Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερεες,λοιπον εδω και πολυ καιρο παιδευομαι να φτιαχνω το ρουτερ και γενικα το Wifi σε καθε πισι και κινητο στο σπιτι.Λοιπον στο σπιτι ειμαστε 4 υπολογιστες και 2 κινητα και υπαρχουν το ρουτερ και ενας ενισχυτης σηματος απο αυτους που μπαινουν στην πριζα.Ο τελευταιος υπολογιστης ειναι στο πιο μακρινο δωματιο και πιανει παντα φουλ χωρις προβληματα.Το προβλημα το παρουσιαζει ο δευτερος που οταν ειναι μεσα στο δικτυο δεν συνδεονται τα κινητα ή τουλαχιστον πρεπει να ανοιγοκλεινω το wifi στο κινητο αρκετες φορες για να συνδεθει και παλι προσωρινα.Το προβλημα διορθωνεται με το να ανοιγοκλεισω το μοντεμ αλλα μετα το δικο μου δικτυο στο δευτερο πισι δεν εμφανιζεται καθολου παρολο που πιανει ολα τα δικτυα της περιοχης.Οπως ειπα δεν ειναι ειναι θεμα εμβελειας επειδη ο πιο απομακρυνσμενος υπολογιστης πιανει σταθερα καλο σημα.Για να ξαναδει το δικτυο πρεπει να μπω στο ρουτερ και να αλλαξω το ονομα του 2-3 φορες και μετα το βλεπει και συνδεεται και αρχιζουν παλι τα προβληματα.Οπως καταλαβατε η κατασταση ειναι πολυπλοκη :Ρ συγνωμη αν σας κουρασα αλλα δεν εχω ιδεα απο ρουτερ και ετσι οποτε δεν εχω αλλη λυση.Επισης εχουμε δυο wifi turbo-x που χρησιμοποιουν τα δυο πισι και δεν ξερω αλλα μηπως υπαρχει περιπτωση αυτα να ''μπερδευουν'' το δικτυο?.Το κινητο μου που σπανια πιανει ειναι nexus 5 και πιανει τελεια σε αλλα δικτυα.Επισης μηπως ειμαστε πολυ για το ρουτερ και πρεπει να παρω αλλο? δεν εχω ιδεα...σας ευχαριστω πολυ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...