Προς το περιεχόμενο

τι λετε πετυχε; το OC σε amd fx 6300

giorgos231

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας έκανα τον επεξεργαστή μου OC  στα 4.2 GHz με voltage 1.36825 έκλισα το CPU boost ,το cooling & quiet ,το ΑPM και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι και πολύ καλά το και το LLC στο EXTREME τα voltage είναι σταθερά ... αλλά στο prime ξεφεύγει και πάει 1.44000( σε full load για αυτό νομίζω πως δεν είναι πρόβλημα...) έκανα όλα τα tests στο prime (στο custom έβαλα 6500 MB γιατί εχω 8GB και άκουσα πως βάζουμε το 90%) το κάθε ένα από 6 ώρες κανένα error ή waring η θερμοκρασίες με Coolermaster hyper 212 evo δεν ξεπέρασαν τους 52oc !(σε full load) νομίζω είναι οκ... ξέχασα να πω πως η μητρική μου είναι μια GIGABYTE 970A UD3P. πείτε μου την γνώμη σας ή εάν έχω ξεχάσει κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!(σε full load)

Επεξ/σία από giorgos231
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εφοσον εισαι stable μην αλαζεις τιποτα,τωρα για μενα οταν εκανα oc το llc το ειχα στο Ultra γιατι στο extreame ειχα καποια προβληματα.τα volt μην σε ανησυχούν οσο ειναι κατω απο 1.5

το LLC βάλτο στην πρότελευταία επιλογή και όχι στην τελευταία(δεν θυμάμαι απ έξω :Ρ ) Γι αυτό βλέπεις και το ανέβασμα της τάσης έτσι.

το LLC βάλτο στην πρότελευταία επιλογή και όχι στην τελευταία(δεν θυμάμαι απ έξω :Ρ ) Γι αυτό βλέπεις και το ανέβασμα της τάσης έτσι.

φιλε χριστο η μητρικη μου δεν εχει ετοιμες επιολογες πρεπει εγω να τις πληκτρολογισω αλλα οκ το 1.44 ειναι ασχιμο στο prime επισης εαν βαλω αυτην την επιλογη που λες (που δεν την ξερω καν) μιπως χαλασω το OC?

Αφου εβαλες το LLC την πρωτη φορα στο extreme, ξερεις να το αλλαζεις, δεν εχει σχεση η μητρικη. Βαλε το αντι για extreme στο high ;) η οποια αλλη ειναι η προτελευταια επιλογη...

• Like 1

Γεια σας έκανα τον επεξεργαστή μου OC  στα 4.2 GHz με voltage 1.36825 έκλισα το CPU boost ,το cooling & quiet ,το ΑPM και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι και πολύ καλά το και το LLC στο EXTREME τα voltage είναι σταθερά ... αλλά στο prime ξεφεύγει και πάει 1.44000( σε full load για αυτό νομίζω πως δεν είναι πρόβλημα...) έκανα όλα τα tests στο prime (στο custom έβαλα 6500 MB γιατί εχω 8GB και άκουσα πως βάζουμε το 90%) το κάθε ένα από 6 ώρες κανένα error ή waring η θερμοκρασίες με Coolermaster hyper 212 evo δεν ξεπέρασαν τους 52oc !(σε full load) νομίζω είναι οκ... ξέχασα να πω πως η μητρική μου είναι μια GIGABYTE 970A UD3P. πείτε μου την γνώμη σας ή εάν έχω ξεχάσει κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!(σε full load)

Εισαι σιγουρος πως φτανει 1.44ν?Μηπως φτανει μεχρι 1.404ν?Επειδη εχω την ιδια μητρικη,οταν δινω 1.36 απο bios με llc extreme,under load φτανει το πολυ 1.404ν,συνηθως παιζει 1.38-1.39ν.Δοκιμασε και με llc medium αλλα να ξερεις οτι επειδη οι Gigabyte εχουν πολυ vdroop,θα πρεπει να δωσεις περισσοτερο offset απο οτι με extreme.

το llc medium σε αυτη την μητρικη.κατεβασε το hwinfo και τσεκαρε τα vrm οταν τρεχεις οποιο stress test τρεχεις το κυκλωμα τροφοφοσιας δεν ειναι για πολυ πανω απο 1.40vcore αμτε 1.45 αν εχεις καλη ψυξη μετα θες ενεργητικη ψυξη στα vrm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...