων, στο κομμάτι του server δεν χρειάζεται να σου αναφέρουμε θα διαλέξεις μόνος σου τι και πως ότων ξεκαθαρίσει το τοπίο με το τι σου άρεσε, τι σε βόλεψε και τι ακριβώς θέλεις να φτιάξεις. Σε ευχαριστω πολυ θα κοιταξω στο lynda, εχει μεσα αρκετα tutorials
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα