Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα συγκεκριμένα μας τα έφεραν δώρο πριν 7 μήνες και άρχισαν κάποια προβληματάκια.

στου αγοριού σταμάτησε να φορτίζει και το στείλαμε για επισκευή με την εγγύηση και ήρθε με αντεστραμμένη οθόνη...εκεί που έβλεπες την οθόνη με το κουμπί ενεργοποίησης, την υποδοχή ρεύματος και την front camera από πάνω τώρα δείχνει με το κουμπί και τα υπόλοιπα από κάτω. με την αυτόματη περιστροφή διορθώνετε εν μέρη γιατί το κεντρικό μενού δεν περιστρέφεται.

τι λέτε διορθώνεται;

μήπως έχει ρύθμιση κάπου;

επίσης αργεί η ανταπόκριση της επαφής όταν επιλέγεις κάτι. αυτό είναι θέμα επεξεργαστή; 

στου κοριτσιού επίσης σταμάτησε να φορτίζει και το στείλαμε για επισκευή με την εγγύηση και για ράγισμα οθόνης εκτός εγγύησης με 25€. :X  :shifty:  :blink:  :cry:

αυτό το περιμένω δευτέρα να το έχω.

για να δούμε θα έρθει κι αυτό με κάποιο κουσούρι;

υ.γ. ξέρω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο σε tablet αλλά δεν είναι καθόλου άσχημα δώρα για τις ηλικίες 5-7 χρόνων για τα ενδιαφέροντα που έχουν τώρα σε cartoοn και games.

Δημοσ.

στο 1το αφου στο φερανε με προβλημα που δεν ειχες να τους το πεις να το παρουν παλι πισω να στο φτιαξουν οπως πρεπει μην σου πω και αντικατασταση!

αντικατάσταση για την περιστροφή;

Δημοσ.

Απο την στιγμη που εχει προβλημα ναι. Και ξεκοψτε με αυτους που σας καναν δωρο αυτα τα tablet. Σας μισουνε :whistle:

• Like 3
Δημοσ.

φυσικα...βγαζουν που βγαζουν αυτα τα σκουπιδια τουλαχιστον οταν παθαινουν κατι η μονη λυση ειναι αντικατασταση με νεο για να ελπιζεις οτι αυτη την φορα θα πεσεις σε καλο...

Δημοσ.

Τα turbo-x έχουν αξιοπιστία 0. Εκτός του ότι συχνά βγάζουν προβλήματα ως επί το πλείστων τα αναγραφόμενα χαρακτηριστικά δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά. Αυτό που σας το έστειλαν με αντεστραμμένη οθόνη προφανώς και θα τους το πάτε πίσω -είτε να το φτιάξουν είτε να το αντικαταστήσουν. Όσον αφορά το άλλο tablet που περίμενες εχθές, ήρθε; Όλα οκ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι παιδια και ανταποκρινετε καλυτερα απο του αγοριου.

πρεπει να τους τηλεφωνισω για το αλλο ολο το αμελω

Επεξ/σία από batman_gardiki
Δημοσ.

ναι παιδια και ανταποκρινετε καλυτερα απο του αγοριου.

πρεπει να τους τηλεφωνισω για το αλλο ολο το αμελω

γνωμη μου οταν μιλαμε για τετοια ποσα δεν αξιζει να ασχολοθεις...

του κοριτσιου κανει 39ε καινουργιο και σου ζητανε 25ε για οθονη?? παρε καινουργιο με την μια χωρις σκεψη (καλα το οτι τα τουβλο χ ειναι για κλαμματα ειναι γνωστο αλλα τι να σου πω.)

Εγω οταν πηρα για δωρο 2 ταμπλετ για ηλικιες 6 και 7 πηρα 2 lenovo 8αρια στα 79ε .

Εχουν φαει ΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ χωρις προβλημα μεχρι τωρα

• Like 1
Δημοσ.

αφου σου κρατησε 7 μηνες μην το πεις ουτε του παπα .Μακρια

χθες του κοριτσιου επαθε black out.

εκει που εβλεπε η μικρη σκοτινιασε αποτομα.

το αφησα κλειστο ως το πρωι- το εβαλα για φορτιση- ανοιξε και... ξανα black σε λειτουργια ομως.

σαν να ειναι σε λειτουργια αλλα με μαυρη οθονη

Δημοσ.

χθες του κοριτσιου επαθε black out.

εκει που εβλεπε η μικρη σκοτινιασε αποτομα.

το αφησα κλειστο ως το πρωι- το εβαλα για φορτιση- ανοιξε και... ξανα black σε λειτουργια ομως.

σαν να ειναι σε λειτουργια αλλα με μαυρη οθονη

Μην δίνεις σκουπίδια στα παιδιά σου. Πέταξε τα (όχι τα παιδιά, τα tablet :P)
  • Like 1
Δημοσ.

λοιπόν χθές πήρα τα tablet και πήγα στο service.

εκεί μου έκαναν επαναφορά ρυθμίσεων και στα δυο.

στου αγοριού η επιφάνεια εργασίας (κεντρικό μενού) πλέον περιστρέφεται αλλά παραμένει το θέμα της αργής η ανταπόκρισης στην αφή.

στου κοριτσιού η οθόνη εκεί και για μισή ώρα που έκατσα δεν παρουσίασε κάτι, τι να πώ!!!

πάντως μου αποδείξανε ότι κάποιες εφαρμογές έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση και δεν περιστρέφονται.

πχ. για το παιχνίδι Pou, που παίζει η μικρή, ενώ περιμένεις να παίξεις με την μπροστά κάμερα στο πάνω μέρος ανοίγει ανάποδα και γυρνάς το tablet.

όλες οι άλλες εφαρμογές/παιχνίδια που θέλει περιστρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις. 

ήταν κάτι που δεν το ήξερα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...