Προς το περιεχόμενο

Turbo-X Tablet Wintab 8'' (με win 8.1) τη γνώμη σας...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειδικά όποιος/α το έχει πάρει..... να μου πεί την άποψη του για το συγκεκριμένο win tablet

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-3g/Turbo-X-Tablet-Wintab-8.htm

από κοντά μου αρέσει......και με τη λίγη χρήση στα μαγαζιά!

*βέβαια υστερεί στο ελεύθερο χώρο αποθήκευσης στο σκληρό του..(3GB ...περίπου...)αλλά πιστεύω να λύνετε αυτό με μια micro sd...(πάνε εκεί και setup προγραμμάτων ή μόνο για music/video  έγγραφα και φώτο?)

με ενδιαφέρει να μου πείτε

1) αν έβγαλε λειτουργικό πρόβλημα όσο το έχετε στη κατοχή σας ή οτιδήποτε....

2) αρνητικά που είδατε με τη πάροδο της χρήσης....

3) από αυτονομία πως πάει? (internet συνεχές με χαμηλή φωτεινότητα-όχι games...)

4) wi-fi πιάνει "καμπάνα"? 3G? βάζεις μια micro sim 3G και μπαίνεις internet κτλπ?

5) Gps χάρτες έχει? εντοπίζει τη θέση μας?(όπως στα android)

6) θα πάρει τα win 10? κάνατε καμιά αναβάθμιση του με το που θα το αποκτήσει κάποιος?έβγαλε κάποιο update? 

7) exe αρχεία τρέχουν όλα κανονικά ? (προγράμματα  του pc)

8) η ανταλλαγή αρχείων με pc γίνετε με καλώδιο mini usb? χρειάζετε λογισμικό στο pc?

9) φωτογραφίες βγάζει μέτριες ε? (έξω με φώς ημέρας πως τα πάει?)

10)  θήκη/ες που του ταιριάζει απόλυτα και να στέκετε και ως stand υπάρχει? link....

11) τι micro sd του βάλατε? 16GB ή 32GB ? (Δέχετε και 64GB?) link...

12) antivirus πρόγραμμα χρειάζετε? έχει κάποιο -ήδη ενσωματωμένο?

13) το office του,είναι δωρεάν για 1 έτος? τρέχει κανονικά όλα τα word έγγραφα/pdf ε?

14) από.....game....μπορεί να παίξει game πχ fifa ? gran turismo....?.........

15) δέχετε πληκτρολόγιο? (δέχετε μήπως πληκτρολόγιο που να έχει θύρες usb 2.0 ή usb 3.0? link...)

mouse?  αν ναι για πληκτρολόγιο /mouse γίνετε,με καλώδιο ειδικό ή μόνο ασύρματα/bluetooth? link...

* usb flash stick διαβάζει? με καλώδιο αντάπτορα?link.. μπορεί να κάνει setup και exe προγράμματα από αυτό? 

εξωτερικός σκληρός 2,5" μπορεί να συνδεθεί? μπορείς να ..συνδέσεις και ....εξωτερικό dvd-rw? αν ναι,πρέπει να έιναι  wi-fi ή δε γίνετε αυτό καν....? 

16) ήχο μπορεί να βγάλει απο τη υποδοχή ακουστικά του(τι ακουστικά του βάλατε? είχε στη συσκευασία?) ώστε να αναπαραχθεί σε 5,1 logitech ? πχ τα 540 ή 906 

17) μπορεί να εκτυπώνει σε wi-fi εκτυπωτή? αν ναι,μόνο σε wi-fi εκτυπωτή ε?

18) κατεβάζεις και από..... windows store? 

19) το πρόγραμμα " Google earth" όπως στα pc το τρέχει οκ?

20) στο skype πως τα πάει ? βλέπεις/μιλάς αν θες και τον συνομιλητή σου κανονικά?(έχει κάμερα και μπροστά ε?)

ευχαριστώ για το χρόνο σας! πληροφοριακά τα ρωτάω όλα αυτά,γιατί με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο tablet! 

(οι ερωτήσεις μου κυρίως για τις συνδέσεις περιφεριακών αφορά και γενικώς για tablet με win 8.1 όχι μόνο για το turbo-x...)

Επεξ/σία από Athens44
Δημοσ.

Φιλε μου δεν εχω χρονο να σου απαντησω στις ερωτησεις σου.Αλλα το εχω δει απο κοντα και δεν ειμαι σιγουρος αν θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν το αγορασεις τελικα για πολλους λογους στους οποιους δεν προλαβαινω να αναφερθω.Αν θελεις ποιοτητα παντως και αξιοπιστια θα σου προτεινα τα παρακατω.:

https://www.skroutz.gr/s/5862852/Acer-Iconia-Tab-8-W-32GB.html

https://www.skroutz.gr/s/6042553/Lenovo-Miix-3-8-Z3735F-2GB-32GB.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες κάτι με 2gb ram, γιατί να δώσεις έστω και αυτό το ποσο και μετά να το μετανιώσεις θα είναι κρίμα.

Αναφέρομαι σε windows μηχανακι πάντα....

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...