stel106 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 καλημερα ηθελα να με διαφωτισει καποιος οσο αφορα την αναβαθμιση του pc που σκεφτομαι να κανω φοραει i5 3570k mb z77ud3h gpu asus 7970 direct ii top τροφοδοτικο coolermaster gx750w+80 bronze 8giga ram ψυκτρα corsair a70 dual fun o8onh 24'' led σαν αναβαθμιση θα ηθελα να βαλω αλλα 8 γιγα ραμ και 2η καρτα γραφικων σε sli η να επαιρνα μια αλλα ανωτερη? και ισως μια οθονη πχ 1980x1200 το τροφοδοτικο θα αντεχει μετα? η μητρικη ειναι μηπως αρκετα μετρια για το επομενο σταδιο? αν καποιος πιστευει οτι χρειαζεται καπου αλλου αλλαγη ας βοηθησει
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 το συστημα ειναι πολυ καλο...ουτε τα 8gb ram χρειαζεσαι γτ φανταζομαι παιχνιδια παιζεις. εναν ssd και εισαι αρχοντας!ουτε οθονη θα παιρνα εγω δλδ ποση διαφορα εχει το 1200 απο 1080?
k_skidrow Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 αν ειναι να παρεις καινουργια οθονη πηγαινε σε 1440p. για μενα τον i5 μην τον αλλαξεις,παραμενει ενας απο τους καλυτερους ι5 ακομα και σημερα. crossfire με μια δευτερη asus 7970. εαν δεν εχεις ssd κουμπωνεις εναν οπωσδηποτε. οσο αναφορα τις ραμ αποφασιζεις εσυ. θα χρειαστεις πανω απο 8; αν ναι παιρνεις αν δεν χρειαστεις ποιος ο λογος να δωσεις στην καλυτερη περιπτωση 70-75ευρω να παρεις αλλες 2 4αρες ραμ;
Physiciant Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ποια είναι η οθόνη σου ακριβώς; Κάρτα ίδια για crossfire δε θα έβαζα. Θα περίμενα να βγει η καινούργια σειρά της Amd που λογικά θα υποστηρίζει directx12 και θα πουλούσα αυτή που έχω, αν δε με καλύπτει φυσικά. Tα extra 8gb ram, αν δε κάνεις πολύ multitasking και να έχεις παρατηρήσει να γεμίζει η μνήμη τότε δε σου χρειάζονται. Επίσης ο ssd είναι μια καλή επιλογή για αναβάθμιση.
stel106 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 ssd εχω 128 αρι ισως για αλλαγη με καποιον μεγαλητερο αν και τα games τα τρεχω σε caviar black η οθονη ειναι http://www.lg.com/us/monitors/lg-E2442V-BN-led-monitor για τις ραμ πχ μπορω για να βγει πιο λιγα να το παω στα 12 η πρεπει απαραιτητα να παει 16 γιγα μετα? ποιο πολυ για το crossfire η αλλαγη καρτας σκεφτομαι και αλλαγη οθονης με καποια πιο καλη αλλα οχι 4κ γιατι ακομη ειναι πανακριβες στα 8γιγα ραμ τωρα στο gtav ειδα λιγο φουλαρε απο ραμ οχι οτι δεν το παιζει καλα αλλα επειδη θελω να κανω και 1-2 αλλαγες μιας και γινονται ολα σταδιακα για τον επεξεργαστη δεν εχω παραπονο κανενα απλα για την μητρικη δεν ξερω αν ειναι και τοσο καλη
Physiciant Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Όχι μπορείς να πας και 12gb φυσικά. Για οθόνη αν είναι κοίτα κάποια 1440p.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα